lørdag den 3. oktober 2009

Weekendpause...

Tasken er pakket (og badedragten er kommet med). Myren forsøgte at smugle sig selv med. Hun hader at være alene hjemme med de andre katte. Men der kommer heldigvis en sød kattepasser og hygger om dem.

Vi skal til 'Søhøjlandet' på weekend. Jeg magter det ikke rigtig, men det er vigtigt for Max. Hans far fylder 70 år og har inviteret hele familien. Vi skal overnatte derude, så hvis jeg får det for træls kan jeg bare gå op og hvile mig lidt. 

Jeg er ikke sikker på at jeg har mod på at lufte havfruen her. Men jeg må sige at det frister lidt ☺

7 kommentarer:

 1. Det er ellers et dejligt sted, Klidmoster - eller jeg har været der en enkelt gang for år tilbage, men med positive minder - og måske skal du bare afsted, og så bliver du postivt overrasket? God weekend i hvert fald.

  SvarSlet
 2. Det bliver da dejligt. Du skal ikke tænke på noget. Bare slappe af og hygge. Det er et dejligt sted. Og området er smukt. Bare være... Knus til jer begge med ønsket om en bragende god weekend!

  SvarSlet
 3. Herligt billede, og rigtig god fornøjelse... forhåbentlig ender weekenden ud med, at det har været rigtig hyggelig...

  SvarSlet
 4. Uha, jeg kunne ellers godt klare sådan en tur i badeland, man får både rørt sig, og så er det sjovt samtidig. Mon ikke det blev godt nok, da først du var der? Jeg håber i hvert fald for dig at det har været en god tur! :o)

  SvarSlet
 5. Kære Malou!

  Hvor er det også synd for Myren, at hun skal være selv hjemme med de andre 2, hvordan kan I gøre det ;-)
  Lyder til at du har haft det hårdt og maden var ikke engang god - men hvor så lejlighederne hyggelige ud.....

  HÅber, at du snart kommer dig, jeg kender turen......

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 6. Hvor er det en sød kat! ;-) Jeg kan godt forstå at den gerne vil med!

  SvarSlet
 7. @Zette - Tak, skal du have :-) Det var nu ikke et sted for mig. Men nu har vi prøvet det!

  @Vita - Hvad kan jeg sige? Huset var udmærket og omgivelserne var smukke :-) Tusind tak, vi ses i morgen :-)

  @Kirsten - Tak, hun var ikke til at drive ud af kufferten :-)

  @Nina - Vi sprang badelandet over, der var alt for mange larmende børn. Det var bestemt ikke et sted for mig. Tak, nu er det heldigvis overstået :-)

  @Kære Birthe - Ja, det er synd for hende. Hun ville vist bare gerne være lidt sammen med os. Huset var rigtig fint, man skal jo helst fokusere på det positive :-) Tak, i lige måde! Knus

  @Emma Lovise - Tak, vi er også meget glade for hende :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...