torsdag den 4. februar 2010

Ud og hjem igen...

Så er jeg hjemme igen. Mentalt fuldt opladet af søsterboble og gode oplevelser. Fysisk helt til rotterne. Jeg skal liiiiige slappe af et par dage inden jeg blogger om søsterboblens besøg på Restaurant Mefisto, osso buco, sushi på transportbånd og en togtur der næsten gjorde mig til morder i hjertet.

Af samme grund forlænger jeg min give-away til på søndag kl 18. Så du kan stadig nå at være med her. Der bliver udloddet en ekstra lille overraskelse, så skynd dig at være med.

Ak ja, så blev jeg færdig med Breaking Dawn. Stor tomhed! Hvordan pokker skal jeg leve uden Evard?

8 kommentarer:

 1. Kære Malou.
  Har du læst Midnigth Sun (http://stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf), hvis ikke så er der lidt mere Edward der. Jeg er faldet pladask for Charlaine Harris bog om vampyrmiljøet i True Blood. Mord, sex og vampyr...

  Og Running sushi på Nagoya er da for dejligt. Og det er dejligt at læse at du har det godt.
  Knus

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem fra boblen! Husk i fremtiden, at stillekupéen er guds gave til DSB, intet mindre.
  Glad for at have dig ovre på fastlandet igen ;-)

  SvarSlet
 3. jeg er ved at testlæse nogle vampyr bøger, jeg skal nok give en detaljeret anmeldelse, når jeg lissom ved om de er noget ved. Uanset hvad har jeg en god fornemmelse af at der er markant mere sex i dem her end Twilight sagaen. *fløjter totalt uskyldigt*

  SvarSlet
 4. VElkommen hjem Junior

  (fedte fedte for præmien)

  SvarSlet
 5. Kære Malou

  Dejligt med et lille pip fra dig :o)
  Rigtig god weekend.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 6. Signe - Tusind tak for linket. Den er downloadet og læst :-) Åh, Edward. True Blood er også bare en skøn serie. Tak for de søde ord. Knus

  Tine - Tak sveske. Frem over står den KUN på stillekupe :-)

  Miri - Tak :-)

  Pernille - *gnæk* tak for Fan Fiction :-)

  Esther - Tak :-)

  Morfar - Den er på vej med posten :-)

  Hanne - Tak, i lige måde :-) Knus

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...