mandag den 2. november 2009

You make me smile...

Jeg har fået denne dejlige award at Vibeke som skriver noget vildt sødt om min blog her. Tusind tak, både for awarden og for de pæne ord - det blev jeg rigtig glad for! Og det fik mig bestemt til at smile ☺

Med awarden følger en lille opgave:

1. Indsæt en sang der gør dig glad.

2. Send videre til så mange du lyster, ingen grænser!

3.. Fortæl en ting eller to om hver blog du tagger, noget der vil få dem til at smile, får dig til at smile osv...

En sang der gør mig glad? Hmm, der er jo kun ca 5000 at vælge imellem. Ok, jeg forsøger.

Da jeg så Nine Inch Nails for første gang (i K.B.Hallen, 1999) spillede de et nummer fra 'The Downward Spiral' hvor bassen ramte mig i maven og jeg næsten gik i knæ. Jeg måtte bide mig i læben og sige - hallo, jeg står lige her og hører min yndlingsmusik. TDS har lige haft 20 års jubilæum og i den forbindelse gav NIN en koncert hvor de spillede hele pladen fra ende til anden (dog i updatet udgave). NIN havde givet deres fans fuld tilladelse til at optage både lyd og billeder. Af alle de forskellige optagelser er hele jubilæumskoncerten blevet stykket sammen og udgivet uofficielt. Det hele ligger naturligvis på YouTube. Her er 'Reptile' - den gør mig stadig så glad! 

Og så skal jeg sende awarden videre med et smil, til dem der får mig til at smile. Piece of cake! Well, det er faktisk næsten bogstaveligt. Jeg vælger at give den til 4 af 'kagedåserne' som ikke bare får mig til at smile, men også til at skraldgrine!

Familiemad - Signe er bare vadet lige direkte ind i mig med træsko på! Hun skriver om gode sunde og lækre frembringelser fra eget køkken. Her er fokus på økologi, velsmag og nydelse. Og super sjov er hun også.

Godt Spørgsmål - Pernille er ganske fortræffeligt krøllet i hovedet. Hun skriver bulletiner fra hendes helt eget skæve univers. Af og til blogger hun også øko-guf.

Anarkisten - Sif er øko-guru og nu også kogebogsforfatter. Sarkastisk, sjov og velformuleret - og HELT sin egen. Var det ikke for hendes fuldfede bagværk og grovkornede humor var der hverken FBA'er og 'kagedåser' til! 

Ordningen - Ibs er noget så sjældent, som en smagfuld TRUCK! Både på hendes blog og IRL giver hun ømme mavemuskler. Hun er pløk, med pløk på. 

5 kommentarer:

 1. Ih altså, jeg bliver jo helt strømrørsk når du skriver sådan nogen pæne ting *sniff*

  SvarSlet
 2. Jamen dog, hvor jeg føler mig total beæret - og også ret rørt (det er nok bare efterveer af gårsdagens tudefjerner...).
  Jeg må hellere følge op på det en af de nærmeste dage.
  Tak og knus S

  SvarSlet
 3. Årh hvad det havde jeg slet ikke set!

  *skriver noget pænt* sorry, jeg er ikke lisså smadret som dig, men godt brugt ikke desto mindre.
  Jeg dapper i tænkeboks ;-)

  SvarSlet
 4. Det er i øvrigt et fedt nummer

  SvarSlet
 5. I er jo de bedste kagedåser i verden!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...