lørdag den 25. juli 2009

Empirisk indlæring....ikke her!

Man skal åbenbart lære de samme ting igen og igen i løbet af et liv. Torsdag aften var vi inde og spise på Klassisk 65 igen. Det var sammen med en af Max´s kollegaer og hans kone. Jeg er så skuffet over maden at jeg ikke gider at blogge om den. Stedet har den politik at man skal klage på stedet hvis der er noget man er utilfreds med, men jeg kunne ikke få mig selv til det. Jeg vil dog skrive til ejeren og bla. udbede mig en forklaring på hvordan en forret med 4!!! rejer kan koste 95 kr. 

For at skylle skuffelsen ned gik vi bagefter på Fidels, som er en fancy drinks-bar. Og det er så her det går galt for mig. Jeg møder igen min gamle banemand: Long Island Icetea! 

Her står den første og troner ved siden af Max´s Mojito. Jeg havde i forvejen fået så hatten passer, så det står lidt uklart hvor mange jeg rent faktisk fik. Det er flovt at indrømme, men jeg kan ikke huske hvornår og hvordan vi kom hjem. Jeg ved bare at da jeg vågnede var min første priotet at finde en spand. Den 'hyggede' jeg mig så med resten af dagen. Argh, hvornår lærer jeg begrænsningens kunst?

I nat blev det ikke til meget søvn. Men da jeg hen på morgenen loggede på FB var Anarkisten og Pernille Ingenblog ved at aftale at tage til Moesgård Vikingetræf. Jeg hægtede mig straks på og kastede mig i en bus. Vi brugte mange timer derude på at gå rundt og glo på folk, boder, heste, gøgl, børn og hunde. Lidt snak blev det jo også til. Og sol!

Man skulle tro jeg havde lært noget af min sidste tur til vandet, men nej. Penille tilbød mig endda solcreme, men jeg sagde nej tak. Godaw do, hvor smart var det? Nu ligner jeg igen en kogt krabbe. Nå, men så sidder jeg bare her og dupper mig med aloe vera gele resten af aftenen.

Well, jeg måtte jo hellere bikse et eller sammen til aftensmad. Jeg var dødtræt af at gå rundt ude på Moesgård, så det skule bare været noget nemt. Da vi i sin tid valgt økologien til, valgte vi jo automatisk mange ting fra. I dag faldt vi så over en pose 'forbudte' frosne forårsruller. Hmm, med noget lødigt tilbehør kunne jeg godt forlige mig med dem. 

Jeg besluttede mig for at lave en omgang stegte nudler til. Jeg havde nogle fuldkornsnudler som blev blandet op med gulerod, spidskål, rød peber og bundtløg (top). Først stegte jeg lige lidt løg, ingefør, hvidløg og chili.  

Jeg havde glemt hvor stærk den chili var. Det blev næsten uspiseligt! Munden stod i brand, øjnene løb i vand og sveden piblede (ikke fedt når man er solskoldet i forvejen). Så jeg måtte pille alt chilien fra og så kunne det spises sådan nogenlunde. Men for pokker, hvor var det stærkt!

"Det tager lige 5 minutter"......betyder efterhånden et par timer. FB er en tidsrøver uden lige. Jeg får en mail når der bliver skrevet en kommentar til en tråd jeg skriver med på. 

Billedet taler for sig selv. Jeg er allerede bekymret over at skulle være offline i 1 hel måned. Jeg bliver da hægtet helt af. Det bekymrer mig, at jeg er bekymret over det.   

28 kommentarer:

 1. Åh vi kommer til at savne dig. Bohoo.
  Tak for en hygsom dag og undskyld at jeg næsten druknede dig i Giber Å.

  SvarSlet
 2. Louice!

  Først betaler man en masse penge for at drikke sig en skid på - og dernæst har man det som lort næste dag...

  History repeating itself...

