tirsdag den 31. januar 2012

3 års fødselsdags give-away...

Wuhu, i dag fylder bloggen 3 år. 1095 dage som har resulteret i præcis 900 indlæg. Bloggen har pt 514 følgere via Google Friend Connect og 627 'fans' på Facebook siden. Siden jeg slog Google Analytics til d. 5/5 2009 har jeg registreret 720.423 besøgende og 1.158.197 sidevisninger. Det er helt vildt!

Billedet er lånt her.

Jeg elsker mit lille åndehul og alle de muligheder det giver at blogge. Det har resulteret i mange nye venner, bekendte og forretningsforbindelser. For nyligt har jeg indledt et samarbejde med KitchenOne.dk som er en onlinebutik der bugner af det lækreste køkkenudstyr hjertet kan begære.

KitchenOne.dk forhandler bla mange slags sodavandsmaskiner og har været så venlige at stille denne Aqvia Balance danskvandsmaskine til rådighed som jeg nu kan udlodde i en lille give-away.

Alle kan deltage og der er ingen krav om at tilmelde sig hverken det ene eller det andet sted. Hvis du har lyst til at deltage skal du blot lægge en kommentar og fortælle mig hvad gerne vil se mere af her på bloggen. Skal der f.eks være mere kål og linser - eller mere bøf og bacon? Har du en udfordring eller en skør idé - så hit med den.

Jeg trækker en vinder ved hjælp af random.org søndag d 5/2 kl 20
.

229 kommentarer:

 1. Jeg elsker alle dine indlæg og synes de er super hyggelige og inspirerende at læse. Hvis jeg skulle vælge, vil jeg gerne se flere opskrifter med linser og bønner - måske nogle lækre salater (men ikke for helse-agtige) og ellers synes jeg altid det er spændende, når du eksperimenterer som f.eks. småkagerne med bacon i :)

  Tak for en rigtig fin blog og tillykke med 'fødselsdagen'!

  SvarSlet
 2. Jeg er med med med!
  Bare mere af det hele og af dig Malou.. det kan vi li´:-)

  KH Berit

  SvarSlet
 3. Tillykke med blogfødselsdagen! Og tak for megen inspiration til madlavning. Jeg bliver især inspireret af stop spild af mad-opskrifterne. Så endnu flere reste-opskrifter vil være kærkomne.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen/jubilæet!
  Har fulgt din blog det sidste 1½ års tid mens jeg boede i Somalia (Somaliland), og der er det ikke så mange af ingredienserne der er til rådighed... Så glæder mig bare til mere af det samme - nu med mulighed for at prøve nogle af opskrifterne :)
  - Og elsker i øvrigt din "will it waffle" idé

  SvarSlet
 5. Tillykke med festlighedsdagen. Jeg kunne godt tænke mig mere "for dummies"-ting. Jeg ved ikke noget om, hvordan man gør ting rigtigt - eller, jeg kan få dem til at fungere, men hvordan gøres det optimalt? Fx at stege en bøf eller forme sig et bette farsbrød. Hvad kan ingredienserne (også dem, alle kender i forvejen). Men altså, det er rent egoistisk, for jeg tænker, at det nok ikke er det mest spændende for dig :) Du er bare så godt til at gøre det forståeligt.

  SvarSlet
 6. Tillykke med de 3 år :)

  Personligt har jeg ikke nogle ønsker som så, sluger næsten alt til mig...
  Men nyder især når der er tvist, fx hvorfor bruger mange kun kanel til jul, når det er et fantastisk krydderi?

  Glæder mig til at fortsætte med at følge dig.

  SvarSlet
 7. Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg vil gerne læse mere om/med chokolade :-9

  SvarSlet
 8. TILLYKKE! ...og gerne flere finurlige dyr og drager som du opdager i flødeskum....nøj hvor jeg grinede!

  SvarSlet
 9. Ej, stort tillykke med fødselsdagen! Jeg vil meget gerne deltage i konkurrence, og samtidig vil jeg gerne se mere fra det søde køkken, måske noget bageværk. Som jeg ved, at din krop halter efter. Men ellers gør du det skide godt!

  SvarSlet
 10. Tillykke med dagen :)

  Jeg sætter stor pris på dine "Stop spild af mad" indlæg og håber, du vil blogge endnu mere om emnet her i 2012

  SvarSlet
 11. TILLYKKE søde Malou! :)

  Jeg håber fremtiden vil byde på flere desserter og bagværk. Jeg er jo en suuuucker for kage ;)

  Klem
  Nicolai

  SvarSlet
 12. Stort tillykke. Vildt så mange fans vi er af din skønne side :-)
  Jeg vil også gerne bare have mere af det hele. Men synes da bestemt du skal udfordre dig selv meget mere med det der ost. Måske kan du pludseligt lide det :-0

  SvarSlet
 13. den hopper jeg da gerne med på :)
  Tillykke med de tre år.
  Jeg glæder mig til at se mere af dine dejlige eksperimenter med at bruge eks. en velkendt vaffel på nye måder. Flere eksperimenter, tak ! Det er helt vildt inspirerende (hvilket også betyder jeg bare MÅ have mig et vaffeljern anskaffet)

  SvarSlet
 14. Tillykke med dagen, og tak for en skøn blog!

  Det er jo altid inspirerende med dine indlæg, både dine eksperimenter og restaurant-/take away-anmeldelser.
  Jeg er dog især glad for dine ideer til brug af rester, så er ønske om mere "stop spild af mad" herfra.

  SvarSlet
 15. Hej Klidmoster.
  Du laver en skøn blog. Så bare mere af det du før har lavet og måske noget helt andet for at overraske os læsere. Til lykke med de 3 år og god dag.

  SvarSlet
 16. Mere bacon?? Kan der vel næsten ikke komme :o) Jeg stemmer helt klart for lakrids lakrids og mere lakrids!!

  - og så selvfølgelig for at den skønne dansvandsmaskine lander her, hvor ville ejg blive glad!!

  SvarSlet
 17. Tilykke K-moster!
  Jeg kunne da godt bruge den maskine der:-)
  Mere ost og bacon:-D
  Knus Christa!

  SvarSlet
 18. Tillykke med de 3 år! Jeg har først fundet dig for nylig, så jeg er ikke igennem alle 900 indlæg endnu. Men jeg elsker mayonnaise, så mere af det, tak! :oD

  SvarSlet
 19. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen. Jeg synes, at du er meget inspirerende med dine opskrifter..Jeg får en del fra Aarsiderne, og er meget til det økologiske..Men jeg har da også en sød tand..

  Jeg vil gerne have nogle gode opskrifter på kager med lakrids sirup..

  Af hensyn til vores autistsmølf, bager vi helst uden alt for meget sukker, og er hook på opskrifter uden gluten..Især rugbrød og andet brød..

  Jeg ønsker mig en sodanvandsmaskine, som alternativ til de søde vand, som vi helst ikke skal have..Mathias synes godt om brus, så jeg blander Danskmand med en lødig saft..Men maskinen vil jo være toplækker..

  I hvertfald er jeg selv begyndt at bage mere, ud fra din inspirerende side på face..

  Hilsen birthe.gug@live.dk

  SvarSlet
 20. Flere nøgenbilleder, tak.

  SvarSlet
 21. Den ser spændende ud den maskine... :)

  Jeg er vilde med alle dine indlæg, men vil rigtig gerne se nogle flere forskellige salater..

  Mvh. Louise B!

