lørdag den 16. november 2013

Give-away: 2 x billetter til Sweets...

I næste weekend åbner en ny sød madfestival i Ridehuset i Århus: Sweets.

En masse spændende udstillere møder op og giver smagsprøver på deres produkter. Du kan bla smage: chokolade, ost, bolsjer, vin, likør, øl og kaffe. Der er ingen poletter - alle smagsprøver er gratis når først man er kommet inden for. Programmet (pdf) byder både på rundvisning, konkurrencer og meget mere.

Jeg glæder mig rigtig meget til at smage på de rare sager. Og 2 ting står øverst på listen, for 2 af Danmarks bedste chokoladefolk kommer: Mikkel Friis-Holm kommer bla med hans fantastiske Dark Milk som netop har vundet en guldmedalje som verdens bedste - og Lars Frederiksen kommer fra Woodshade som laver det bedste økologiske chokolade. Favoritten der er i øjeblikket lakridsmarcipan overtrukket med hvid chokolade. OMG!   

Billetterne koster 75 kr - børn under 12 år er gratis.

Jeg har fået lov til at give 2 billetter væk. Alt hvad du skal gøre er at smide en kommentar og fortælle hvad du helst vil smage - og hvorfor. 

De 2 billetter udtrækkes på torsdag d. 21/11 kl 18.


50 kommentarer:

 1. Jeg synes chokolatte hos Woodshades lyder skønt

  SvarSlet
 2. Mmmm - Vil aller helst gå ombord i en omgang Unika Ost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovsa. Glemte at skrive, at det er fordi ost simpelthen er noget af det mest fan-ta-las-tis-ke!!! I love it - Som Ole Henriksen ville have sagt.

   Slet
 3. uhm, kageriet - kage er min største svaghed!
  d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 4. Kunne tænke mig at mine 2 skønne tøser ville ælske alle de lækre ting. De trænger til søskende alenetid. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg havde egentligt tænkt mig at skrive chokolade, ost eller vin på her - men så så jeg, at der er sengetøj på messen også! Så det er, hvad jeg skal "smagsprøve". Bløde puder og varme dyner - og måske en lillebitte bid chokolade somewhere.

  SvarSlet
 6. Alt med chokolade selvfølgelig, og kaffe!

  SvarSlet
 7. Portvin vil jeg gerne smage for det er min absolutte yndlingsdrik (næst efter vand!!)!

  SvarSlet
 8. Vil gerne smage chokolade lavet med kærlighed :)

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne udvide min chokoladehorisont - så derfor vil jeg gerne med.

  SvarSlet
 10. Jeg vil helst smage: chokolade, kaffe, marcipan, kager og ost. Fordi det smager godt! annette.sk@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg tror det må blive drikportvin -portvin.

  SvarSlet
 12. Vil gerne smage portvin og chokolade, verafle1@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg tror, at chokoladen fra Woodshade vil være lige mig! ;-)

  SvarSlet
 14. Chokolade, kaffe og portvin - jeg skal da smage det hele måske lige med undtagelse af sengetøjet... :-)

  SvarSlet
 15. Kaffesmagningen lyder helt vildt god! :) Jeg elsker kaffe, men drikker dog ikke specielt god kaffe til hverdag, da det hurtigt kan blive en meget dyr affære. Derfor ville det være fedt at komme ud og smage noget ordentligt kaffe, og bruge lidt penge på noget i god kvalitet

  SvarSlet
 16. Anne-Dorte Spaanhede16. november 2013 kl. 16.32

  Hmmm jeg kan overhovedet ikke vælge! Jeg ville elske smagsprøver på ost, vin, kaffe, chokolade, kager, marcipan og og og og... Det hele! Og så vil jeg især gerne smage de ting som får mig til at tænke anderledes når jeg leger med mad :)

  SvarSlet
 17. Woodshade og Arlas unikaoste ...

  SvarSlet
 18. Æbleisvin...og chokolade og marcipan.

  SvarSlet
 19. Kaffe og chokolade - den absolut bedste combo ;)

  SvarSlet
 20. Økologisk chokolade lyder da meget interessant ;-)

  SvarSlet
 21. Jeg vil gerne smage ost og chokolade, to gudespiser! :-)

  SvarSlet
 22. Jeg skal klart rundt og smage det hele :-) Har næsten lige lært at drikke kaffe, men jeg er helt vild med det nu, det er bare favre nye verden for mig, og jeg skal da klart forbi kaffestedet!

  Sofie S ;)

  SvarSlet
 23. tja. alt der er sødt er vel ikke for meget at forlange. jeg har den vildeste søde tand og den er ikke blevet mindre efter jeg har været på den onde diæt op til en konkurrence.

  SvarSlet
 24. Jeg vil gerne smage Unika ostene,jeg er ikke altid så god til at spise avancerede oste,men bestiller alligevel ofte ostetallerken efter en god middag.Glæder mig også til portvinene og Woodshade selvfølgelig!