  Hvor er du sød som frk. Lyserød :)

  Vi ses på onsdag - der er et ændringsforslag på vej, som handler om at vi kommer til Viby i stedet for at du kommer her, men det kan jeg lige fortælle dig om i telefonen. Der er tale om panik før lukketid :/

  Knus og god søndag :) baby

  SvarSlet
 3. Du får da oplevet noget, kære Molau ;-) Men nogle af oplevelserne havde du nok gerne været foruden.
  Ja, FB er en tidsrøver uden lige, og det gælder om at holde tungen lige i munden for ikke at bruge alle sine vågner timer ved computeren.
  Er du offline nu i en hel måned, som du skriver nederst?

  Ha' en god søndag, varme klem :-)

  SvarSlet
 4. Stakkels dig :-)
  Ja- undskyld , kom til at fnise lidt ..

  SvarSlet
 5. De må altså putte et eller andet i den long island icetea - for jeg har også prøvet dén dér med at miste hukommelsen. Og dér var også long island icetea indblandet.

  Men du har ret - hvornår lærer vi det? Igår ventede jeg med at gå i seng kl 2 - for jeg skulle da lige prøve at være længe oppe a la "gamle" dage. Well, de dage er ovre - idag står på dobbelt hviledag. :-D

  Mht tidsforbruget på FB... jep - prøver selv at begrænse mig dér. ;-)

  Hav en dejlig søndag. ;)

  SvarSlet
 6. Det lyder nu som nogle meget hyggelige udflugter - krabbeteinten til trods ;-)

  Hvis du skal være offline en hel måned, så kan du jo altid sniiiige dig ned på biblioteket eller en netcafé og få et fix - øhm, jeg mener, tjekke nyheder! Men spørgsmålet er så, om du kan løsrive dig fra computeren igen! :-P

  Hav en god søndag!

  SvarSlet
 7. Hej Pink

  hvorfor skal vi undvære dig en hel måned?
  Hvorfor?
  Det kan vi da ikke...!!!

  Bwuaaaaaaa

  SvarSlet
 8. Hey Malou :-) Fin kulør du fik dig ude til vikinge-træf...ha en god søndag. Knus herfra

  SvarSlet
 9. Hold op, du lever et hårdt liv, Malou! Bare du også hygger dig - og det gør du vist :-).

  Væk en måned? Er det nu, jeg afslører, at jeg er en uopmærksom læser? Men frygtelig nysgerrig er jeg i hvert fald nu!

  SvarSlet
 10. årh din stakkel, griner lidt dog

  Jeg skal nok prøve at opdatere dig ;-)

  hallo! man skal spise skod en gang imellem, ellers kan man ikke værdsætte den gode mad, eller det plejer jeg i hvert fald at sige ;-)

  SvarSlet
 11. Malou, hvor skal du dog hen? Vi kommer jo til at savne dig!

  Og de der drinks - de ser dog lækre ud, med måde! (faktisk også et lettere ukendt begreb for mig når det kommer til udvalgte drikkevarer) Håber du er kommet dig :o)

  SvarSlet
 12. Kære Malou!

  Hvor træls at det var så dårlig en oplevelse 2. gang I var der! Har du fået sendt en mail til dem? De burde jo ihvert fald have det at vide, især når I ligger en anseelig sum penge der.......
  Jeg har også tit været ude for at 2. gangs oplevelsen er dårlig......

  Hold op det er mange år siden jeg har været så "vissen" at jeg ikke kunne huske hvordan jeg er kommet hjem! Jeg må sige at jeg tager hatten af for dig, at du kan drikke så meget alkohol - jeg tåler dårligt nok en dråbe - og jeg savner det så heller ikke mere :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 13. Well, Sif - vi se jo allerede d 15 til Sandt Blod´s gilde. Det ser jeg frem til!

  Hmm, undskyldninger serveres bedst med kage ;-)

  Blodige sommerhilsner
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Lisa

  Der er vist nogle ting jeg aldrig lærer :-)

  Solcreme = en nødvendighed!

  Jeg glæder mig til at vi ses i september. Ggod tur til Grenå.

  Knus
  Louice

  SvarSlet
 15. Uha Madame, jeg har rigtig været på vulkaner :-)

  Det er sært med FB, men også en hyggelig måde at være sammen med folk på.