  SvarSlet
 22. Tillykke med tre år. Jeg kører mit helt lokale stop-madspild projekt i køkkenet, så meget gerne mere inspiration i den retning. Og mere lakrids :-)

  SvarSlet
 23. Hjertelig tillykke :) Jeg nyder det hele og en del af glæden er, at jeg får gode ideer, nogle ideer som jeg ikke lige vidste, at jeg manglede :)

  SvarSlet
 24. I'm in! :-D
  JEG VIL SÅ GERNE SE FLERE KAGER OG DESSERTER! ELSKER DIN DESSERTER! :-D

  SvarSlet
 25. Jeg synes, du har en god blanding af "rigtig mad" og desserter/slik. Da jeg selv ikke spiser kød, ville det selvfølgelig være dejligt med nogle grønne retter :)

  SvarSlet
 26. STORT TELØK! :D Jeg finder din blog virkelig inspirerende og du får mig ofte til at forsøge nye ingredienser, eller genopfrisker ting jeg havde "glemt" - tak for det!
  Et ønske til fremtidig inspiration, kunne være opskrifter med lever....hvordan gør man det rigtig lækkert? Og hvordan undgår jeg "skosålerne" ;)

  SvarSlet
 27. Kære Malou. Tillykke med dit jubilæum. Jeg vil gerne se endnu mere vaffel-show, det var tip top! Jeg krydser hvad jeg kan, for vinde den seje maskine, det vil jeg skiseme da godt! :)

  SvarSlet
 28. Tillykke med de tre år Malou!
  Jeg har været noget fraværende, men sygdom er man jo ikke herre over,
  Netop på grund af sygdom, kunne jeg godt bruge det apparat, jeg skal drikke en del, og da der ikke er frit slag, ang. hvad jeg må drikke, så kunne det være fint, med lidt pift på vandet:)
  Du skal bare fortsætte, som du har gjort hidtil, måske du skulle prøve med lidt fisk!
  Knus
  fra
  Vibeke

  SvarSlet
 29. you said it: Bøøøøøf og bacon!
  Tillykke med de 3 år frk. grønkålshat :-)

  SvarSlet
 30. Jeg er sådan set ligeglad med hvilken type mad, du laver - jeg elsker bare når hvert step er forklaret og dokumenteret (ikke så jeg selv kan lave det hehe, men fordi dine billeder er så stemningsfulde - og så elsker jeg bare at følge processen)

  Tak for en skøn blog, som jeg følger hver dag!!!

  Marie

  SvarSlet
 31. Hej Malou ...
  Tillykke og HØJT hurra, for dig og din blog :)
  Du er dejlig, at følge og håber vi får endnu mere med hinanden, at gøre fremover ... du er en inspiration, og det er for mig dejligt, at opleve din iver og glæde ved mad, der driver dig, til trods for smerter og knas med helbredet. - Det hjælper også mig!
  Stort knus
  Sofie
  P.S
  Jeg vil selvfølgelig knus elske sådan en maskine :)

  SvarSlet
 32. Hip hurra og et stort TILLYKKE!!
  Gerne mere af det hele, tak :) Fortsæt som du plejer, det er nemlig super godt :)

  Marianne

  SvarSlet
 33. Mere kød! Mindre tofu!

  Møs, Lisa

  SvarSlet
 34. Hjerteligt tillykke med bloggen - det er et imponerende stykke arbejde du har lagt i den:-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at læse meget mere om bøf & bacon, men så længe dine billeder er lige så lækre som hidtil - så kan selv kæresten overtales til at spise vegetarisk;o)
  - og det siger ikke så lidt!

  Ellers eeeelsker jeg dit stop-spild-af-mad projekt, da det giver rigtig god mening - i flere henseender.

  SvarSlet
 35. Hip hurra. Jeg er klar på "stop spild af mad" Gode danske grove grøntsager. Og så skal der også snige sig både en bøf og kæmpelækre kager ind over det hele. Vegetarmad og mad uden sukker, mad med sukker og og og...Bare alt det der smager godt, ik?

  SvarSlet
 36. Jaij. Tillykke Malou. Jeg er helt pjattet med din blog - en af de eneste, hvor jeg læser ALLE indlæg.
  Jeg synes egentlig, at din blog er en dejlig blanding af både store projekter og hverdagsmad, men vil da lige fremhæve et par ting. Jeg elsker når du deler ud af din store madviden - hvordan gøres tingene bedst, hvorfor kikser et eller andet i madlavningen, hvordan kan man også bruge den og den ingrediens osv osv.
  Derudover synes jeg, at det er inspirerende, når du laver restemad og når du går is/bacon/vaffelamok - du formår altid at udvide min horisont med det du laver.
  Krydser mine små fingre for en danskvandmaskine - sådan en har stået på ønskeseddelen lææænge.

  SvarSlet
 37. Juhuuu og tillykke med blogfødselsdagen! Jamen du ER bare skidego', sådan er dét, og derfor er vi mange som elsker at følge dig <3

  (jo jo, seføli kunne jeg godt tænke mig at vinde den der fætter Brus og så synes jeg jo aldrig, man kan få nok af Lakrids) ;-)

  SvarSlet
 38. Tillykke med fødselsdagen ;)
  Jeg synes din blog er herlig som den er og kommer troligt forbi hver dag! Dine indlæg er skrevet på en helt speciel måde, som jeg er helt vild med!

  SvarSlet
 39. Stort Tillykke med fødselsdagen.... Synes din blog er vildt lækker ....
  Ønsker hmm mere salat......"stop spild af mad"....lakrids....og så skal jeg bare have prøvet dine Chokolade/bacon cookies ...så mere sjove eksperimenter

  lonesimfam@live.dk

  SvarSlet
 40. Tillykke med dagen:)

  Lige siden Line vandt sån en fætter til madbloggertræffet har jeg været sindsygt misundelig!! Jeg vil oss ha en!

  Mere brød og vegetar-retter. Og måske nogle spændende salater med korn, linser og sån... Det kunne være godt:)

  SvarSlet
 41. Tillykke med det ;-)
  Jeg hepper på mere fryseegnet mad for fattigrøve ;-) Og kager.
  Kærlig hilsen
  Elisabeth

  SvarSlet
 42. Kunne tænke mig retter med råvarer, som man ikke lige får prøvet, når man af vane bare køber det sædvanlige. Og så mad med holdning, der er du god til i forvejen, så bare mere af det

  SvarSlet
 43. Stort tillykke med "fødselsdagen" Jeg ønsker mig mere inspiration til rômertopf´en - tak for en fantastisk inspiration. Hilsen Bente B.

  SvarSlet
 44. Hurra for 3 gode år med Klidmoster med Bacon og SMØR. Jeg glæder mig til at følge med de næste 3 år.
  Jeg holder meget af din blogs madmæssige profil og din personlige fine kommentarer og betragtninger. Jeg læser gerne flere indlæg om teknik. Jeg elsker, når du lærer fra dig med teknikker som sikkert er cateringsgrundkursus eller -introduktionsdelen, men jeg har ingen professionel baggrund, så det er altid med stor glæder jeg læser dine tips og tricks.
  Tak for en skøn blog

  SvarSlet
 45. Hip hip HUURRAAAA Tillykke med de 3 år, hvor tiden dog går stærkt !

  Synes ikke din blog mangler noget... Næææ du gør det !

  Ønsker altså ikke at deltage, for jeg HADER dansk vand .

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 46. Jeg er ret ny følger af din blog, men jeg blev meget hurtigt STOR fan. Jeg elsker selv at sylte alt muligt sjovt, men mangler ofte ideer til, hvad jeg skal gøre ved årstidens råvarer. Måske var det en ide?

  Venlig hilsen Nina

  SvarSlet
 47. Hej Klidmoster. I lang tid var jeg stødt på dit navn på forskellige blogs, men af en eller anden grund tog jeg mig aldrig sammen til at læse din blog. Det er jeg begyndt på her i det nye år, og hvor dum er jeg så lige, ikke at være begyndt noget før. Jeg er total hooked!!! Jeg er vild med din måde at skrive på, råt for usødet, og jeg synes det er fantastisk at du eksperimenterer. Oveni det er jeg også katte-gal, så nyder dine billeder og fortællinger om katte også. Så for min skyld behøver du ikke lave noget nyt, bare du lover at blive ved i samme stil som nu :-)
  Derudover vil jeg vinde nogle billige point hos kæresten, hvis jeg skulle være så heldig at blive vinder af maskinen, da den SodaStream maskine vi havde, eksploderede lige før jul...
  Mange positive tanker fra Lotte

  SvarSlet
 48. Kære Klidmoster.

