onsdag den 22. juni 2016

Give-away: vin fra Banrock Station...

Denne give-away er sponsoreret af Banrock Station.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Redigeret fredag d. 1/7: Vinderne er fundet og kontaktet. 

Tillykke til Tina, Cecilie og Inger 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er sommer og så kan man passende tage på skovtur på en smuk plet i Danmark - og drikke kølig vin. 3 af bloggens læsere får nu mulighed for at få en skøn pakke med posten:
2 flasker vin: rosé og moscato, 2 vinglas (af plastik, så de ikke går i stykker på turen), en vinkøler, en vinprop, skænkefolie og en mulepose til at fragte det hele i. 

For at få et lod i udtrækningen skal du lægge en kommentar i mit kommentarfelt, enten her på bloggen eller her på Facebook - og fortælle mig hvad du syntes er det skønneste sted i Danmark. HUSK at oplyse en gyldig emailadresse her på bloggen, ellers er dit lod ugyldigt. 


Jeg trækker de 3 vindere fredag d. 1/7 kl 12. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Formålet med denne give-away er at sætte fokus på Banrock Stations kampagne Beautiful Planet.  

Banrock Station vil gerne se jeres foretrukne naturperler.

I hele juli måned fejrer de nemlig den danske natur med Beautiful Planet-kampagnen og beder danskerne om at vise omverdenen deres bedste billeder af den danske natur.


Danskerne kan deltage i kampagnen ved at uploade billeder af den danske natur til Instagram med hashtagget #BeautifulPlanetDK eller dele billedet på Banrock Stations Facebook-side. Hver uge bliver en heldig deltager udvalgt og modtager en gavekurv med lækre vine fra Banrock Station, samt andet man har brug for til en picnic i den danske natur.

”Vi vil gerne sætte fokus på, at vi i Danmark har en fantastisk og smuk natur. Derfor har vi valgt at sætte udvalgte motiver af det danske land, som fx Møns Klint på vores vinflasker. Men det er ikke kun os der skal vise den danske natur, og derfor opfordrer vi danskerne til at dele deres bedste billeder fra Danmark,” fortæller Flemming Jøns, salgschef for Banrock Station i Danmark. 

Alle, der deltager i konkurrencen, er også med i konkurrencen om hovedpræmien, der består af en privat middag for 8 personer, hvor en kok kommer hjem til vinderen og tilbereder en tre-retters menu baseret på gode danske råvarer, samt Banrock Station-vin ad libitum.

At sætte naturen i centrum er ikke nyt for Banrock Station, der siden grundlæggelsen i 1995 har brugt en del af overskuddet fra salg af deres vine til at støtte miljøprojekter verden over. Første projekt var genopretningen af Banrock Station Wetlands i Australien, der udover at være et fredet vådområde også er hjemsted for druerne, der bliver brugt i Banrock Station vinene. Siden da har de støttet over 130 forskellige projekter. 

Det er ikke første gang, at Banrock Station sætter fokus på den danske natur. Flere gange før har den australske vinproducent nemlig hjulpet både oddere og fugleliv i Danmark.

”I Danmark har vi bl.a. i samarbejde med Dansk Ornitologisk Forening støttet den danske sanglærke, hvor vi har oprettet særlige lærkepletter, der skal hjælpe lærkerne med at finde mad til deres unger og på den måde sikre bestanden i mange år fremover,” fortæller Flemming Jøns og fortsætter:
”Siden genopretningen af Banrock Station Wetlands i 1995 har det været et vigtigt for os at give noget tilbage til naturen. Naturen er grundstenen i vores vine, og vi håber derfor, at vores BeautifulPlanet-kampagne kan sætte fokus på, hvor smuk den danske natur og landområder faktisk er.”


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg må indrømme at jeg ikke har ret mange billeder af naturen i min samling - for mit fokus er mest på det der kan spises. I billedmappen med titlen 'skovture' er der f.eks kun billeder af madpakkerne. Tal om at være ensporet! Men jeg gravet rigtig dybt i arkiverne og fundet nogle af mine få fotograferede favoritsteder frem:

På sanke-tur efter ramsløg i Risskov. 

