søndag den 30. august 2009

Sushi fra Sashimi...

Lørdag aften bestilte vi sushi udefra. Der er efterhånden kommet mange sushisteder i Århus, men det allerbedste sted er stadig Sashimi på Skovvejen. Det er perfekt med i de mindste detaljer, varieret og særdeles smukt at se på. Det blev bestilt gennem Just-Eat.dk, som tog sig betalt 89 kr N-I-O-G-F-I-R-S! for at bringe det ud. Men hey, vi har ikke bil og det ville tage os næsten 2 timer selv at hente det. Og da jeg har været væk hele august, var der jo stadig noget tilbage i husholdningskassen at solde for. 

Vi fik hver en 12 stykkers blandet menu. Alle stykkerne er forskellige. 

Vi fik også en 12 stykkers til deling. Der var 6 inside-out maki.

Og 6 nigiri. 3 laks og 3 reje.

Lune edamame-bønner med havsalt og citron kunne vi heller ikke undvære.

Og så blev det også lige til en gang tangsalat, som jeg jo ELSKER. Sikke et festmåltid - forkælelse af alle sanserne! 

11 kommentarer:

 1. Kære Malou

  Øj, hvor ser det godt ud. Jeg er blevet totalt sushi-afhængig. Smager jo fantastisk.
  Det I der fik ser virkeligt fantastisk ud.
  Lykken er, at vi nu også har fået hele 2 restauranter i Viborg, som laver Sushi:)

  Nyder du at være hjemme? Det må være skønt for jer, at du ikke skal afsted i denne uge.

  Ha' det godt - ihvertfald skønt igen at kunne læse hos dig.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Det er jo et syn for guder, Malou - men jeg er jo desværre så kræsen, at fisk ikke hører til i mit liv.

  Varme klem til dig og ha' en god mandag ;-)

  SvarSlet
 3. Damn! Jeg må altså prøve rigtig frisk sushi på et tidspunkt.

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Det ser fantastisk flot ud, men jeg har stadig ikke smagt Sushi, jeg ved heller ikke om jeg har lyst, men jeg bliver jo nødt til det på et tidspunkt, for man kan jo ikke udtale sig om noget man ikke har prøvet, og man kan da slet ikke sige, at man ikke kan lide det.
  Flot! - Det er det!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Der kan være utrolig forskel på sushi - selvom det umiddelbart virker enkelt; men alene fiskens friskhed varierer meget synes jeg.

  Jeg er blevet inviteret ud på onsdag - japansk restaurant... med valg mellem sushi og andet japansk! Meeeen det ender jo nok med sushi - jeg elsker det!

  SvarSlet
 6. Kære Malou!

  Årh sushi, som jeg jo elsker :-)
  Jeg må komme op til dig en dag (når jeg kan få taget mig sammen) og så skal den stå på sushi - og så de edamame bønner, som jeg jo aldrig har smagt (og ikke kan købe hernede), men som jeg SÅ gerne vil stifte bekendtskab med :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 7. Problemet med sushi er at de er for dovne til at stege lortet - skide kinesere.

  SvarSlet
 8. Morfar, er det ikke de skide japanere?

  Jeg har svært ved at tro, at jeg kan blive træt af frisklavet sushi. Uhm, jeg sidder, og bliver helt lækkersulten. Du må vise mig stedet, når jeg kommer til Jyllæn igen, ikk'?

  SvarSlet
 9. Det ser nu lækkert ud. Sushi er endnu noget jeg mangler at få smagt. Det kommer nok - lige pludselig. ;)

  SvarSlet
 10. Udbringningsprisen er ganske rigtig pebret, men leverancen ser aldeles glimrende ud :-)

  Sushi er rigtig lækkert. Jeg kunne dog ikke leve af det hver dag, men det er helt bestemt noget, jeg sætter pris på at spise ind imellem. Jeg må også snart se at få lavet det igen... måske i slutningen af måneden, når vi får gæster, der er ret sushibegejstrede? Åh nej, nu får jeg virkelig lyst til sushi! :-D

  SvarSlet
 11. @Kære Hanne - Det er noget af det smukkeste mad der findes :-) Wee, 2 steder at vælge imellem + det dejlige du selv laver. Så kan du rigtig dyrke din afhængighed :-)

  Ja, det kan du tro. Men det tager også lidt tid at omstille sig til hverdagen igen. Tak, i lige måde - det er jeg glad for at du syntes :-) Knus

  @Madame - Ja, smukt er det. Uh, jeg kender jo godt dit fisketraume. Jeg tænker på dig hvergang jeg spiser en reje :-) Varme klem til dig og god torsdag :0)

  @Pernille - du har måske mod/råd på en gang sushi inden biffen på mandag? *lokke lokke*

  @Kære Vibeke - Uha, ja du bør altså smage det engang. Det er delikat og nogle blide spændende smage. Jeg fortryder tit at jeg kom i gang så sent - men så tager jeg revence nu :-) Knus

  @Nille - Det har du så evig ret i. Det kan være noget af et lotteri at købe sushi. Men hos Sashimi er der fantastisk godt hver eneste gang. Det er bestemt alle pengene værd. Mums, det kan være du poster et lille billede på bloggen af dit?

  @Kære Birthe - ja, jeg ved jo at du også er en hund efter sushi :-) Ja, kom frisk - så kigger vi på byen og spiser sushi til den store guldmedalje :-) Knus

  @Morfar - Hmm, det er jo ikke fiskepinde vel! Jeg troede ellers lige det var noget for dig - der er jo et minimum af grøntsager.

  @Sifka - Tak, så fik vi det på plads :-) Yep, når du kommer igen så skal jeg nok vise dig stedet. Det er dog kun til take-away for det er lillebitte.

  @Bibo - Sådan havde jeg det også. Det er ikke noget man skal opsøge før man føler: så nu er det nu! :-)

  @Piskeris - Udbringningsprisen er grotesk, men måske god nok alligevel (ellers ville jeg bestille det flere gange om ugen *S*) Det er altså også en super ting til gæster. Jeg plejer at lave det med rejer og røget laks, så har de fleste mod på at prøve :-)

  Glade Efterårshilsner til jer alle!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...