  Stort tillykke med blogfødselsdagen. Jeg følger dagligt med, da dine indlæg altid fanger mig :)

  Jeg interesserer mig meget for desserter og div bagværk, så det er altid dejligt at læse om :)

  Hilsen Monica
  baekgaard66@hotmail.com

  SvarSlet
 49. Hej Malou, stort tillykke med 3-års dagen :-)
  Jeg er ligesom flere allerede har skrevet, vild med din "stop spild af mad"-skrivning. Men ellers kunne jeg tænke mig flere temaer, kan dog desværre ikke lige komme på nogen du ikke allerede har været omkring...

  SvarSlet
 50. TILLYKKE med 3 års dagen :) jeg vil gerne være med i legen.
  Jeg kunne godt tænke mig flere salater -uden salat, men af linser, grønne bønner, oste!! (he) osv.. en salat man kan blive MÆT af :)
  Hilsen lene

  SvarSlet
 51. Kære Malou, et stort tillykke med din dejlige blog som jeg glæder mig rigtig meget over at følge og altid finder god inspiration på. Jeg er rigtig glad for at få Fiske opskrifter, da jeg ikke altid synes jeg er kreativ nok på det punkt og så kunne "sunde desserter og kager" også være på ønskelisten. Dermed mener jeg jo bare ting der er mindre fede, mindre sukker osv. men stadig lækre.

  SvarSlet
 52. Hejsa

  Jamen jeg er også en af dem der stemmer for mere grønt :)

  Og så elsker vi jo alle at følge bloggen..

  Med venlig hilsen
  Louise

  SvarSlet
 53. Kære Klidmoster.
  Kæmpe tillykke med de 3 år.
  Jeg kommer stort set på din blog dagligt... og er vildt begejstret, men det har jeg vist fortalt :-)
  Specielt, bacon, ost og restemad sluger jeg råt.
  Jeg kunne godt tænke mig, at se dit forslag til en 3 retters menu, der ligner en million... men koster det halve.

  SvarSlet
 54. Tillykke med 3-årsdagen. Super godt gået!

  SvarSlet
 55. Hej Malou

  Jeg vil gerne udfordre dig til at lave en hovedret med mindst 100 fed hvidløg. Hvordan du bruger dem er underordnet, og du må selv om det er en kødret eller vegetar.

  Derudover kunne jeg godt være lidt interesseret i at se noget til hvilket udstyr du bruger (både med og uden strøm), og især hvilke du synes er vigtigst.

  Og så et stort tillykke - som du nok kan fornemme, så er vi mange der ser frem til meget mere blog fra dig !
  :-)

  SvarSlet
 56. Tillykke
  Er faldet med et brag for din blog.
  Dejlig inspiration, gode billeder og opskrifter
  Hilsen Marianne

  SvarSlet
 57. Tillykke med de 3 år og tak for en dejlig blog!

  Marie

  SvarSlet
 58. Stort tillykke med de tre år!
  Jeg syntes det er så fedt at følge din blog, især når du har haft benspænd som sidst, med de mindre populære udskæringer! Det er alletiders, især når man er studerende og alligevel gerne vil leve sundt ;) (Bacon er her selvfølgeligt underordnet - det er jo godt uanset hvad!)

  Billige (men gode!) råvarer er jo altid et hit - og du er så god til at finde på noget spændende man kan bruge det til :)

  SvarSlet
 59. Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Og tak for alle de gode opskrifter :-)

  Jeg er ovre i den sundere boldgade og er derfor mest til linser :-) Jeg kunne godt tænke mig at se lækre opskrifter på retter med linser og bønner. Jeg er ikke selv så god til at lave den slags.

  Mvh.

  Jeanet

  SvarSlet
 60. Tillykke med bloggens fødselsdag. 3 år er godt nok lang tid!

  Noget jeg kunne tænke mig er noget der både ligger og ikke ligger i bloggens tema allerede under dit "spild af mad" tema. Jeg skal flytte hjemmefra til sommer, så følgende på din i forvejen fantastisk blog kunne være fantastisk!
  - Noget med bønner, linser eller bulgur
  - Pasta retter både med og uden kød
  - Gryderetter
  - Foreslag til "fest" middage for 4-6 mennesker der ikke koster alt alt for meget og er muligt at lave for en uerfaren kok :)

  Jeg håber du har mulighed for at kigge på noget af det!

  SvarSlet
 61. Spændende vegetarretter kunne være skønt. Tillykke med de tre år:-)

  SvarSlet
 62. Hej Malou,

  Hilsen fra en daglig læser. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg bare godt lide bloggen som den er... Klem fra Lene

  SvarSlet
 63. Hej Malou!

  At være blogger er fantatisk, selv har det givet mig nye bekendskaber, erfaringer og grineflip :)

  Jeg følger din blog fordi det er så FORSKELLIGT, intet jeg vil se "mere af". Et dejligt blandet alting; oplevelser, holdninger og ikke mindst mad - både i det salte og søde - fortsæt endelig som nu!

  Louise
  LR-87@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Nårh ja... Måske et tillykke også var på sin plads ;)

  SvarSlet
 65. Tillykke! Jeg er vild med dine 'flere retter ud af et stykke kød'-indlæg, så flere af dem.. og måske lidt mere bagning vil være lækkert (:

  - Kit

  SvarSlet
 66. Tilykke ;-))
  Syntes absolut ikke du mangler noget i din skønne blog, der er altid nogle fantastiske gode ting. Så bare du fortsætter ;sluger jeg til mig af gode opskrifter.
  Yvonne Ipsen
  Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Tillykke med Bloggen.

  Dit niveau taler for sig selv og det er intet under at du i dag har en eftertragtet og afholdt blog.

  Glæder mig til de næste 3 år.

  /Kenneth

  SvarSlet
 68. Tillykke med de 3 år :)

  Jeg er vild med dine bacon-eksperimenter, så gerne flere af dem :D

  Mvh Maria

  SvarSlet
 69. Åh, jeg ved ikke hvad jeg vil se mere af.
  Flere kager ;-) Uhm, jeg elsker kager.
  Dine opskrifter med 'rester' er også sjove. Det giver inspiration til at stoppe madspildet.

  SvarSlet
 70. Tillykke, og endnu engang tak for super dejlig inspiration, læsning og tanker!! Nyder at poppe forbi hver eftermiddag og se hvad du har på tapetet.

  Jeg syntes du er meget alsidig i din madlavning og dessert/kage fremstilling, så jeg syntes faktisk ikke jeg savner noget. Er vild med dine skøre bacon/lakrids ideer og at du går op i ingen madspild (det kunne jeg øve mig lidt mere på!!!)

  Jeg plukker lidt her og der og forsøger mig frem og nyder faktisk bare en ærlig ligetil blog. Så tak for det.

  Hvad danskvandsmaskinen angår, super valgt!!!! Ville være det rene heaven at slippe for at slæbe alle de liter fra supermarkedet til 2 sal hver gang jeg handler. Har snart lange arme som en gorilla og ryggen er heller ikke altid lige vild med det (diskusprolaps)!!
  Så krydser mine fingre og venter i spænding!
  Ann

  SvarSlet
 71. Jeg vil gerne se mere Stop Spild af Mad - det er SÅ inspirerende at se hvad du gør med rester, vi andre bare tænker "pyt" om :)

  Og så siger jeg lige tillykke med fødselsdagen :D

  SvarSlet
 72. Hej Malou!