Cykeltur igennem Høskoven ned til Brabrand Sø for at kigge på køer.

Udsigten fra fugletårnet ved Brabrand Sø.

Solnedgange over Grøfthøj.

Den danske sommer når den viser tænder.

Ballehage i Århus. Smukt kig til skov, hav og by - fra Sculpture By The Sea i 2013.

Udsigten fra Himmelbjerget i Silkeborg. Det er for mig den danske natur i en nøddeskal!

Du kan, som sagt, dele dine billeder på Banrock Stations Facebook-side - eller på Instagram med hashtagget #BeautifulPlanetDK


55 kommentarer:

 1. For mig er det dejligste sted i Danmark Gylling Strand, fordi det rummer så mange minder for mig.

  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 2. Det skønneste sted er helt klart Himmelbjerget og de omkringliggende skove og søer...

  jeadk71@gmail.com

  SvarSlet
 3. Det smukkeste sted er Fyens Hoved....flot gåtur og man bliver blæst igennem ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Din lod er desværre ugyldigt uden emailadresse.

   Slet
 4. Helt klart Kongsmark strand hvor vi har sommerhus. Det en uspoleret strand, men stadig med gode bademuligheder. Der skal min mand og jeg sidde med hvert vores glas vin imens at vores søn leger i vandet.
  katrineemma@rosenfeldtjensen.dk
  www.frurosenfeldt.dk

  SvarSlet
 5. Det skønneste sted I Danmark er klart Bramslev Bakker I Mariargerfjord Kommune. Man bliver aldrig træt af at sidde og kigge ud over fjorden.
  birkehoej@privat.dk

  SvarSlet
 6. Jeg synes det dejligste sted i Danmark er på Grenen ved Skagen, hvor de to have mødes.
  Det er smuk og råt på samme tid.
  stinefisker90@gmail.com

  SvarSlet
 7. Det smukkeste natursted for mig i Danmark er helt klart stranden ved Lakolk på Rømø. Det er min barndomsstrand, og den giver direkte adgang til det rå og vilde vesterhav, som er MIT hav <3 Så det er måske ikke altid det mest oplagte picnic sted, men på en vindstille sommerdag, så er det et skønt sted at slappe af :D

  Min mail: vickischmidt1@gmail.com

  SvarSlet
 8. Det skønneste sted i Danmark ligger på den lille Ø, Venø, i Limfjorden. Helt nordligt på øen finder man Danmarks hjerte (Nørskov Vig - 56°34'30.0"N 8°38'58.7"E) - området er så smukt og fredfyldt at man går derfra med ny energi.

  SvarSlet
 9. Du viser faktisk selv mit yndlingssted i dit indlæg - det er nemlig udsigten fra Himmelbjerget og ned over Julsø.

  SvarSlet
 10. Jeg er sejlerbarn og har derfor en forkærlighed for de danske øer. Det skønneste sted må være Anholt i Kattegat. En lille isoleret ø med fantastisk natur og stemning. Et sted alle burde besøge!

  SvarSlet
 11. Det skønneste sted i DK er naturligvis Blokhus, hvor vi har vores sommerhus og tilbringer sommeren og langt de fleste weekender hele året rundt. Smuk natur, lækker shopping og hyggelige restauranter, what's not to like?!

  SvarSlet
 12. Det skønneste sted i DK er den skov på midtsjælland hvor jeg er vokset og der er en utrolig ro og energi.

  SvarSlet
 13. Jeg synes heldigvis, at det skønneste sted i Danmark er i min egen have :-).
  bvseelen@gmail.com

  SvarSlet
 14. Det skønneste sted i Danmark (eller et af dem i hvert fald) er Langesø på Fyn, hvor min kæreste og jeg traskede en masse ture, før vi turde kalde os kærester :-P Der er især skønt om efteråret.
  Louisebjaert@gmail.com

  SvarSlet
 15. Hulle Havn eller udløbet ved Bobbe å er to af mine absolut yndlings steder. Det er på min føde ø, Bornholm så i øvrigt er velsignet med masser af skønne steder.

