tirsdag den 6. oktober 2009

Weekend i Søhøjlandet...

I denne weekend har vi været til 70 års fødselsdag på Søhøjlandet i Gjern. Vi blev indkvarteret i disse smukke 8 personers huse.   

De er ret nye og stedets Deluxe overnatningsmuligheder. Der er både sauna og jacuzzi.

Huset var smukt indrettet, hyggeligt og virkede meget hjemligt.    

Vi sov i et fint lille værelse med en ganske udemærket seng. Vi havde været så snu at tage vores egne hovedpuder med og det var vi rigtig glade for. 

Selve festen blev holdt i 'Pejsestuen' tilknyttet stedets restaurant. Mine madbilleder blev desværre ikke så gode, så dem dropper jeg. Vi fik en cremet fiskesuppe med 2 slags brød til forret. Hovedretten var rosastegt oksefilet med østershatte, grøntsager og persillerods-frit. Måltidet blev sluttet af med en desserttallerken med en pandekage-roulade med is, frisk frugt, coulis og et stykke frossen 'Gâteau Marcel'. Der blev byttet plads mellem retterne, så alle kom til at snakke med alle som aftenen skred frem. 

Den næste morgen kl 9 var der morgenbuffet i restauranten. Det var meningen at vi ville have været i det tropiske vandland bagefter, men jeg havde ondt og var nød til at skulle hvile mig. Der var ikke mange kræfter at gøre godt med og skingre børnestemmer i en svømmehal var mere end jeg kunne magte. Først på eftermiddagen fik vi et lift tilbage til Århus. Kattene var meget glade for at se os igen. 

Weekenden har desværre drænet mig helt. Der er ikke flere kræfter tilbage. Jeg har igen fået besøg af min gamle 'ven' fibro-influenzaen. Så den har stået på rugbrødsmader og take-out de sidste 3 dage. I morgen skal jeg dog både lave græskarsuppe og bage cheesecake. Og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i køkkenet igen ☺

9 kommentarer:

 1. Sikke et fint sted med dejlige omgivelser. Kender desværre godt det med høje børnestemmer, der bliver for meget. En skam du ikke havde det så godt, - men du deltog Malou, og gjorde sikkert dermed din mand og svigerfar glad :)

  Er æidt nysgerrig efter hvad dit begreb Fibro influenza dækker over ? Sikkert noget jeg kender.
  Pas på dig, - glæder mig til at læse om suppen imorgen :)

  Helle :)

  SvarSlet
 2. Dejlige værelser, og menuen lyder nu ret god :-)

  Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at komme tilbage til køkkenet - godt at du er ved at komme oven på igen :-)

  SvarSlet
 3. Kære Malou
  De små huse ser dejlige ud, og må være perfekte til an famile med børn, og det vel også det, hele konceptet er bygget op om, men jeg har det lige som dig, børneskrig og skrål er ikke min kop te.
  Glæder mig til at høre mere om maden.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Det ser ud til, at være et dejligt sted. Og det lyder til, at du havde en god tur - trods alt. ;-) Meget fine billeder af stedet.

  SvarSlet
 5. Kære Malou!

  Husene kunne jeg godt tænke mig at bo i, hvor ser de skønne ud :-)

  Pas godt på dig selv og få nu slappet af!

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 6. Sikke da nogle smukke huse, og flot indretning de har...

  Øv for dig, at du må ned med nakken igen... god bedring til dig...

  SvarSlet
 7. du må da gerne drible forbi mit køkken det er lidt tomt for tiden :)

  SvarSlet
 8. Det var da rigtig lækre forhold at holde fest og overnatte på.

  Pas godt på dig selv, Malou!!
  Knus Kari

  SvarSlet
 9. @Helle - Omgivelserne fejlede bestemt ikke noget. Jeg kunne bare slet ikke magte alle de mennesker. Max giver en middag på Miro som tak fordi jeg tog med :-) For mig er Fibro-influenza den der kombination af ekstra smerter, ondt i hovedet, feber og svimmelhed. Jeg fik desværre ikke lavet græskarsuppe, men opskriften ligger under 'supper' :-)

  @Piskeris - Værelserne var bestemt fine og maden nogenlunde. Det er sjovt at man kan komme til at savne at lave mad så meget :-) Tak, det begynder at hjælpe på det.

  @Kære Vibeke - Ja, og så er de til salg for 2 mio pr stk. Men så kan der også bo 8 personer :-) Det er bestemt et sted for børnefamilier! Uh, maden blev skam beskrevet så neutralt af en årsag. Den er der ingen grund til at skrive mere om. Knus

  @Emma Lovise - Hmm, det var nu ikke lige et sted for os. Det kunne lige gå en enkelt weekend, men det er ikke et sted vi kommer igen. Tak, jeg er også fint tilfreds med billederne :-)

  @Kære Birthe - Ja, husene var bestemt søde. Hvis du har 2 millioner du ikke ved hvad du skal bruge til, kan du jo købe et :-) Tak, i lige måde! Knus

  @Kirsten - Ja, er de ikke bare søde? Sådan er det jo, op og ned. Tak skal du ha' :-)

  @Morfar - Du sender bare en returbillet, så kommer jeg og kokkererer!

  @Kære Kari - Ja, de fysiske omgivelser fejlede ikke noget. Men det er nu ikke et sted jeg vil vende tilbage til. Tusind tak skal du ha' :-) Knus

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...