torsdag den 18. marts 2010

Six pack...

Tra la la - døgnrytmen er vendt tilbage med det spirende forår. Det har godt nok holdt hårdt at vende tilbage til et mere normalt dag/nat program. Men nu er klokken 8.15 og jeg er, om ikke frisk, så oppe. VVS manden har lige været og udskifte den defekte vandhane, Max skal til samtale i dag og jeg skal selv på 'rør-ved-alt-og-køb-dig-glad-tur' i Metro med Anarkisten. Jow jow, det bliver en god dag. 

Jeg kan godt lide en god six pack. Altså både bajere, mavemuskler og andre ting der er 6 af i en pakke.

Dog er jeg ikke så stor fan af en kombination af bajere og 'mavemuskler'.

Jeg er vild med Supernatural, som er en gyser/spændingsserie for......sådan nogen som mig. Altså folk der ikke har alt for travlt med at blive voksne og humorforladte. Her viser seriens 'storebror' Dean Winchester (Jensen Ackles) sin six pack frem. Det er så homo-erotisk, med Arto mund og det hele, at jeg mistænker kvindekønnet for ikke at være målgruppen for det her billede. Serien har et kæmpe gay-appeal i USA og der er endda lavet en pornofilm hvor brødrene Winchester kommer hinandens ved. Ak ja, Jensen er kommet langt siden hans rolle som Eric Brady i Horton-sagaen hvor han faktisk vandt en Soap Opera Digest Award for Outstanding Male Newcomer. Hæ hæ...

Her er så en six pack som jeg er ret begejstret for. 6 lækre økologiske påskeæg fra Mølle Skovly. De koster desværre på den forkerte side af 100 kr. Men for pokker hvor er de pengene værd.

Jeg måtte holde mig i skindet for ikke at købe en portion mere i denne uge. 1 æg koster 17,50 kr og vi DELER 1 af gangen. Der er stadig 3 tilbage i æsken, men lad os nu se hvor længe de overlever.

5 kommentarer:

 1. Jeg stemmer på Deans 6pack som min favorit, homoerotisk eller ej.

  SvarSlet
 2. Jeg ser på Dean anderledes i bumbum 5 min. Han er stadigvæk minminMIIIIN!

  SvarSlet
 3. Tror bare jeg nøjes med chokoladen.

  SvarSlet
 4. Hvordan er det lige han står med sin hånd ...hø hø... det ligner at han holder noget andet end han lige gør. Jeg savler altså over chokolade æggene ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg napper ungersvenden - sikker på han kan pudse vinder, støvsuge etc *G*

  - sukkeret i marcipanen gør desværre jeg må holde mig æggene, -ellers er mølle skovly også no.1 favorit her :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...