  SvarSlet
 16. Ramsløg i fuld flor er nu også flot
  Du skal bare huske at knipse billeder af naturen når du er ude og samle råvarer

  Penilleholm@gmail.com

  SvarSlet
 17. Åh jeg elsker både Amager Strand og Amager Fælled, de er så utrolig skønne på hver sin måde.

  SvarSlet
 18. Det skønneste sted i Danmark i følge mig er oppe ved mine forældre sommerhus.
  Vi har udsigt udover en mark, hvor der både græsset heste og kør. Elsker det rolige syn som møder os hver gang :)

  SvarSlet
 19. Jeg synses det skønneste sted er ved Jels sø :) det er bare super lækkert der

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg synes at det skønneste sted er på Bornholm, hvor sommerferien også går til i år :-) Så smuk natur, uanset hvor på øen du befinder dig.. dittemus_88@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Det skønneste sted i Danmark er uden tvivl utterslev mose! Især ved solnedgangen er det vildt smukt! Og så bor jeg lige ved siden af. Så det ville være win at vinde disse lækre vin og tage en veninde under armen og nyde dem ved utterslev mose.
  Shei@itu.dk

  SvarSlet
 22. Kalø slotsruin ! Skøn gåtur, historiens vingesus, lægeurter og et smukt kig til både Mols og Aarhus - dejlig plet i Danmark :-)
  paulsen.paulsen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke - du er en af de 3 vindere :-)

   Jeg har sendt dig en mail med instrukser.

   Slet
 23. Hvor skal vi begynde, der er mange smukke steder, især ved alle vores strande.
  I Vejle har vi Tirsbæk strand, hvor der er fantastisk skønt med en dejlig strand og bøgeskov på begge sider af fjorden.

  SvarSlet
 24. Jeg er vild med Bulbjerg. Rå og vindblæst natur - love it

  billedorthe@gmail.com

  SvarSlet
 25. Mit favorit sommersted er ved Knud Sø nær Skanderborg.

  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 26. Mit favoritsted er Nørrestrand i Horsens, skov, vand, vilde dyr og fuglereservat, SÅ smukt og der er rig mulighed for at finde et godt picnic spot! :-)

  zinacze@gmail.com

  SvarSlet
 27. Vi har et sommerhus som vi lejer igen og igen syd for Hvide Sande. Huset ligger en klit fra stranden og jeg elsker det. Roen indfinder sig allerede når det imponerende landskab åbenbarer sig ved nedkørslen fra Nymindegab.

  SvarSlet
 28. Jeg ved godt det er meget urbant, men jeg elsker amager strandpark. Kombinationen af naturen og havet og det 'man-made' indslag af en strandpromenade med aktive mennesker, børn og ældre, gør mig helt glad i låget. At kommer derned, så ofte som muligt og sidde og kikke på havet, ja, for mig er det det bedste sted i Danmark og hvor jeg på 5 minutter kan komme i kontakt med naturen og oplade batterierne, uden at tage på en lang rejse!
  leafysmoothie@gmail.com

  SvarSlet
 29. Det skønneste sted i Danmark er Møns Klint, en stoslået natur,havet er farvet i helt fantastiske blå og grønne nuancer, et spændende dyre- og planteliv med blandt andet 20 arter vilde orkideer, en vandretur på Møns klint er en dejlig oplevelse, , og en enestående oplevelse, som man aldrig glemmer.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 30. For mig er det skønneste sted i Danmark Marbæk Plantage. Her kan jeg få alt det gode fra naturen: skov, strand og åbne arealer.
  jlvejrum@gmail.com

  SvarSlet
 31. Det skønneste sted er Gudenåen ved Stevnstrup. Mvh karenlagoni54@gmail.com

  SvarSlet
 32. For mig er det skønneste sted stranden i Søndervig mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 33. Det skønneste sted er i Silkeborgs natur. Der er søer og skove man kan løbe ture i eller gå en hyggelig tur med familien :)
  Vil gerne dele vinen med min søde kæreste, så skal vi på date ved vandet
  ditte.helbo@hotmail.dk