  Har fulgt din blog længe og det varede ikke længe før den blev en fast del af "hverdagssurfingen" ..
  Jeg kan lide bloggen lige som den er, lav endelig ikke om på det, men især stop spild af mad-konceptet har fanget min opmærksomhed :)
  Det eneste jeg kan komme i tanke om er, at ideer om varieret morgenmad/brunch-halløj ville være interessant :)


  Kærlige hilsner og tillykke fra Honeybun

  SvarSlet
 73. Tillykke med fødselsdagen og tak for dine sjove og inspirerende indlæg!
  Mit julesul sidder godt endnu, så måske et par slankeretter i nærmeste fremtid? :-)

  xoxo Maja

  SvarSlet
 74. Meget gerne mere stop-spild-af-mad ellers bare forsæt det gode arbejde

  SvarSlet
 75. Tillykke med dagen, og tillykke med de helt vilde besøgstal! Det er vidst det bedste udtryk for hvor fantastisk din blog egentlig er :)
  Jeg elsker thai-mad, men er elendig til at lave det, så hvis du evt. vil eksperimentere lidt med det, vil jeg være ovenud lykkelig.

  Knus fra Anne

  SvarSlet
 76. Elsker dine lakrids indlæg, så her er en udfordring: Kan det lade sig gøre at lave en lakrids-risotto, som også smager godt? :-)

  SvarSlet
 77. Bacon. Altid bacon <3

  SvarSlet
 78. Tak for en fed blog.
  Jeg har lært rigtigt meget af at følge med her; noget om råvarer, noget om at lave gode ting på en overkommelig måde (f.eks brød og is(-:) og noget om at gøre tingene smartere når man er fysisk udfordret.
  Mange tak og tillykke.

  SvarSlet
 79. Jeg syntes det er flot at du har kørt på så længe, og jeg nyder at læse din blog. Jeg vil ikke ha' ændret noget, men gerne flere af de lidt skæve forsøg du laver (Vafler med grønkål og is med bacon) Meget inspirerende, og jeg citerer jævnligt din blog overfor andre.

  VH Pernille

  SvarSlet
 80. Mere kage og mere fisk :)

  Og tillykke med blog-fødselsdagen :D

  SvarSlet
 81. Tillykke med de 3 år. Jeg har først for nylig fundet denne skønne blog, vist nok fordi jeg ledte efter opskrift på forårsruller. Finder mange spændende ting herinde.
  Jeg er særlig interesseret i ny inspiration, økologi, fuldkorn og mad til mange (vi er 2 voksne og 5 børn herhjemme) :)
  Mvh
  Tina

  SvarSlet
 82. Mange gange tillykke med bloggen. Jeg har fulgt med i et års tid, og du er bare så dygtig og inspirerende. Deler meget samme holdning til mad og økologi, og ville elske at sidde med ved dit middagsbord - i høj grad også pga din skønne humor. Jeg har ikke læst alle kommentarerne igennem, så ved ikke, om andre har foreslået det samme, men kunne virkelig godt tænke mig et indlæg, hvor du kaster dig ud i hjemmelavet sushi. Forsøgte mig selv i weekenden - med brune sushiris und alles, og udseendet var virkelig ikke til et Kodak-moment (mine to børn var så også med til at lave det ;-), men smagen var fin nok.
  Venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 83. Ikke den store udfordring, men så alligevel. For det kunne være spændende med nogle interessante supper. Funderede faktisk over det i dag. Vi er ikke helt blanke i supperegi. Vi laver hokkaidosuppe,soupe vichinoise, italiensk bondesuppe med grønkål, bønner, gulerødder mm., traditionel kartoffelsuppe, gulerodssuppe,kold ærtesuppe, mulgany Tawny, osv osv. Men supper er jo en helt verden for sig at tage fat på. Så hermed en udfordring til dig: Giv dit bud på en spændende suppe med tilbehør (brød, ris, whatever)

  SvarSlet
 84. Jeg ville elske flere klidopskridter - alstå vegetarretter - mums! Og tak for en dejlig blog - TILLYKKE med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 85. Tillykke med din blogs 3-års fødselsdagsdag, Malou - du er bare en gave her i blogland :-) Jeg kunne ønske mig nogle flere vegetaropskrifter, vi er blevet meget glade for kødløse dage.
  Varme klem!

  SvarSlet
 86. Jeg elsker ALT du skriver - og har endda forsøgt mig at lave flere ting. Men hvis man må efterlyse opskrifter, så er vi altid i nød efter børnevenlige gryderetter og supper til fryseren
  Tak for sit store engagement, det er skønt der findes Bloggede som dig!

  SvarSlet
 87. Tillykke med fødselsdagen. Jeg elsker is, kage og søde sager, så gerne mere af det:-)
  Vh Gitte

  SvarSlet
 88. Tillykke med de 3 år Malou,
  Jeg har fulgt din blog i de 5 mdr. Jeg selv har haft en blog, og er virkelig inspireret af dine opskrifter.
  Jeg kan foreslå, at du laver noget mere med blæksprutte og bløddyr fx muslinger, krabber ol. i forskellige varianter.
  Jeg har fødselsdag på søndag, og det ville da være en fantastisk fødselsdagsgave at få.
  :o) Kristina

  SvarSlet
 89. Tillykke med blogdagen ;)
  jeg gad rigtig god ha' du prøvede at lave en 3-retters son var man på SU. Du er så god til at finde på og lave fancy mad, men nogle gange er de ingridienser du bruger over et SU-bugdet. Så det kunne være skægt med en virkelig billig 3-retters menu.

  min mail er trine2901@hotmail.com

  SvarSlet
 90. Stort tillykke med de første 3 år. Glæder mig vildt meget til de næste 3 osv. Elsker dine indlæg om: Stop spild af mad. Vil rigtig gerne have flere af dem, og meget gerne uden kød.

  SvarSlet
 91. Tillykke med 3års fødselsdagen!! :)
  Jeg er tosset med kartofler og ville knuselske at få tips til endnu flere måder man kan tilberede kartofler på. :)

  Jeg er pt bosat i USA, men jeg er temmelig sikker på at mine forældre ville elske sådan en danskvand maskine.. Så håber jeg kan vinde den til dem.

  SvarSlet
 92. Tillykke med de 3 år :)

  Åhh jamen lidt mere af det hele !! Evt. Hjemmelavet is og lakrids lakrids lakrids - kan man jo ikke få for neget af :)

  Hilsen Mathilde oeh...

  Missengustav@gmail.com

  SvarSlet
 93. Stort tillykke med dagen!!

  Mere med forårsruller, gerne sunde ;-) Jeg har en bunke læggende i fryseren fra aarstiderne, som jeg ikke aner, hvad jeg skal bruge til ;-)

  SvarSlet
 94. Hm hvad vi vi læse mere af?
  Lige i tiden tænker jeg meget i sukkerfrie efterretter. Kunne det være en udfordring?

  SvarSlet
 95. Christina Akselbo31. januar 2012 kl. 19.37

  Tillykke med de 3 år

  Gerne mere af det hele, især mere vaffel og mere lakrids, og jeg elsker dine opskrifter med et lille tvist.

  SvarSlet
 96. Tillykke med den fine blogfødselsdag.
  Jeg elsker at læse med og nyder især dine vegetarretter og is. Men absolut også det, der adskiller bloggen fra en kogebog: At den er personlig i lige den grad, det passer dig - og at den altid er en skildring af nutiden. Du må ikke ændre noget - bare lade den følge dig og dine forandringer. God fødselsdag :-)

  SvarSlet
 97. Til lykke med de tre år - jeg har ikke været med hele vejen, men jeg er i hvert fald med de næste 3 (og alle dem der forhåbentlig kommer efter).
  Jeg føjer mig til gruppen der gerne vil se noget mere med teknikker og baggrundsviden - noget af alt det du kan med din faglige baggrund, som vi andre menige ikke ved noget om.
  Skål!

  SvarSlet
 98. Hjerteligt tillykke med årsdagen! Jeg kunne vældigt godt tænke mig lidt stegeso-retter!

  SvarSlet
 99. Rigtig mange tillykke med 3 flotte år! Sikke da en vild statistik.

  Da jeg fornylig indkøbte en stegeso vil jeg meget gerne se flere retter med stegeso. Derudover jeg personligt meget glad for morgenmad, så alle opskrifter på morgenmad vil være velkomne :)

  SvarSlet
 100. Er "Nyforelsket" i din blog og følger med så ofte jeg kan. Min hverdag er ikke til store kulinariske udfoldelse med småfolk i huset, men jeg nyder at læse med og blive inspireret - især til bedre kvalitet af varer.

