fredag den 27. januar 2012

Farvel og tak til Disqus...

Argh, jeg hader når teknikken ikke virker eller driller. Disqus havde nogle fordele - men desværre også nogle dumme ulemper. Nu er det smidt på porten. Det betyder desværre også at alle kommentarer der er lagt i det system nu er pist væk. Det er SÅ bittert. Jeg er grædefærdig over det. Undskyld, jeg er så ked af at alle jer der har brugt tid på at skrive nu kan aldrig nogensinde kan få svar.

Nu er jeg så tilbage til Bloggers eget kommentarsystem. Efter sigende kan man nu indstille det så man kan svare hver enkelt direkte under hver kommentar (hvilken var grunden til at jeg overhovedet installerede Disqus). Men jeg kan simpelthen ikke få det til at virke. Jeg har sat kommentarfeltet som "indlejret" og webstedsfeedet som "fuldstændig" - men det virker ikke. Hvad gør jeg galt??? Hjælp!

Wee - har fået løst problemet. Bitten sendte mig der her link med løsningen. Det er sådan man skal gøre hvis man ikke har en officiel skabelon fra Blogger. Tak, Bitten.

20 kommentarer:

 1. Jeg kan desværre ikke hjælpe med dit spørgsmål (men følger med i tilfælde af at andre kan) - men vil bare lige sige at jeg aldrig har brudt mig om Disqus, så mig gør det ikke noget at du skifter tilbage igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker nu :-)

   Problemet var at jeg ikke har en standart skabelon - då der skulle vrikkes lidt med indstillingerne.

   Hej, det virker som om mange var rigtig utilfreds med Disqus. Men nu er det VÆK :-)

   Slet
  2. Tak for linket - har lige testet på min egen, og jeg bruger bloggers egen skabelon, så løsningen var lidt mere simpel der. Ved dog ikke helt om jeg tager det i brug, da jeg nogle gange godt kan lide at kunne svare alle i én kommentar - men det kan man selvfølgelig stadigvæk. Nu ved jeg da i hvert fald hvad løsningen er :-)

   Slet
  3. Super. Ja, det kan være en fordel at skrive en lang kommentar - men det er nu også rart at kunne svare hver enkelt. Dejligt at det virker :-)

   Slet
 2. Hm...skrifttypen er da også lidt en cirkushest her til aften, er den ikke?
  anyways, er ikke til nogen som helst hjælp med sådan noget her, men ville lige sige hej

  *hej!* :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skrifttypen er vist den samme, bare meget større ;-)

   *Hej* :-D

   Slet
 3. Det var også primært grunden til at jeg skiftede over til Disqus. Men du kan da sagtens kommentere de kommentarer der er allerede nu? Der sidder i hvertfald en "svar" knap under kommentaren nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har lige fået det til at virke. Bitten fra 'Mine Ord' sendte mig løsningen :-)

   Slet
 4. Jeg har jo haft nøjagtigt samme oplevelse og er lettet over at have droppet det igen. Også alle mine års kommentarer forsvandt, MEN nu har jeg opdaget at de igen er på plads!!! Aner ikke hvordan eller hvorfor, men jeg prøvede faktisk den funktion der hed export comments, og måske det er det? Uanset hvad så er det SÅ ærgeligt at Disqus kan æde vores meget værdsatte hilsener og jeg kan kun fraråde at bruge det, ganske som du.

  Mange knus og tanker
  Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henriette

   Jeg kan godt huske du havde meget bøvl med det - dejligt at vi nu er sluppet af med det. Uh, jeg vil straks gå ind og se om jeg kan eksporterer mine gamle kommentarer også. Tak for tippet :-)

   Også mange tanker herfra - håber der snart bliver tid og overskud til et lille besøg. Kram

   Slet
 5. Den der meget større skrifttype i indlægget er meget voldsom når man læser på en iphone - her kommer der max et ord på en linje... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, det er skrækkeligt. Jeg kan desværre ikke komme til at ændre det - har skam prøvet. Håber det bliver anderledes i næste indlæg ;-)

   Slet
 6. Jeg er glad for at se, at du fik det til at virke! :) Det var en af de første ting, jeg måtte tjekke, da jeg stod op, hehe. Er glad for, at jeg kunne hjælpe dig på vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for hjælpen, det er SÅ fedt at du lige vidste hvordan det skulle fikses. Ha ha :-)

   Slet
 7. til andre derude - jeg fandt denne artikel:
  http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=378ac61d87bd59d0&hl=en

  - Måske den kan hjælpe? :-)

  SvarSlet
 8. Og så lige denne, hvis man gerne vil vide, hvordan man synkroniserer ens Disqus (som de taler om i den anden):
  http://ramblingwithgrace.com/2011/05/how-to-export-disqus-comments-back-into.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter jeg havde sat den til at "synce" stod den i et stykke tid og tyggede på sagerne... Efter 5 minutter står der "82 ud af 400 kommentarer er synkroniseret med blogger".
   Så giv den lige lidt arbejdstid og så skulle den være hjemme... :-)

   Slet
  2. Du er en effing helt! Det lykkedes mig at importere og synce næsten det hele - dog gik der ca 200 kommentarer tabt.

   God vi er sluppet af med Disqus! Tusind tak for hjælpen :-)

   Slet
 9. Måske gik noget tabt, men jeg er nu glad for at du er gået væk fra disqus. Kunne bl.a. ikke læse kommentarerne på min telefon - og havde helt opgivet selv at komme til at lægge én. Så jeg er glad for skiftet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er gået ca 200 kommentarer tabt - resten lykkedes det mig at få reddet.

   Jeg havde KUN valgt Disqus for at få mulighed for at svare på hver enkelt kommentar - så da Blogger så selv kom med den feature var det farvel og tak :-)

   Tak :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...