  SvarSlet
 34. Det sydfynske øhav er det smukkeste sted i Danmark❤️ ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 35. Sikke en lækker præmie!
  Det skønneste sted synes jeg er Dyrehaven og Marseliborg Skoven i Århus. Her emmer af fred og ro, og der er virkelig bare en skøn stemning og atmosfære i området. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Botanisk have! Der er simpelthen så flot og hyggeligt, og det er ligesom en lille oase midt i byen <3

  SvarSlet
 37. Jeg synes at Samsø er det skønneste sted i Danmark. :-)

  SvarSlet
 38. Det smukkeste sted i Danmark er Melby her er så flot. Pernillesg@Gmail.com

  SvarSlet
 39. Åhhh der er bare så mange skønne steder - elsker elsker elsker den dejlige natur på Bornholm <3 Elsker smukke Rebæk Sø i min hjemstavn :) Eller underskønne Brøndby Skov - ja det er svært at vælge ;)

  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 40. For mig er det Bøgested Rende i Thy. Midt i nationalparken med den mest fantastiske blanding af klithede, klitter, fyrretræsplantage og selvfølgelig havet. 5-10 km til nærmeste beboelse. Hvor finder man ellers det i Danmark.
  odgaardchristensen(at)hotmail.com

  SvarSlet
 41. For mig er det Bøgested Rende i Thy. Midt i nationalparken med den mest fantastiske blanding af klithede, klitter, fyrretræsplantage og selvfølgelig havet. 5-10 km til nærmeste beboelse. Hvor finder man ellers det i Danmark.
  odgaardchristensen(at)hotmail.com

  SvarSlet
 42. Dueodde er så lækkert

  Email pia-carsten@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg synes det er Eventyrhaven i Odense. En lille smuk og grøn oase midt i byen. :)

  E-mail: bookmeupscotty.gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Punktummet mellem scotty og gmail skulle selvfølgelig være et snabel-a. :D

   Slet
 44. Uuh, det er svært kun at vælge et sted.
  Så jeg kommer lige med et par stykker(:
  Jeg kan rigtig godt lide at gå en tur nede ved Skovsøen i Odense. Der er rigtig smukt.
  Jeg kan også godt lide Dyrehaven i Århus.
  Og der er også en smuk strand nede på Lolland. Kan ikke lige huske, hvad den hedder.
  Og så er der også Bogense Strand og Marina.
  Mariagers havn og stranden er også rigtig smuk.

  Så jeg kan ikke rigtig kun vælge et sted(:

  Jeg deltager desuden meget gerne i din lækre konkurrence.

  Heidi W. N.
  heidiwn@live.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 45. Der findes så mange skønne steder, men Skagen er klart nr 1

  Thabthimnak-jorgensen@live.dk

  SvarSlet
 46. Altså, lige nu i regnvejret, er det skønneste sted i Danmark min sofa og en varm kop kaffe :D Men da jeg bor på Amager, må Amager Fællede og Amager Strandpark være mine yndlingssteder. Min datter på 1,7 år, elsker at være på cykeltur i naturen og kigge på dyr og flyvere :)

  SvarSlet
 47. Søerne i Davinde er dejligst om sommeren
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 48. Selvom det måske er lidt uopfindsomt, så synes jeg måske det dejligste sted i Danmark om sommeren er på min altan med udsigt over botanisk have i Aarhus, Aros og resten af byen. Den kommer jeg altså til at savne, når jeg flytter!

  ceciliebonderup@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke - du er en af de 3 vindere :-)

   Jeg har sendt dig en mail med instrukser.

   Slet
 49. Mols Bjerge er mit favoritsted :-)
  charhald@gmail.com

  SvarSlet
 50. Det skønneste sted i Danmark er uden tvivl Almind Sø i Silkeborg. Jeg bader i den med min skønne veninde 2-3 gange om ugen, med min skønne veninde, efter dagens løbetur eller træning. Bagefter sidder vi lidt på bådebroen og taler om stort og småt, og følger naturens gang på året :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...