  Jeg er måske miljøskadet af mit arbejde som konditor - så jeg ville elske mere kage og dessert på bloggen

  SvarSlet
 101. Din blog er stadig ny og spændende for mig, så jeg suger alt hvad jeg kan til mig af alle dine gode sager.
  Keep up the good work! :) - Marie Louise/louibub@yahoo.dk

  SvarSlet
 102. Tillykke med dagen!!

  Jeg er jo et dessert/kage-øre, så jeg stemmer for mere af det søde!!!

  Kh Betina
  bbengtsen@gmail.com

  SvarSlet
 103. Hej Malou,
  Tillykke med din blogfødselsdag.
  Jeg elsker din blog, og den er en fast del af min rutine, når jeg kommer hjem fra arbejde - med en kop kaffe i hånden sætter jeg mig på sofaen og smutter ind forbi, og kigger om der er kommet et nyt indlæg, der kan inspirere.
  Jeg glæder mig til at se mere lækkert brød, når du nu har fået den nye Kenwood.
  Kh. Michella

  SvarSlet
 104. Tillykke :D smukke og lækre måltidssalater, det vil jeg godt lære mere om! Og evt. flere dekorationsteknikker som du f.eks. tidligere har vist lidt om med frugt og grønt :)

  SvarSlet
 105. Kæmpe stort til lykke med 3-årsdagen. Jeg æææælsker simpelthen din blog .... det hele. Dine fantastiske opskrifter på alt muligt, som jævnligt giver mig et spark i den bredde om at prøve nye ingredienser og kombinationer.

  En ting jeg personligt kunne have rigtig stor glæde af er LowCarb-opskrifter.

  SvarSlet
 106. Hej Malou,

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg følger hver eneste indlæg med spænding - selvom der til tider er lige lovlig meget bacon for en vegetar ;o)
  Derfor glæder jeg mig til, at du kaster dig over de nye ahorn-ingredienser og fremtryller noget lækkert i dit køkken (og gerne en del af det uden bacon :) ).
  Og så så jeg faktisk gerne, at du lavede nogle lækre retter med linser! Med din spice-ball kan du sikkert tænke nogle kreative retter frem til det vegetariske køkken, mmm!

  De bedste hilsner,
  Sabrina H.

  SvarSlet
 107. Ihh stort tillykke med dagen! Jeg er lige blevet alene, så elsker at du har så mange gode reste ideer. :-)
  Kunne godt tænke mig nogle forskellige sjove kartoffelopskrifter. Men synes du gør det super godt, så bare fortsæt i samme stil! :-)

  SvarSlet
 108. Hej Malou! Jeg er allermest begejstret for indlæg på temaet "stop spild af mad" (der har inspireret en hel del tøm-køleskabet-middage efterhånden) og når du skriver om alle de fantastiske varer, du får fra Aarstiderne. Det er ikke altid, de vil levere de samme varer i Sverige, men efterhånden er de kommet meget godt efter det - og ellers mailer jeg dem nemlig bare og spørger, når jeg nu ved at det kan fås i Danmark ;-) Og jeg kunne vanvittig godt tænke mig nogle flere gode forslag til fyld til den der færdige fuldkorns-forårsrulledej, jeg bestiller næste gang der kommer økokasse!

  SvarSlet
 109. Uhh lækker konkurence :)

  jeg sys det kunne være spændende og se din version af en frokost/madpakke ...

  SvarSlet
 110. Stort tillykke :D

  Jeg vil rigtig gerne have mere stop-spild-af-mad. Bliver vildt inspireret af især disse indlæg så endelig flere af dem :)

  SvarSlet
 111. Er meget glad for bloggen som den er. Har ikke nogen egentlige ønsker (for jeg kan godt lide at blive overrasket). Jeg er ekstra glad for stop-spild-af-mad og det faktum at mange retter er i små portioner (1-2 personer) og/eller fungerer med varianter over flere dage.

  SvarSlet
 112. Tillykke!!
  Bliv ved, som du gør lige nu, Malou. Dine mange forskelligartede indlæg er til evig inspiration.

  SvarSlet
 113. Stort tillykke! Er begyndt at læse din blog nu hvor jeg er på barselsorlov og har bl.a. i dag lavet din fetacreme - føj det var syndigt :) Kan rigtig godt lide indlæg der handler om Stop spild af mad og indlæg hvor du bruger råvarer på en anderledes måde (tænker igen på fetacremen).

  SvarSlet
 114. Hej. Jeg synes, at det er en rigtig hyggelig blog at følge med på.
  Den er helt fin som den er!!!
  Kh Charlotte Posgaard.com
  folmer@posgaard.com

  SvarSlet
 115. Rå mad? Det kan jeg mærke trækker helt vildt i mig, ville elske at læse og se dig udforske raw food universet...Kh Anja og tak for en fantastisk blog.

  SvarSlet
 116. Tak for en rigtig god blog! Det er sjovt når du går amok i temaer - bacon, vafler etc. Måske kunne du få et flip med søde sager :)

  SvarSlet
 117. Jeg er en meget trofast og glad læser af din blog. Elsker dine opskrifter og dine ideer om hvordan vi kan undgå madspild. Jeg er også helt vild med når du får en ny ide, og så nørder helt igennem (vafler, bacon osv) Fortsæt endelig i samme stil

  SvarSlet
 118. Jeg vil bare sige tak for alle dine idéer - og jeg har ingen foreslag, det dejlige er jo netop at blive overrasket. Tillykke med dagen!

  SvarSlet
 119. Jeg er helt klart til bøf og bacon, no doubt about that (:
  Men .. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se hvordan du ville lave en hurtig madpakke der ikke kræver det vilde men som stadig er spændende?(:

  Mange gange tillykke med de mange læsere og besøg, det er godt gået!(:

  SvarSlet
 120. Tillykke med dit jubilæum!
  Besøger din blog jævnligt og synes der er nye og inspirerende ideer at hente hver dag. Især dine Stop-spild-af-mad-indlæg er meget værdsat, da jeg tit selv finder mig selv med en masse rester med en løbende dato som jeg er blevet bedre til at bruge. Så gerne flere af de slags indlæg!! Så tak for inspirationen og sikke en god konkurrence. :)

  SvarSlet
 121. Tillykke med jubilæet! Jeg springer konkurrencen over, da jeg er fint dækket ind på det område :-)

  SvarSlet
 122. TILLYKKE!!! :O)

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig nogle flere indlæg med din Römertopf, da jeg netop har erhvervet mig en, og har snart prøvet de opskrifter af du har lavet :O)

  SvarSlet
 123. TILLYKKE MALOU! du er min all-time-favorite madblogger, og jeg nyder hvert og et af dine indlæg.
  Jeg er specielt glad for stop-spild-af-mad indlæggene, og dem kan jeg altid bruge flere af, selvom jeg synes du gir godt gas med det. Jeg er også glad for simple opskrifter af gode simple retter. Men i det hele taget er jeg pænt tilfreds med dig lige som du er!

  SvarSlet
 124. Karen Frendø-Sørensen31. januar 2012 kl. 22.56

  Vegetar-opskrifter og årstidens frugt og grønt :-)

  Tillykke med blog-fødselsdagen! Jeg har fulgt med et lille års tid nu og nyder dine opskrifter og tanker om livet undervejs.

  SvarSlet
 125. Stort tillykke med det! :)

  Elsker når du bruger rester på kreativ vis og når du kommer med nørdet fagviden. Det er dejligt, du vil dele dine evner og hemmeligheder med os glade amatører!

