fredag den 15. november 2013

Jeg flytter ind på Memphis Roadhouse...

Well, jeg overvejer det i hvert fald. Se lige hvad Chris nu har fundet på. "Dagens ret" bliver aldrig det samme igen! 

Siden Memphis Roadhouse slog dørene op sidste sommer har jeg været der 38 gange. Det er simpelthen blevet mit favoritsted når jeg skal ha' noget ordentlig mad ude i byen. Uhm, glæder mig allerede til Southern Fish Fry på mandag.

MR holder forresten også og amerikansk Thanksgiving d. 28/11: 

Oh la la.....det glæder jeg mig rigtig meget til. Vi er en flok tøser som skal derind sammen og spise os i hegnet. 

Ses vi på Memphis Roadhouse?


3 kommentarer:

  1. Det er virkelig, VIRKELIG også et toplækkert sted - både mad og betjening er helt i top :)

    SvarSlet
  2. Nahh.. jeg hopper i stedet for til 'the real thing' fra 8/12 og en mdr frem og med en restaurant-liste hvor jeg håber at komme forbi et par af dem :D (men jeg vil rigtigt gerne prøve stedet engang, men ligger desværre ikke i baghaven :( )

    SvarSlet
  3. Jeg var der i mandags. Dog kan jeg kun sige jeg har været der 3 gange :(

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...