torsdag den 29. oktober 2009

Lækre planer...

I dag har jeg været inde og handle i byen. Jeg skulle alligevel der ind og snakke vaccinationer med min læge. Jeg hører til i den kategori der kan få en gratis influenzavaccine, så den fik jeg med det samme. Vaccinen mod H1N1 (svineinfluenza) kan jeg komme ind og få første dosis af på onsdag. Det er jeg meget taknemmelig over, for jeg har været noget bekymret over hvordan jeg skulle klare sådan en omgang. Det tager mig i forvejen ca 3 uger at komme mig over en almindelig influenza, så tanken om en der er værre og muligvis dødelig. Uha, godt den bekymring kan droppes. 

I morgen kommer der jomfruhummere fra Aarstiderne. De var lidt pebrede, men jeg kunne altså ikke nære mig. Max og jeg har lige set et afsnit af 'Spise med Price' (program 14) hvor de lavede dem og det så bare SÅ lækkert ud. Opskriften er endda super simpel: flæk jomfruhummerne, fjern tarmstrengen, dæk med krydderSMØR og grill dem kort i ovnen. Lidt for simpelt til en fredag her i hytten., men jeg har en plan.....

Jeg vil sgu prøve kræfter med at lave mit eget hjemmelavede SMØR! Det skal nok blive sjovt. Jeg har heldigvis god hjælp at hente her og her. Der skal laves både almindeligt SMØR og noget med hvidløg/persille. 

Det almindelige smør skal bruges til en gang ristede kastanjer. Jeg fandt nogle rigtig flotte franske af slagsen hos 'Kong Gulerod' i M.P. Bruunsgade. Her fandt jeg også en kæmpe spagetti-squash som jeg skal lege med i weekenden.  

Jeg gik i Irma efter fløde til mit SMØR. Og der lå der lige sådan en bakke og gloede på mig til nedsat pris. Det er aller, aller, aller sidste gang jeg gider spise supermarkeds sushi! (well, det sagde jeg jo også sidste gang). Puha, det var altså ikke et hit. Så jeg glæder mig til på onsdag hvor vi skal ind og spise på Sushi+. Det er godt at ha' lækre planer ☺

Og da jeg har læst hos Piskeriset at det er 'Spil Dansk Dag' disker jeg lige op med Nephew. Jeg hører deres sidste CD DanmarkDenmark hver dag lige i tiden, for jeg varmer op til koncerten på Train på lørdag. Og jeg er så heldig allerede at ha' fået billet til deres koncert i Scandinavian Center d 6/3 2010. 

6 kommentarer:

 1. Noget, der virkelig kan gøre mig bange er, når supermarkedets fiskedisk sælger de der sushibakker på tilbud fordi det er sidste dag... MED SUSHI?!?!?!?!?!

  Jeg har aldrig smagt dem - men jeg sætter mit liv for højt til at forsøge. Udover, at smagen må være forfærdelig.

  Hernede spiser man tit pastissauce eller pastissmør til hummere.. det smager super godt!

  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. Kære Malou!

  Jeg har kun fået de supermaked sushi-bakker engang (hvor de ikke var på tilbud) og det gør jeg ALDRIG mere! Så hellere selv lave dem, som de siger, de er bare for ækle ;-)

  Får du N1H1 gratis? jeg må have snakket med min læge om jeg kan få en, jeg har det jo lidt ligesom dig, alting klæber til mig.......

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Nille

  Den var godt nok på tilbud, men kunne altså holde sig 2 dage endnu. De sælger det altid billigere om fredagen for ikke at brænde inde med det til weekenden.

  Tror mig - det er heller ikke nogen delikat oplevelse. Smagen og fisken er såmænd fin nok, men risene er klamme og klæge. Jeg var bare SÅ lækkersulten efter sushi at jeg lige 'glemte' hvor træls det var.

  Åh, det lyder dælme også godt med pastis til hummere - men det her var nu heller ikke ringe.

  Tak skal du ha' :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 4. Kære Birthe

  Jeg er også permanent kureret nu. Det er bestemt sidste gang jeg køber sådan en. På onsdag skal jeg heldigvis ind og frådse i det bedste på sushi+ :-)

  Min læge tilbød den både pga mit dårlige immunforsvar og mit høje BMI. Vægten spiller åbenbart en rolle i hvor modstandsdygtig man er overfor H1N1. Men som førtidspensionist er den vist også gratis.

  Men jeg tør simpelthen ikke lade være med at få den. Jeg ville også med glæde ha' betalt for den. Tanken om hvor syg jeg kunne blive *gys*.

  Har du besluttet dig om du skal ha' den?

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 5. Hej Klidmoster...

  Tak for en spændende blog - selv for en veganer!

  Kan se, at det videoklip du har sat ind er blevet "cuttet af" i siden. Det er fordi det er lidt for bredt til dit layout. Du kan vælge en mindre indstilling næste gang (eks. 480 x 385 eller 425 x 344)

  SvarSlet
 6. Hej Jakob

  Tusind tak skal du ha', jeg er glad for at du som veganer også kan finde lidt godt her :-)

  Tak for tippet, det vil jeg gøre næste gang!

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...