torsdag den 1. november 2012

ABT - Atomic Buffalo Turds...

Bag det lidt suspekte navn gemmer der sig en rigtig lille lækkerbisken. En snack hentet over there - af den fede og syndige slags med både ost og bacon. What's not til love? 

Små sprøde happere - lige til at køre ind til at glas koldt øl.

Til ABT skal der bruges jalapeños - og mange af dem. Og se lige hvor heldig jeg er. En af bloggens søde læsere, Anja RV, kontaktede mig efter jeg havde lavet bacon-wrapped peanut butter jalapeños og tilbød at sende mig 30 stk af egen avl til yderlige eksperimenter. Og de kom sørme med posten allerede dagen efter. Er det ikke vildt cool?

Jeg besluttede mig for både at bruge røde og grønne. De røde er en smule stærkere - men ikke meget.

Stilken blev skåret af så tæt på enden som muligt - og frø + membraner fjernet med et lille parisiennejern.  

3 røde og 3 grønne blev gjort klar. Og så til fyldet:

3 spsk flødeost blev rørt med salt, peber og spidskommen. Det er oprindelig ment som en snak der skal grilles, så for at fake grillsmagen tilsatte jeg også lidt røget paprika.

Den rørte flødeost kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i hvar halve jalapeño - ganske på samme vis som var det peanutbutter. Du kan se lige her hvordan det nemt kan gøres.

Hæ, blev lige nødt til at lave et par stykker med peanutbutter også. Og så skulle man tro der bare skulle bacon om, ikke? Wrong - der mangler lige en ting til inden det skal ske.

Der skal nemlig lige listes en cocktailpølse ned i hver jalapeños først. Og SÅ er det bacontid!

Brug en halv eller en hel skive bacon efter temperament. Og knald så fadet i ovnen på 175°C til baconen er sprød - ca 25 minutter.


Oh la la.....en fræk lille sag. Den er rig på smag - well, og salt + fedt. Indtages med måde. Jeg spiste mine til den lille fine suppe i portionsgræskar

De røde jalapeños var helt klart de bedste. De blev møre og søde, men med et lille svirp på tungen.

Resten af de mange jalapeños skal bruges til cornbread, til at sylte og til at lave nogle små fyldte 'både' af. Det skal jeg hygge mig med her i morgen. Tusind tak Anja - jeg er vildt glad for den dejlige pakke.

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Og så til noget rigtig spændende: jeg skal flytte! Mandag blev jeg meldt aktivt boligsøgende - og onsdag kom det første tilbud. Jeg er tilbudt lejligheden som nr 2 - og håber virkelig nr 1 siger nej tak. Der er sidste frist på onsdag, så på torsdag ved jeg om den er min eller ej. Og får jeg ikke den - så varer det ikke længe før der kommer en anden.


Lejligheden er på 64 kvm - hvilket er 19 kvm mindre end jeg har nu. Der skal siges farvel til en del ting - men sådan må det være. Nu skal jeg ha' en frisk start!

Den lejlighed jeg bor i nu. Er mest i stue og køkken - så der er ALT for meget dyr plads at rode på.

Har snakket med mange flyttefirmaer som vil ha' alt fra 5000 - 14.000 kr for flytningen. Men så i dag blev jeg kontaktet af et lokalt firma der tilbød at gøre det for 3000 kr. For jeg skal bare over i naboblokken og der skal ikke bruges en flyttebil. Så hvis jeg får lejligheden står de klar allerede d. 17/11 hvor den er til overtagelse. Det betyder dog at jeg så skal pakke alle mine ting selv - men der håber jeg at kunne trække lidt på mit netværk. De kan blive aflønnet med sild og snaps - for så vidt jeg kan se vandt jeg konkurrencen om de 60 glas sild og 12 flasker Linje Akvavit. Tak til alle der stemte ❤

Så fra en 3'er på 3. til en 2'er på 1. - det er bare en ønskedrøm. For den trappe tager virkelig mange kræfter at kæmpe sig op og ned af. 

Kryds lige fingre for at den bliver min☺


13 kommentarer:

 1. Det lyder godt og lejligheden ser bedre ud. Det kan jeg godt se et sted, og ikke mindst i forhold til etage og trapper. Jeg har en der er sådan lige imellem de to. Den er på 1. sal, 2. vær. og 73 kvm, og den bliver aldrig skiftet, står det til mig. Jeg kan ikke se, hvordan jeg på nogen måde skulle kunne få noget, der passer mig bedre beliggenhedsmæssigt og iøvrigt. Er der ting, jeg gerne ville have - ja da, er der ikke altid det? Men overordnet elsker jeg den. Der krydses herfra.

  De der chili ser vildt gode ud, men eftersom den står på "kilo af" så er det nok ikke lige dem nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du kan tro jeg også er glad for at jeg fik den :-)

   Ah, det lyder som den helt rigtige lejlighed for dig. Den her skal jeg vist også bæres ud fra ;-)

   Hmm, måske kunne de fyldes med rygeost og omvikles med parmaskinke - så er de i hvert fald meget fedtfattige ;-)

   Slet
 2. Jeg håber virkelig at du får den nye lejelighed, ikke fordi det er fedt at flytte, men det er altid rart at få noget nyt!! Og at der er færre kvm at rode på, tja så har man jo ingen undskyldning for ikke at få ryddet ud i "rodet";).

  ATB'erne ser rigtige gode og lækre ud, tror at godt at de kunne indgå i en julemenu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg fik den :-D

   Det bliver hårdt at flytte, specielt så tæt på jul. Men det skal nok gå ;-)

   Tak. Uh, de ville da vist også være den perfekte snack til nytårsaften...

   Slet
 3. Er rigtig glad for at du kan bruge chilierne. ABT faldt virkelig også i god jord herhjemme, selvom der var en vis skepsis til at begynde med.

  Jeg håber virkelig, at du får lejligheden. Og boede jeg i nærheden af dig troppede jeg gerne op og hjalp med at pakke/flytte hvis der var udsigt til til sild og Linie !

  Mange hilsner
  Anja RV

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang tusind tak for dem :-)

   Jeg har syltet mange af dem og resten skal bruges til cornbread. Ha ha, godt at gøre.

   Tak, jeg fik den! Aww, det er sødt af dig. Der er heldigvis flere der allerede har meldt sig til at hjælpe med pakningen.

   Glad hilsen
   Malou

   Slet
 4. Damn, hvor ser de lækre ud!!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Tror det er lige noget for dig ;-)

   Slet
 5. Jeg krydser tæer - og beder kattene om at gøre det samme! (ok poter eller kløer i deres tilfælde). Håber du får den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Wee, og det virkede - for jeg fik den! :-D


   Tak <3

   Slet
 6. En ISKOLD øl og så et par af dem der - nom nom nom det kunne jeg godt lige kværne!

  SvarSlet
 7. Kan man bruge snack peberfrugt istedet for de jalapeñjos, da de er svære at skaffe?

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...