fredag den 21. august 2009

Hov, hvor blev mit indlæg af?

Aha, så fik jeg læst mysteriet om det forsvundne indlæg. Jeg havde overført nogle af billederne til en kladde i sidste uge. Det betyder så at mit nye indlæg er blevet udgivet FØR det næstsidste jeg har skrevet. Der kan man bare se. Men scroll ned, så er der en fortælling fra den danske sommer :-)

4 kommentarer:

 1. Kære Malou, du kan selv ændre udgivelsestidspunktet, hvis du vil ...

  SvarSlet
 2. Kære Madame, jeg har prøvet at rode rundt i blogger men kan ikke finde ud af det.

  Ved du hvordan jeg gør?

  SvarSlet
 3. Inde i 'Valgmuligheder for indlæg' > 'dato og tid for indlæg' ...

  SvarSlet
 4. Tusind tak, så fik jeg styr på det :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...