  Nej, jeg er offline fra på næste søndag og 4 uger frem. Dog er jeg på i weekenderne, når jeg er hjemme. Det bliver sørgmodigt at forlade blogland så længe!

  Tak i lige måde!
  Varme klem :0)

  SvarSlet
 16. Hej Miri

  Det er helt ok, der må gerne fnises lidt....det var ikke alt for smart :-)

  Glad sommerhilsen
  Malou

  SvarSlet
 17. Hej Bibo

  Lige mine ord! Det er nok et hemmeligt våben af en slags :-)

  Ja, jeg tror at alderen har indhentet os. Vi kan ikke blive oppe hele natten mere uden at det hævner sig.

  Hov, jeg har faktisk fundet dig på FB. Der er ikke mange der har en undulat på hovedet :-)

  Hav en dejlig uge!
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 18. Hej Piskeris

  Det har bestemt været nogle hyggelige udflugter :-)

  Åh, problemet er at jeg skal være et sted hvor der ikke er computer i 4 uger. Men jeg kommer hjem i weekenderne, så der skal mit internet gløde :-)

  Hav en god uge!
  Hygge
  Malou

  SvarSlet
 19. Hej Vita Wrap

  Åh, har jeg ikke sagt det? Jeg skal indlægges på 'Center for træning og sundhed' i 4 uger.

  Det bliver dæleme ikke sjovt at skal være væk i så lang tid. Piv!

  Knus
  Pink Kikært

  SvarSlet
 20. Hey Grønne Pige

  Tak, jeg var så fin og pink. Heldigvis er det væk nu :-)

  God arbejdslyst på læsesalen!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 21. Hej Bente

  Ja, det er hårdt arbejde at have ferie :-)
  Du kan tro jeg hygger mig, måske lidt for meget ind i mellem.

  Well, jeg troede faktisk at jeg havde skrevet hvad jeg skulle - men det har jeg glemt. Jeg skal indlægges i 4 uger og ha´ styr på min fibromyalgi. Jeg skriver lige et indlæg om det en af dagene.

  Glad sommerhilsen
  Malou

  SvarSlet
 22. Hej Pernille - nu med blog :-)

  Nu griner bare nu, der er kontant afregning senere!

  Ja tak, du kan indtelefonere en daglig opdatering :-)

  Du har ret, men 'skod' må der bare ikke være i de prisklasse. Det er utilgiveligt!
  jeg kunne jo ha´ spist kolde rester gratis herhjemme!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 23. Hej Nina

  Jeg skal til reparation :-)
  Uha, det bliver mærkeligt at være væk fra blogland så længe....

  De ser lækre - men giftige ud :-)
  Det tog et par dage at komme sig ovenpå den omgang.

  Glad sommerhilsen
  Malou

  SvarSlet
 24. Kære Birthe

  Jeg kan godt sige dig at jeg var skuffet! Nej, jeg har ikke sendt en mail endnu. Jeg har et par trælse dage, men jeg skal nok få mig taget sammen inden jeg skal afsted. Det var jo en katastrofe at betale så mange penge for noget der var SÅ dårligt.

  Jeg syntes at det er lidt flovt at jeg ikke kan huske hvordan vi kom hjem! Der er jo direkte uansvarligt at drikke sig så fuld! Bagefter kan jeg ikke lade være med at tænke på alle de ting der KUNNE være sket.

  Har du fået min mail?

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 25. Ja, har fået mail, havde lige glemt alt om den, sorry.
  Tak for den, den var sød :-)

  Jeg har også nogle ret trælse dage....

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 26. BLeh det der internettet er allivel skideoverrated.

  Har lige hørt at Bill Gates har slettet sin Facebookprofil fordi han mener det er en tidsrøver.

  SvarSlet
 27. Kære Birthe

  Jeg håber at du har fået det bedre!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 28. Ja, Morfar - jeg fornemmer også at det der internet er på vej ud. Det har peaket og nu søger folk andre former for underholdning.

  Men det var sjovt så længe det varede.....

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...