  Kh Laura

  SvarSlet
 126. Hej

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at se flere indlæg om desserter i form af kager eller lagkager osv.
  Tak for en skøn blog :). Det er dejligt at læse med hver dag :)

  SvarSlet
 127. Tillykke med de 3 år. :-)

  Nogle flere opskrifter fra det søde liv, ellers forsæt som nu - Det er perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. mener det søde køkken... flot ;-)

   Slet
 128. Tillykke med de 3 år.
  Jeg er utrolig fantasiløs i køkken særligt til at lave hverdags mad når min søn ikke lige er her hjemme ender det tid og ofte med kødsovs med pasta eller rugbrød til mig selv. men syndes alt i alt at man kan finde mange gode opskrifter hos dig.

  hilsen
  Joan
  joanfrasydhavenen@hotmail.com

  SvarSlet
 129. Gratulerer!!!

  Jeg har en stegeso jeg aldri bruker og har i dag brukt tiden på at finde nemme oppskrifter hvor jeg kan bruke min kære stegeso. Kom over din lækre opskrift på pulled pork, så den skal jeg prøve!

  Ønsker mig forøverig flere opskrifter hvor jeg kan bruge min stegeso! Det er meget svært at finde lækre og velkryddrede opskrifter på nettet (de fleste ser meget kedelige og "grå" ud). Jeg har faktisk aldri brukt min stegeso, er ikke så kreativ og synes det er vanskelig å vide hva jeg kan lave og hva som bliver velsmakende. Måske en liten stegesoguide ville være noget?

  Igen, stort tillykke!!

  Hilsen nordmand i København!

  SvarSlet
 130. Et klik og vupti ! Her fandt jeg lige hvad jeg gik efter! Marocansk rullrsteg! Jamen tak og på en sikker gensyn!

  SvarSlet
 131. Søger i øjeblikket inspiration til en nordisk inspireret mac and cheese... Måske du kunne kaste dig over den udfordring. Har jo læst at du ikke er så tosset med ost, men måske kan du overtales

  SvarSlet
 132. Åh wauw.. sådan kunne være lækker at have.
  Jeg søger meget efter opskrifter på brød - både helt alm brød,rundstykker mv, men bestemt også brød med mad.. altså en slags kombi som IKKE er pizza..

  SvarSlet
 133. Hej Malou. Elsker din side pga de mange grøntsager, dine evner til at få brugt rester og kreative løsninger i køkkenet. Jeg har lige fået en Marmitta og kunne derfor godt tænke mig flere opskrifter til stegeso - hvilket du heldigvis laver ofte :-)
  Mv Anne
  alf.anne@os.dk

  SvarSlet
 134. mange gange tillykke med de 3 år!
  Du har en dejlig blog med gode opskrifter og lækre billeder!!

  Flere gamle danske retter kunne være sjovt... især med et lille pift af Malou ;-)

  SvarSlet
 135. Stort tillykke. Din skønne side har revolutioneret min måde at lave både hverdags og fest mad på. Det var også derfor, jeg blev så forfjamsket, da jeg spottede dig på Klassisk i efteråret;-). Jeg synes jo åbenbart vi er på 'hils', fordi du så tit er med i mit køkken:-). Jeg ønsker mig bare endnu mere Stop spild af mad inspiration. Det føles så rigtigt at gøre noget ud af et, omend det er udfordrende med 2 små børn, dvs det er svært at planlægge mængderne. Jeg har allerede en vandmaskine, som jeg er super glad for, så det er ikke for at deltage i konkurncen, jeg skriver. Vil bare sige tilllykke, glæder mig til de næste 3 år!
  Lone

  SvarSlet
 136. Tillykke med fødselsdagen :-D
  Jeg kunne godt tænke mig, at de flere eksperimenterende opskrifter med IS :-))

  Mia
  Mia-Laura@hotmail.com

  SvarSlet
 137. Hej!

  Jeg er rigtigt glad for restaurant- og cafe-anmeldelser, men er også med på at det kan være svært at lave endnu flere af dem, da det jo ikke er gratis ;)
  Derfor vil jeg gerne se flere stop-spild-af-mad-opskrifter, da jeg synes du er super kreativ med "resterne"!

  /Christina
  Inno_w@hotmail.com
  Kagerullen.blogspot.com

  SvarSlet
 138. STORT tillykke med festdagen ;)
  Nyder at læse dine indlæg. Super inspiration. Gerne noget om kager og mere om linser, som jeg ikke ved meget om, og mangler inspiration til.

  Venligst, Rikke
  iskold@fiberhjem.dk

  SvarSlet
 139. Hej

  Tillykke med dagen. Is opskrifterne har jeg haft glæde af, kondenseret mælk giver en is der minder mig om nogle af de oplevelser jeg har fået med Italiensk is. Hvordan med pizza dej kunne det være et emne du kunne kigge på?

  /Lars K. Mathiesen
  lkm@sport.dk

  SvarSlet
 140. hej

  tillykke med dagen :0)

  ville rigtig gerne se mere vegetarmad og gerne rawfood
  hilsen Lykke

  Lykke_bedsted@hotmail.com

  SvarSlet
 141. Wau. Det trækker kommentarer. Jeg har vidst sagt tillykke tidligere, men gør det gerne igen.
  Du ved, og deler så meget om råvarer. Tak for det.
  Linser og vegetariske retter vil jeg gerne høre mere om ;-)

  SvarSlet
 142. Gerne grøntsager med masser af smag. Får Aarstidernes kasser, men mange af deres opskrifter er lidt kedelige i smagen, desværre, så inspiration til pang på smagen er tiltrængt.
  Tak for gode indlæg :-)

  SvarSlet
 143. Tillykke med bloggen, som jeg læser med største fornøjelse! Jeg har ikke være med fra start, så der er masser af god læsning tilbage i tiden, TAK for det :-)
  Mange hilsner
  Line

  SvarSlet
 144. TILLYKKE Malou med din store og virkeligt velfortjente succes. Det er så flot og vi nyder alle godt af det. Jeg har mest brug for mere kål og linser selv om bøffer frister!!!! Fed gave og se hvor mange kommentarer du osse har fået her. Tak for din blog

  SvarSlet
 145. Tillykke med fødselsdagen! Selvom jeg elsker mad-spildsideer/opskrifter osv, så savner jeg VIRKELIG fredagsbøffen! ;) Men når det så er sagt så er jeg jo stadig vild med din blog og alle dine opskrifter Malou! TAK TAK TAK!
  Astrid Werge

  SvarSlet
 146. Tillykke med de 3 år.
  Kødløse herreretter. Hvis det findes. Dèt kunne jeg godt tænke mig.

  SvarSlet
 147. Kæreste Klidmoster.
  TILLYKKE med de 3! Jeg vil gerne se (fortsat) mere udnyttelse af rester og almindelig hverdagsmad lavet på en sjov og skæv måde.

  Hilsen Mette
  (metpet1980@hotmail.com)

  SvarSlet
 148. Jeg elsker din blog, den er bare den bedste. Det første jeg gør hver morgen, er at gå ind og se hvad du nu har fundet på.
  Jeg har været med fra første dag og jeg glæder mig til mange år endnu, hvor jeg kan læse om alle dine udskejelser.

  Du er i mine øjne Danmarks BEDSTE madblogger, du gør alt det rigtige, du er imponerede kreativ, og original. Kort sagt du er one of a kind, og dem er der længe imellem.

  Tillykke med dagen, kærlig hilsen din trofaste læser "Mabbe" Mai-Britt

  SvarSlet
 149. Stort tillykke med de 3 år.

  Som stor fan af pølse, har jeg været godt underholdt når dette emne har været på programmet (gælder også når du har snakket tilbehør).

  Men ellers er 'udnyttelse af rester-retter' og og børnevenlig mad og tilbehør altid inspirerende.

  Tak for mange gode oplevelser.

  Kærligst,
  Gaia, Pia og Jesper
  (n00bdream@hotmail.com)

  SvarSlet
 150. Mange gange tillykke med de 3 år :)

  Jeg er glad for at læse din blog uanset hvad der kommer på den. Jeg valgte dog for at par måneder siden at blive vegetar, så det er jo nok noget i den retning jeg efterlyser. Uanset hvad det bliver til, så fortsat good luck. Du har den hyggeligste blog, et rart afbræk fra dagligdagens trummerum.

