lørdag den 7. april 2012

Påskelammet...

Ja, det betyder så 2 ting: jeg skal lave lam i morgen - og jeg er helt lammet af ferien. I går var jeg på Aros og fik så meget på opleveren at både hovedet og benene er helt smadrede i dag.

Den her lamsebamse er helt tilbage fra det første år jeg bloggede - og den blev stegt i stegepose. I år skal den naturligvis i min Römertopf. Jeg har inviteret Max på besøg, da jeg ved at lam står ret højt på hans liste over livretter. Nu skal jeg bare lige ned og ha' købt de sidste ting ind til marinaden. Jeg tænker hvidløg og salvie - men har også kik på noget løvstikke jeg har fundet i fryseren.

Det er helt underligt ikke at blogge om de ting jeg har lavet i køkkenet de sidste par dage - men det er hemmeligt endnu. Arla har jo lavet en opskriftskonkurrence - hvor jeg skal lave en 3 retters menu med hytteost i alle 3 retter. Så det bruger jeg en del tid til at lege med. Men jeg har indtil videre lidt bøvl med at overholde konkurrencebetingelserne: hver ret må max tage 45 minutter at lave - og max indeholde 10 ingredienser (+ salt/peber/krydderier). Uha, det er noget af en udfordring. Men sjovt, det er det.

God påske

4 kommentarer:

 1. Yes... but YOU can do it!!!

  Påskemøs

  SvarSlet
 2. Hvorfor er det at jeg altid ender på din blog når jeg er lidt småsulten.
  Jeg glæder mig til at se hvad du har af idéer til konkurrencen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, jeg må være dig svar skyldig ;-D

   Uh tak, men du kommer til at vente længe - det bliver først offentliggjort til sommer ;-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...