torsdag den 2. december 2010

Den der jul...

Århus har det smukkeste stjernetæppe hængende over gågaden. Jeg faldt lidt i staver under det i går da jeg var inde og købe ind til årets peberkagehus - som jeg ikke rigtig kan få mig taget sammen til at bage. Dejen er dog lavet og ligger klar på køl til når jeg får samlet kræfter/lyst/overskud til det.

Humøret svinger voldsomt frem og tilbage. Jeg har svært ved at blogge om det lige i tiden. Der foregår nogle rigtig trælse ting her bag kulisserne og det tager alt min tid og energi. Godt nok er jeg meget personlig her på bloggen, men det her er for privat til at skrive om offentligt. Alle aftaler for ugen er aflyst og jeg bliver nødt til at aflyse nogle i næste uge også. Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har magtet at svare på alle de søde kommentarer og mails der er kommet på det sidste - det er bestemt ikke fordi jeg er utaknemmelig eller ligeglad med noget af det.

Fibromyalgi og det her vejr er heller ikke nogen god kombination, så (næsten) uden patos kan jeg sige at det er den rene jammerdal. Humoren er sgu et vigtigt element, men hvor er det svært at grine af det hele når man helst bare vil hulke ind i favnen på en der er alt for langt væk.

Vi ses når jeg har fået det lidt bedre!

16 kommentarer:

 1. Øv og træls!!! Stor bamsekrammer og gode tanker :o)

  SvarSlet
 2. Det var da en skøn julebelysning !

  Håber det hele også lysner for dig, så humøret kan komme op i omdrjninger igen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Jeg har klare fordomme om dig baseret på det jeg har læst over lang tid - jeg synes du er vidunderlig og det bliver det svært at lave om på.
  Knus

  SvarSlet
 4. Men jeg elsker dig stadig :-)

  SvarSlet
 5. sender dig varme tanker og en masse god og positiv energi - så du kan komme godt og hel ud på den anden side..

  SvarSlet
 6. Tiden er klog, Malou! Chins up :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser stjernetæppet i Århus dejligt ud, Malou. Kommer altid til at savne min hjemstavn sådan, når jeg er inde på din blog - og du har fine billeder fra 8000 :-)
  Jeg sender dig de varmeste hilsner og december-knus og stearinlysskær og duft af nybagte jødekager og blå hyasinther...
  Det skal nok klare op i dit sind.
  Eva

  SvarSlet
 8. *kramkram* Det som Signe skriver - også baseret på personlige møder :-)

  SvarSlet
 9. Rigtig god bedring, Malou. Jeg er ked af at høre, at du har det skidt og der sker dårlige ting for dig. Må det snart ophøre, så du kan blive glad igen.

  Kærlige hilsner og tonsvis af god karma fra
  Knirke Egede

  SvarSlet
 10. Crap...det lyder som om du har din helt egen følelsesmæssige rutsjebane. Jeg håber du snart får lov til at hoppe af og nyde livet lidt.
  Jeg vil savne dig og så snart du er tilbage, vil jeg høre mere om Max's julekalender.
  Held og lykke

  SvarSlet
 11. Gode tanker til dig, Malou.. Ind i mellem smækker livet os lige midt i panden, mellemgulvet kører og hjertet føler smerten..

  Håber du har nogen at læne dig op ad.

  kærlig hilsen
  AC

  SvarSlet
 12. I onsdags gik turen så langt om længe til Århus, hvor jeg fik fat i den længe ventede "spice ball"
  :-) Nu mangler jeg bare rødkålet. Dejen til peberkagehuset er lagt på køl. Imorgen skal købes bolcher. Jeg vil dog allerede få mine ambitioner noget ned i forhold til dit, da mine to unger skal være med til, at lave det :-) Glæder mig til, at se dit når energien kommer til dig. Fortsat god weekend. Hilsen Bente

  SvarSlet
 13. Vel skal det private blive, hvor det hører til, i privatsfæren. Det er helt som det skal være. Og pas så på dig selv - og lad bloggen ligge i dvale, til du er klar til den igen ;-)

  SvarSlet
 14. Håber du får det bedre snart :-)

  Knus

  Mette

  SvarSlet
 15. Kære Malou
  Håber du snart får det bedre. I det mindste kan vi glæde os over de fine lys over Århus. Hver eneste by jeg besøger i juletiden, bliver altid sammenlignet med Århus, og jeg synes altså ikke, at der er noget der slår det fine lyshav over gågaden.
  Kh Nadia

  SvarSlet
 16. Kære Bibbi, Marianne, Signe, Sif, Lene, Perle, Eva, Piskehaps, Knirke, Sushistegen, AC, Bente, Bente, Mette og Nadia.

  Tusind tak for alle jeres søde og varmende kommentarer. Jeg har lige læst dem alle igen og tudet endnu engang - fordi jeg er rørt over den venlighed og oprigtige omsorg der lyser ud af dem.

  Jeg er stadig langt fra på toppen. Julen bliver en kraftanstrengelse i år og jeg panikker faktisk lidt over hvordan jeg dog skal klare mig igennem. Men med et skridt af gangen og langsomt fremad går det nok - jeg skal jo trods alt holde jul sammen med min elskede lillesøster for første gang i mit liv. Jeg vil prøve at lægge alt det svære og sårbare på hylden og så arbejde videre med det i det nye år - nu er det julen der skal tages favntag med.

  Endnu engang tak for alt den gode energi og karma.

  Glædelig jul til alle!

  Kærlig hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...