  Hilsen Maria :)

  SvarSlet
 151. Tillykke med de 3 år - har læst med næsten helt fra starten. jeg synes din blog er fin som den er - med en passende blanding af dejlig, inspirerende mad og beretninger fra din egen dagligdag. Jeg elsker, når du viser os hvad man kan bruge rester til. Måske jeg kunne ønske mig lidt om, hvordan man lever økologisk og bæredygtigt og ikke mindst godt også på et beskedent budget.

  SvarSlet
 152. Hej Malou.
  Jeg har læst med rigtig længe og vil bare sige, at din madblog er den bedste af alle. Glæder mig til endnu 3 år!

  Mere is og mindre bacon! (er vegetar ;D)

  Mvh, Line.

  SvarSlet
 153. Hej.
  Først mange tak for en rigtig god og ispirerende blog. Især er jeg vild med dit "Stop spild af mad" projekt - det er da utroligt, så lækre retter, man kan få ud af rester:-)
  Jeg kunne godt tænke mig, at der var lidt fiske/skaldyrsretter på din blog.
  VH Mellemmølle

  SvarSlet
 154. Tillykke med fødselsdagen:-) hold nu op en masse indlæg det er blevet til. Jeg tror jeg har læst de fleste:-))
  Jeg er fuld ud tilfreds med variationen af mad ol. Skal jege pege på noget ville det være fint med kål kål kål. Jeg elsker kål men syntes det er svært at varierer:-)
  Tina B

  SvarSlet
 155. Tillykke med de tre år :) Jeg kunne godt tænke mig (endnu) flere opskrifter på vegetariske retter, eller retter med bønner og linser.
  /Sussie

  SvarSlet
 156. Det er godt gået med en så populær blog :) Det kunne være fedt, hvis du lavede noget med vilde urter og bær i løbet af dette år, da det er en ressource vi ofte glemmer.

  Held og lykke med blokken frem over.

  SvarSlet
 157. Kæmpe tillykke med bloggens 3 års fødselsdag!

  Jeg kunne godt tænke mig at se mere bagværk, herunder brød, selvom jeg sagtens kan forestille mig hvor surt det er stå med når man har Fibromyalgi. Dog har jeg ofte set at du er frisk på at tage kampen og finde på en smart løsning som kan lette hverdagen for dig :)

  SvarSlet
 158. Stort tilllykke med de tre år! Og tak for en skøn og inspirerende blog!

  Jeg synes faktisk det er lækkert at dine opskrifter er så varierede, men skulle noget laves om ville jeg stemme for mere sødt, mere is og mere lakrids.

  Mvh Trine

  SvarSlet
 159. Hej!

  Jeg følger med hver dag, og kan endda finde på at læse gamle indlæg en dag jeg keder mig :-p Du har en rigtig god blog!!!

  Du kunne prøve at udfordre dig selv med hvor meget god smag man kan få ud af meget billige råvarer -det synes jeg kunne være en spændende udfordring.

  //Kattedamen

  SvarSlet
 160. Hej :)
  Jeg følger med ofte og læser alt med glæde, både om mad og når du må vælge ting fra pga. helbreddet!
  Jeg vil gerne se mere til salater og noget mere med frugt!

  SvarSlet
 161. tillykke med de 3 år :) jeg har fulgt med det sidste år og syntes du har en dejlig blog. jeg kunne godt tænke mig at se lidt mere fisk og skaldyr. eller vegetar retter. og så kan jeg godt lide de lidt skøre ting du finder på ind imellem :)

  SvarSlet
 162. Har lige "fundet" din blog - skønne madopskrifter - vil gerne være med i giveaway

  SvarSlet
 163. Fedt fedt fedt! Jeg er mega fan af vand med brus :-)

  Jeg kunne godt tænke mig nogle gode 1:2 retter. Altså én ting med flere anvendelsesmuligheder. Lidt ala suppehøne bliver til kyllingesalat og tarteletter!?

  SvarSlet
 164. Camilla Rose Sørensen2. februar 2012 kl. 17.26

  Tillykke til Bloggen og dig!
  Jeg er en en ivrig læser og finder mange af dine påfund geniale..
  Dog har jeg indtil videre sat allermest pris på din træng til lakrids, uden den havde jeg aldrig mødt lakridssirup :p
  Hvis det var noget jeg godt kunne se mere af, eller bare se skulle det være noget stir fry, wok inspireret.. :D! Det altid godt når det er koldt!

  SvarSlet
 165. Tillykke med blogfødselsdagen, jeg har ikke kendt til bloggen så længe så har ikke nogen specielle ønsker for nyt, vil bare følge med i fremtiden, hvad der end så må komme, og det vil jeg se frem til.
  Kunne da godt tænke mig at vinde en sodavandsmaskine ☺ Hilsen Helle (mrswood)

  SvarSlet
 166. Er nok også relatiivt ny medlæser, men for søfan hvor bliver man inspireret.. :)

  Tænker at noget mere med frugt kunne være et dejligt input :)

  Hilsne Jane

  SvarSlet
 167. Hej Malou

  Jeg vil meget gerne deltage om den flotte gave. Mine drenge ville elske den! Jeg synes din blog er herlig og spænder dejlig vidt fra det skøre til det seriøse, det søde, det sprøde. Jeg kunne godt tænke mig at se lidt flere gryderetter, der er kraftfulde, nemme og velsmagende. Mums! Det er god mad lige nu og skønt at lægge i fryseren til dage, hvor kræfterne eller tiden er knap.

  Kh Camilla (Himmelske kager)

  SvarSlet
 168. Tillykke, 900 indlæg er godt nok noget af en præstation!
  Du skal endelig fortsætte i samme stil, som du gør nu: med både det søde, det salte, det sære og det helt overraskende :-)

  Varme hilsner,
  Lise

  SvarSlet
 169. Tillykke med det hele!!
  Jeg er så vild med din is! Er altid lige omkring din blog efter de opskrifter!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 170. Så mange gange tillykke med fødselsdagen Malou. Uden at være super interesseret i madlavning, så kigger jeg forbi dit lille sted her dagligt, fordi du gør det spændende!
  Jeg er en ægte bøf og bacon-pige, så mit hjerte ville smelte lidt, hvis du lavede nogle indlæg om gode bøffer og lignende :)

  SvarSlet
 171. Kære Klidmoster,

  Tillykke! -Og Tak for 3 år med masser af lækre/inspirerende/skønne/pudsige/tossede blogindlæg! Lidt mere af bøf og gode sprøde salater ville ikke være at kimse af! Men dine indlæg om "stop spild af mad" er bestemt også blandt favoritterne ;)

  /Louise Hinrichsen

  SvarSlet
 172. Tillykke med bloggen, som jeg nyder at følge. Min kæreste er vegetar, så jeg drømmer om vegetariske retter til at inspirere min kogekunst. :)

  Christina, christinabonke@hotmail.com

  SvarSlet
 173. Tillykke med 3 års fødselsdagen :)
  Jeg kunne godt tænke mig lidt mere mormor-mad, men meget gerne med et sundt twist:) Ellers en fed blog...

  Majbrith Christensen

  SvarSlet
 174. Kære Malou

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag ønskes du af en ivrig læser, der vel har været med ca. halvdelen af vejen ;o)
  Jeg synes det er fantastisk hyggeligt at være med i dit køkken, bliv ved i samme stil - så har jeg ingen ønsker ... altså lige bortset fra den der super smarte vandmaskine ;o)

  Med venlig hilsen
  Susan

  SvarSlet
 175. Et (lidt) forsinket tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg har kun været med herinde i ganske få dage, men jeg har allerede kigget ALT igennem, og jeg er hooked!

  Jeg kunne godt tænke mig nogle flere af dine lidt "skøre" ideer - jeg elsker især dine forskellige varianter af bacon. Jeg skal helt sikkert selv i gang! :)

  Du er altså super inspirerende, det må jeg sige.

