lørdag den 29. august 2009

Home, sweet home...

Så er jeg endelig hjemme igen. Det har været en spændende måned fyldt med træning, træning og mere træning (der er et indlæg i støbeskeen om stedet og opholdet). Jeg er blevet både højere, slankere og lettere - en fin sidegevinst til den bedre form. Jeg er også blevet tilbudt ambualant opfølgning på CST 2 x 2 timer om ugen i 5 uger. Det bliver både alm træning og varmtvandsbassin. Så det starter jeg op med d 8/9. Indtil da (men også sideløbende og bagefter) skal jeg træne herhjemme. 

Det foregår liggende, på vippebrædt, på bold, med elastik og på bold med elastik. Jeg har fået sammensat et program der får fat i alle de store muskelgrupper og som tager ca 1 time 3 gange om ugen. Så nu er stakkels Max ved at pumpe den kæmpe bold op med en cykelpumpe. Og nej Vita - ikke med munden ☺

I aftes var jeg til Middelalder festival i Horsens (indlæg kommer senere). I dag skal vi slappe af, se True Blood og spise sushi fra Sashimi (indlæg kommer senere). I morgen er der så konditorisøndag hos Anarkisten (mon ikke også der kommer et indlæg om det). 

Jeg kom jo hjem til en feed-reader stoppet til bristepunktet med indlæg fra de sidste 4 uger. Jeg går sikkert glip af en masse - men jeg har besluttet mig for at nulstille og starte på en frisk. Ellers får jeg stress af at læse og kommentere alt det jeg gerne vil. Så fra på mandag kaster jeg mig atter ud i blogland som den nysgerrige læser. Vi ses!

15 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at høre, at dit ophold har været så udbytterigt. Dit indlæg strutter ligefrem af al den nye energi, du har taget med hjem!

  God fornøjelse med træningen i fremtiden - jeg tror, du bliver helt hooked på det! Og ... rigtig god weekend ;-).

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre, at det har været så godt de sidste uger. Er spændt på at høre mere om det. God træning. Og rigtig god week-end. Dejligt du er tilbage igen :P Knus Anette

  SvarSlet
 3. Wihiiiiii, jeg sidder også og ser True Blood. Feeeeeeeeeeeedeste serie jeg længe har set. Og velkommen hjem du - hold træningen ved lige. ;)

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  VELKOMMEN HJEM!
  Skønt med den nye energi der sprudler ud fra dit indlæg!
  Glæder mig til at høre mere!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. velkommen tilbage til blogosfæren. Jeg er meget glad for at læse, at dit GF-CST-ophold har givet dig mod på træningen også i hjemmeregi.

  Jeg kan anbefale en cykelforhandler med el-pumpe, hvis Max blir for træt i armene :-D

  SvarSlet
 6. Vi er mange, der mærker den nye energi - hvor er det dejligt at læse dit indlæg! Og skønt at have dig tilbage! Det lyder fint, at der er tilbud om opfølgning, det tror jeg er vigtigt, for hverdagen kan hurtigt melde sig med alle dens krav.
  Jeg glæder mig til at læse dine nye indlæg - men husk nu ikke at stille for store blogkrav, det skal stadig være sjovt og ikke en sur pligt, ikke? :o)

  SvarSlet
 7. Du er skønno Kikkært.
  Godt at have dig tilbage.

  :-D


  Fortsat god vinter ;-P

  SvarSlet
 8. Hvor skønt at du er hjemme igen - glæder mig meget til dine søde kommentarer på bloggen igen.
  Knus til vi ses i morgen
  Signe

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt at høre, at det har været en god oplevelse, Malou! Kan man virklig blive højere - det er da fantastisk :-)

  Jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser, varme klem :-)

  SvarSlet
 10. Sjovt at man kan blive høj på flere måder ovenpå sådan 4 uger ;0)

  God fornøjelse med træningen i fremtiden. Sådan træning kunne vi vist alle godt bruge...

  Rigtig god søndag i kagens tegn og fornuftigt med en nulstiller :^)

  SvarSlet
 11. Skønt med så meget energi! Træning på bold og vippebræt er genialt, har selv brugt det en del. Bolden er dog lagt til side for en stund, men vippebrættet er stadig i brug, f.eks. når jeg ser fjernsyn eller taler i telefon :-)

  SvarSlet
 12. Kære Malou!

  Velkommen hjem og hvor er det dejligt at du har fået så meget ud af det - og at du har fået tilbudt ambulant behandling :-)
  Kan du mærke en stor forskel? Hvor meget har du tabt? (eller er det for privat? *S*).
  Jeg har slet ikke fået spurgt til hvordan det gik med ostekagerne? blev de gode? kunne de lide dem?
  Det bliver dejligt, at der igen kommer liv herinde, jeg har savnet dig og dine indlæg......

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 13. @Bente - Du kan tro det var godt for krop og sjæl at blive 'tunet'. Nu er det bare om at holde det ved lige. Tak, i lige måde :-)

  @Anette - Tak, det har været rigtig godt. Men det er godt nok også dejligt at være hjemme igen og tilbage her ;-) Knus

  @Lavendel - Superdejligt :-)

  @Bibo - Wee, fangtastisk! Det er en rigtig god og saftig serie ;-)
  Tak, jeg skal gøre mit bedste!

  @Kære Vibeke - Tak, det er dejligt at være hjemme igen. Der skal nok komme mere op opholdet, jeg skal bare lige lande først :-) Knus

  @Zette - Tak skal du ha´ :-)
  Det har været rigtig godt at få gang i kroppen. Ha ha, den stakkels mand fik klaret opgaven helt fint med en alm cykelpumpe.

  @Nina - ha ha, ja der er kommet ny vind i sejlet :-) Det er SÅ dejligt med den opfølgning, for man kan hurtigt gå i stå igen. Yep, jeg tager det lidt med ro på bloggen - men der skal nok komme lidt hen af vejen :-)

  @Vita - Wee, det er dejligt at være Kikært igen! For pokker, den kommer jeg sikkert til at høre meget for :-D

  @Signe - Åh tak søde, der ligger allerede en lille kommentar til dig :-) Tak for sidst! Knus

  @Madame - Det var en kæmpe oplevelse, der skal nok komme mere om det :-) Ja, man kan blive højere. Når man træner de store rygmuskler og få en anden holdning bliver man automatisk højere :-) Varme klem :0)

  @Kari - Ja, der skete meget derude :-) Tak, det er for alvor nu jeg skal til at i gang. Uh, det var godt med noget kage. Det var ærgeligt med nødvendigt at nulstille.

  @Grønlandspost - Ja, det er helt uvandt med alt den energi. Super idé at bruge vippebrædtet når man sidder ned også :-)

  @Morfar - Yep, næsten 1 cm! Det handler om holdning det hele :-)

  @Kære Birthe - Tusind tak, det er dejligt at være hjemme igen. Jeg kan mærke en forskel i bevægeligheden - smerterne er de samme (men de nye piller er guld værd!). Jeg har 'kun' tabt 1 kg, men muskler vejer jo mere end fedt! Jeg kan mærke at mit tøj sidder anderledes *S*.
  Ostekagen var et kæmpe hit! De var ellevilde :-) Tak søde, du kan tro jeg også har savnet dig og dine indlæg! Knus

  Varme efterårshilsner til jer alle!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...