onsdag den 10. marts 2010

Running on empty...

Oj, der er godt nok mindre end ingen kræfter at gøre med i de her dage. Alle dagens skeer er næsten brugt inden jeg står ud af sengen. Men da det der har sendt mig i knæ, har været dejlige ting, er det sådan nogenlunde til at leve med. Det værste er dog smerterne. De sidste par dage har været helt til grin og jeg kan næsten ikke gå op og ned af trapper. 

I lørdags var jeg til koncert med skønne Nephew i Scandinavian Congres Center. Opvarmningsvandet White Pony fik mig godt nok op at ringe. Der var knald på skal jeg love for. Men igen blev jeg puffet og skubbet rundt. Vi stod ellers ude i siden. Det er altså også bare så hjerteknusende som overvægtig at høre ordene 'flyt dig fede' flere gange i løbet af sådan en aften. Hvorfor tror nogen at det er ok at tale sådan til et andet menneske? Det ville svare til at jeg prikkede dem foran mig på skulderen og sagde 'flyt dig høje'. Jeg tror at det her blev min sidste live koncert. Jeg magter det ikke mere. Da jeg vågnede søndag var jeg totalt smadret og radbrækket. Jeg havde heldigvis hele dagen til at hvile og komme mig i. Kl 19.30 kom der 3 dejlige kagedåser på besøg til hygge og Oscar-nat. Jeg havde lavet en kæmpe gryde chili con carne og Sif havde en lækker kage med. (Opskriften på chili kommer i et senere indlæg). De sidste kagedåser tog hjem kl 9 mandag morgen og jeg gik kold på sofaen så snart mit hovede ramte puden. Siden har jeg bare haft det som en karklud der er vredet for hårdt. Så det er blevet til en del ingenting. Jeg har ikke haft overskud til madlavning, blogland eller noget der involverede at jeg skulle sidde op.

I dag har jeg så brugt mine få kræfter meget fornuftigt. Anarkisten havde nemlig inviteret mig til frokost hos hende. Jeg hoppede i et betalings-automobil (sponseret af Max) for at bruge få skeer på transport, så der var flere til at hygge for. Taxa er for mig den ultimative luksus. En dag som i dag er det den eneste mulighed for at kunne komme ud af huset, så det er godt at de findes.      

Sif havde lavet økologiske gedeskank i vin og ingefær til frokost. Oh la la, det var det pureste guf. Smør-mørt braiseret kød i en herlig sauce, som vi sugede op med brød. Jeg elsker hendes fascination af mad fra gammel tid og det er sgu cool af spise frokost med rødder tilbage i 1400-tallet. Desuden må jeg lige slå et slag for gedekød. Der er altså et hit!    

Efter geden blev jeg trakteret med Kusmi og hjemmelavet guf i form af honningkarameller og chokoladetrøfler. *fryd* Vi fik også lige vendt verdenssituationen og havde en rigtig interessant snak om kød og økologi. Det er en sand fornøjelse at tale med en der har de samme meninger og holdninger til dyrevelfærd, miljø og ernæring som jeg selv har. Jeg bliver nærmest helt høj af det. Hvis jeg havde haft flere kræfter ville jeg helt klart prædike en helt masse nu. Men heldigvis for dig der læser med, magter jeg det ikke. Men bare vent.........der skal nok komme noget om dyrevelfærd og kvalitetsbevidsthed - når der igen er kræfter til det. Jeg springer ABC legen over i denne uge. Bogstavet et Y og det ville ha' været Yoghurt af den græske variant og hvad jeg bruger den til (som jo er både dip, dressing, i stedet for cremefraiche, til tzatziki og som dessert).

Men jeg ooooooooooorker det bare ikke. Så nu tager jeg lige et par dage i allerlaveste gear. Well, næstlaveste - har lige en 3D date med Johnny Depp i morgen aften. So long!

5 kommentarer:

 1. hvis ikke det var fordi jeg selv havde brug for alle mine skeer og lidt til de næste dage, så sendte jeg sgu et par stykker med bud over til dig!

  Jeg er ikke sikker på, at det er din sidste koncert. Måske engang, når du har fået magten over kroppen tilbage... men åh, for fanden hvor jeg kender følelsen af smerte og træthed helt ind i knoglemarven...

  SvarSlet
 2. Hils ham og sig han skylder mig 100 spir.

  og God bedring blev der sagt

  PS stadig ingen bog, mon den kommer retur igen igen?

  SvarSlet
 3. Ohhh... så kan vi simultansavle over Johnny, for jeg skal også se filmen i morgen ;-)

  Jeg håber, du får flere skeer at gøre godt med den kommende tid - det fortjener du :-)

  SvarSlet
 4. Som en medsøster der også var til nephew´s skønne koncert, måjeg give dig ret i at white pony var fantastiske. Jå måske ikke så meget på lyd. dMen de indtog senen som de STØRSTE. Aldrig har jeg set noget ligende. Faldt totalt for dem.

  Min søn på 7 sagde inden vi tog til koncert at han også gerne ville have været med(han er nemlig også fan) og i samme sætning spurgte han om hvordan de turde gå på senen når så mange kiggede på dem. Jeg ville ønske han havde været med da white pony gik på.

  SvarSlet
 5. @Kagekone - Det er tanken der tæller ;-) Og du har allerede helt ret: det bliver ikke min sidste koncert - jeg har de vildeste planer på tegnebrættet.

  @Morfar - Han sagde at han havde brugt dem på øjenskygge! Tak :-)

  @Piskeris - Jeg savlede desværre ikke så meget, men filmen var nu god alligevel. Tak, hvor er du sød :-)

  @Heidi - Jeg var virkelig imponeret over hvor meget knald der var på dem. Åh, ja - jeg kan godt forstå din søns spørgsmål. Jeg ville være rædselsslagen over at skulle står foran så mange mennesker og synge :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...