  De kærligste hilsner Josefine

  SvarSlet
 176. Orv, hvor er der mange kommentarer allerede :) Jeg er danskvand-oholiker og ville elske denne.

  Jeg ville gerne se lidt flere postej-udfoldelser eller vegetariske ting til rugbrødet. Det er nemlig skønt at variere frokosten :)

  Kh, Kamille

  SvarSlet
 177. Jeg vil gerne være med og vil gerne læse mere om smarte ting, der kan gøre livet i køkkenet lettere.

  SvarSlet
 178. Tillykke Klidmoster! Din blog er inspirerende, madglad og aerlig, og din gadget-glaede smitter! Har laert meget om om gode rivejern (!), krydderikugler og andet koekkengejl som du fint giver masser af praktisk vejledning drysset med kulinarisk stjernestoev.

  SvarSlet
 179. Allersødeste Malou. Tillykke med bloggens fødselsdag. Det har været skønt at følge den fra starten, og følge dig sideløbende. Ikke blot bloggen er vokset - du er jo også. Når jeg tænker på hende den usikre, der ikke ville have besøg i starten - well, det er vist ved at være nogle år siden. Du har beriget mit liv på mange fantastiske måde, og jeg håber at vi får mange flere gode oplevelser sammen.
  Kys S.
  P.S: Flere linser og bønner, du er jo en klidmoster :-)

  SvarSlet
 180. Tillykke med "fødselsdagen".
  Følger ivrigt med på bloggen - dog ikke Facebook? Vidste jeg egentlig ikke...

  Gerne flere "bageopskrifter" ;-)

  SvarSlet
 181. Hej Malou ! Tillyke med bloggens fødselsdag. Jeg kunne godt tænke mig at læse/se/afprøve flere opskrifter med lakrids.

  God vind fremover - Kiki

  SvarSlet
 182. Tillykkeeee

  Jeg elsker at bage og derfor ku det være fedt med meget mere brød og kage :-) Uden lakrids, tak! Ja, du læste rigtigt - jeg er ikke en fan af lakrids alle mulige steder. Jeg kan godt li smagen af lakrids med lakrids på ;-)

  Kh Tine

  SvarSlet
 183. Årh, den gad jeg gerne have fingrene i, er en haj efter danskvand!
  Jeg elsker især dine "restemad"-indlæg, da jeg også bestræber mig på, ikke at smide unødigt ud.
  Men også sjove madeksperimenter og reaturantbesøg-anmeldelser synes jeg er spændende! (:

  - Anne

  SvarSlet
 184. Hey klidbabe!
  OMG, har du været igang så lang tid?
  Stort tillykke skal du have fra en Foo(D)lover til en anden.

  Tænkt sig at jeg faktisk slet ikke kan huske hvordan vi kom ind og passede de samme bukser, men det har været en sand fornøjelse og glæder mig til at vi skal lave endnu mere mad og høre foo sammen i fremtiden.

  Stort tillykke - og mere om madspild :-)

  SvarSlet
 185. Kære Malou!
  Tillykke med dit flotte arbejde!

  For mig er din blog et åndehul i hverdagen. Din mad gør mig altid glad og dine personlige historier berører mig dybt. Så der er en dejlig og vedkommende oplevelse at klikke ind :o)

  Især ææælsker jeg dine temaer, som f.eks BACON og vaffel jernet. Tænk at du kan få så meget ud af nogen så enkelt. Det er helt vildt. Jeg tror at jeg vil gå systematisk til værks med det der jern i vinterferien.

  Noget andet som virkelig glæder mig er hvordan du viser at man godt kan give sig selv egenomsorg for små penge med gode råvarer og ideer. Det er så fint og inspirerende. Jeg er tilbøjelig til at trøste mig elv med en pose mikro pop-corn. Men når jeg læser din blog, så oplever jeg at der er en HEL masse måder at være god ved sig selv på, som er meget bedre. Så det er nærmest lidt terapeutisk.

  Så dit arbejde, din kreativitet og din passion for god mad er virkelig noget som beriger mit liv og som jeg er dybt taknemmelig for :O)

  Knus Stinne G

  SvarSlet
 186. Tillykke!:). Jeg kunne tænke mig flere klassiske danske retter med et strejf af nytænkning som jeg mener er din stæke side, men stort tillykke:)

  SvarSlet
 187. Først stort tillykke med de 3 år. Det er en super flot blog du har fået bygget op. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke er inde og kigge, og altid er der noget spændende at hente her. Og så var det dig, der gav mig skubbet til at få min egne blog, som jeg bruger en del af min fritid på.
  Knus Ellen (jensens-madblog.dk)

  SvarSlet
 188. Hej Klidmoster!
  Stort tillykke med din skønne inspirerende blogs fødselsdag!Jeg elsker at se med og blive himmelfalden forbavset over din krøllede hjernes gastronomiske påfund.Du skriver vedkommende om dit liv,aldrig klagende, jeg beundrer dig for dit mod til at være åben om din situation og din energi til at lave så mange inspirerende blogindlæg på trods af du ikke altid har så mange kræfter.
  Jeg har ikke fantasi til at fortælle dig hvad der mangler på bloggen,men vi har garanteret ikke set det sidste indlæg om noget man troede umuligt.
  Jeg har ikke selv så mange spændende ideer til anvendelse af quinoa,perlespelt,bulgur og sorte ris,måske du kan hjælpe inspirationen lidt på gled?
  -og forresten jeg SLÆBER dansk vand hjem flere gange om ugen,det ville være en lettelse med denne maskine så jeg trækker lige et lod i din give away.

  Knus Annette

  SvarSlet
 189. Tillykke med det. Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om de drikkevarer du sætter til dine retter.

  Mvh
  Frederik www.VinKreutzer.dk

  SvarSlet
 190. Heysan Moster Klid ;)

  Jeg vil da også lige være med her i din give-away! Tak for en fantastisk dejlig og inspirerende blog...håber for mange år endnu!

  KH Mette

  SvarSlet
 191. Kære Malou
  Tillykke med bloggen!
  Elsker din blog!! En af de få, som jeg læser hver et indlæg hos ... også selv om jeg ikke er så god til at kommentere :)
  Mere af det hele!! Flere isopskrifter, masser af kompetent køkkenteknik, lækre salater, skøre eksperimenter.
  Er bare glad for alt det, du kommer med. Er imponeret over din kreativitet og idérigdom... og at høre om stort og småt.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 192. Kære Malou,

  Med 192 kommentarer allerede er mine chancer nok ikke store men vil alligevel ønske tillykke med de 3 år. Jeg tror jeg har været med mere eller mindre fra starten og elsker når der kommer nye posts. Du er utrolig kreativ, grundig og arbejdsom og det påskønner jeg.
  Jeg er vild med din dedikation af/til "Stop spild af mad" og jeg har egenlig ikke andre ønsker til din mad da du i forvejen er god til at variere dine opskrifter og emner.
  Jeg har lige fået nyt farverigt stel fra Rice og derfor har jeg været på jagt efter ligeså farverige retter - skulle jeg komme med et ønske, skulle det altså være farverigt mad (der gør en i godt humør) ;)
  Knus fra Helle

  SvarSlet
 193. Hej

  Jeg har været glad for de indlæg du har lavet med at sylte f.eks grønne tomater etc. så herfra vil jeg gerne se flere indlæg om netop "at sylte".

  Tak for en god blog.

  Venlig hilsen
  Heidi Jeannette Hovmøller
  (læser med fra facebook).

  SvarSlet
 194. Tillykke med de 3 år på bloggen..

  Resteretter og kage er noget af det jeg gerne vil høre mere om..

  Mange hilsner
  Lone

  SvarSlet
 195. Tillykke herfra :)
  Jeg kunne godt tænke mig at du bredte dig ud i det asiatiske (japansk/kinesisk/thai - selvom det sidste sørger Nadia jo for). Det sushi, I lavede med Girafferne så bare så godt ud - men ingen opskrifter :( Øv.
  Knus tesshedall

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...