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 25. Kageriget ville jeg gerne forbi - elske selv at lave dekorative kager så det ville være et oplagt sted at starte og få inspiration :)

  SvarSlet
 26. Jeg vil meget gerne smage vin og nok også lige et par chokolader ;-)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 27. Chokolade og vin
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 28. Chokolade, chokolade og chokolade.. siger den lækresultne gravide kvinde.. :P
  belle3890@gmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg ville gerne smage varene fra Bornholms Mosteri - og så selvfølgelig alt hvad der rummer en antydning af chokolade :-)
  annesofieosmundsen@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg skal da smage det hele:-)

  SvarSlet
 31. Jeg skal da se det hele - kunne være en god inspirationskilde til MAD :-)

  SvarSlet
 32. Uh de to chokolade producenter skal vi helt sikkert forbi, hvis jeg bliver den heldige, der findes intet bedre end lækkert chokolade <3

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 33. Åh, jeg vil da altid gerne smage lidt portvin og en chokolade.

  SvarSlet
 34. Ville smage på lidt af det hele og masser på chokolade og kage :-) , men vigtigst så ville jeg tage min datter på 5 år med..

  SvarSlet
 35. Ups.. Glemte navn og mail
  Line Jeppesen
  Line@uhrefriskole.dk

  SvarSlet
 36. unika oste. men ellers alle de lækre delikatesser man finder på sådanne events.
  Elisabeth
  ehm@seeyou.dk

  SvarSlet
 37. Må man vælge to? :) Jeg er ret tosset med portvin, så jeg skal helt sikkert forbi DrikPortvin. Og ligeså er jeg ret tosset med chokolade, så Friis-Holm skal helt sikkert også besøges. Hvis jeg ikke vinder, vil jeg kraftigt overveje at se, om jeg ikke kan finde penge til at komme derind alligevel. Det ser ud til at være et rigtig fint, lille marked.

  SvarSlet
 38. Uhh det hele :P Ej min kæreste har snakket rigtig godt o,m portvin - så det tror jeg måske jeg skulle gi en chance hvis jeg blev den heldige vinder :D
  Malene

  SvarSlet
 39. Drikportvin! Og chokolade:-)

  SvarSlet
 40. Ej der må jeg da med det er så meget mig.. Krydser finger så jeg kan komme forbi Friis-Holm og hapse et par smagsprøver numme num.

  -Anette
  Anettesuniversdk.blogspot.dk
  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 41. Godaften og dejligt med to fribilletter:-)
  Jeg skal helt klart forbi Lars Frederiksen og smage det økologiske chokolade paradis. Skal jeg spise sødt og lækkert, så er jeg mest til det økologiske. jeg bor i naturen, med naturen og lever af naturen.
  Moar til http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 42. DrikPortvin, sguda! Ambitionen er at smage på det hele, men hvordan skulle man kunne gå udenom portvinen???

  SvarSlet
 43. Jeg er en sucker for ost. Så jeg skal afgjort smage på osten. Især Arlas unika oste har jeg godt kunnet tænke mig at smage i et stykke tid! Jeg elsker virkelig virkelig ost. Så meget at min kæreste har fundet ud af, at hvis han vil forkæle mig, så er det med ostebord og ikke blomster og chokolade eller tøjshopping. Ostesangen fra Sebastians "Skatteøen" er meget rammende på mig. Og så synes jeg, hindbærvin lyder ret lækkert! Det skal også prøves!

  - Helene (Helene_Havenisserne@hotmail.com)

  SvarSlet
 44. Kaffe fra La Cabra, da jeg har hørt meget godt om stedet. Jeg har dog stadig til gode at prøve deres kaffe, så der ville jeg først gå hen, hvis jeg vinder billetter.

  Mvh Rikke [rrmontanus at hotmail dot com]

  SvarSlet
 45. Det er endnu ikke lykkedes mig at sætte tænderne i Arlas unika og JEG TRÆNGER....
  Vh
  Berit

  SvarSlet
 46. Chokolade andre søde sager !! :-)
  linda_christensen@live.dk

  SvarSlet
 47. Jeg er vild med olierne fra Piemonte Vine & Delikatesser, så der skal jeg helt sikkert forbi. Og så et stykke chokolade fra Friis-Holm, eller måske to...

  Louise
  (louise at sapo dot pt)

  SvarSlet
 48. Kaffe! Jeg har passeret de 30 år, er IT-uddannet og offentlig ansat og jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe. Mine kolleger mener nærmest det er en katastrofe, så det er vist på tide jeg får det lært, og jeg er overbevist om, at det bedste sted at starte er på Sweets :-)

  Derudover, kan jeg nok også godt lokkes bare lidt med chokolade ;-)

  SvarSlet
 49. Uhh, det ville jeg gerne med til. Min kæreste og jeg er begge store madnydere. Især vil jeg glæde mig til at smage de lækre Arla unika oste, de er virkelig gode, vi har “desværre” opdaget at de sælger dem i Salling osteafdeling og det er altid spændende at smage nye unikke oste.

  Derudover synes jeg det lyder spændende med æble-is-vinen fra cold hand winery. Vi smage eiswein sidste vinter da vi var i Berlin og det var en stor smagsoplevelse. Så jeg synes det er fantastisk at der er nogen der vil udnytte gode danske æbler, som vi er så gode til at dyrke her i Danmark, til samme koncept.

  Min kæreste sværger til italienske vine, så jeg kan helt sikkert finde ham ved Gallovinis stand hvis han skulle blive væk dernede :P

  Mvh
  Camilla
  (camilladegier(at)gmail.com)

  SvarSlet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...