torsdag den 25. februar 2010

ABC i ord og billeder: W...

Petunias billedleg ABC er i denne uge nået til W.

Hmm, jeg kan ikke vælge mellem mine 3 ting med W, så det bliver dem alle 3!

1. Weber. Jeg elsker vores lille Weber gasgrill. Da vi ikke må bruge kul på altanerne herude, er gas det næst bedste. Det her billede er fra indvielsen af grillen for snart 4 år siden.

Jeg kan godt lide at grille både kød og grøntsager. Grillet squash er f.eks. fremragende i salater. 

Ah, sådan en anretning får mig til at længes efter sommer. Så kommer der hygge aftner på altanen. Sådan en Weber kan forresten også bruges som terrassevarmer. Den skal bare brænde ca 10 min på fuld skrald og så skrues helt ned på vågeblus. Det kan godt forlænge aftenen med et par timer udendørs.

2. Wasabi. Jeg kan næsten ikke få nok af det. Der ligger altid en ekstra tube i køleskabet, for når vi får udefra er der sjældent nok med. Det her sushi er fra Sashimi. De former deres wasabi som et lille blad, det er så nuller syntes jeg.

Sushi+ får man en lille skål snacks mens man venter på sin mad. De dersens wasabi-ærter er ganske vanedannende. Man kan også knuse dem og vende f.eks. en svinekotelet eller et kyllingebryst i dem inden stegning. 

3. Whisky. Jeg vil ha' en Irish Coffey i stedet for en dessert. Og det skal helst være Famous Grouse der kommer i.

Se andre bidrag med W her.

16 kommentarer:

 1. Jeg ved intet om whisky, men jeg kan os godt lide Grouse. Uhmmmmm. Og weber!

  SvarSlet
 2. Jeg får ikke grillet noget, men den anretning, du viser, ser godt nok indbydende ud!

  SvarSlet
 3. Så hungrig jag blev nu! Det får bli en nattmacka innan det är dags för sängen.
  Tjusigt W-inlägg!
  Trevlig helg!

  SvarSlet
 4. Herlig å se hvor mye snadder man kan lage på en gass-grill

  SvarSlet
 5. mmm...wasabi!! I love it! ;) bra løsning på W

  SvarSlet
 6. Uhmmmm en sommer aften ..... *suk* Jeg kunne næsten dufte maden på weberen :-)

  SvarSlet
 7. Tror ikke min gamle chef er så vild med Wasabi. Hun tog hvad der svarer til en spiseske i kæften på en gang. Hun troede det var guacemole. Hold kæft hun var stille længe!

  SvarSlet
 8. Vilka smarta W du kommit på. Suveränt och väldigt gott ser det ut också. Längtar till grillsäsongen:)
  Ha en trevlig helg!

  SvarSlet
 9. Mums sååå gott det ser ut och sååå mycket på W.
  Härligt och fiffigt.
  Kramizzz Lotta
  Finfina bilder.

  SvarSlet
 10. De bildene med grillmaten så bare svært så delikat ut. Nam nam. Jeg gleder meg til grillsesongen begynner. Sushien kan jeg stå over og det samme med whiskyen.

  SvarSlet
 11. Ja, hvorfor ta en når man kan ta alle:)
  Den grillmaten så bare så god ut og jeg har weber kulegrill som bare venter på sommeren;)

  SvarSlet
 12. Webergrillen var nå et smart vslg! Den er knallgod å grille med. Vi har også og jeg ville ikke ha vært den foruten. Shushi har jeg aldri smakt, jeg har akkurat vendt meg til kokt/stekt fisk. Mmmmm... kanskje blir det en lite Irish på meg ikveld.
  God helg!

  SvarSlet
 13. Nam! For et herlig innlegg. :-)

  SvarSlet
 14. Hej

  Det ser lækkert ud! Hvilken weber er det ? Kan ikke helt se om det er den lille weber q 100 - hvis er det er det - syns i generelt at den er stor nok til 2 og måske gæster - overvejer nemlig sådan en, så man ikke har have og kun kan grille i gården eller tage den med ned på stranden.

  Hilsen Carina

  SvarSlet
 15. Hej Alle

  Tusind tak for alle kommentarene. Kræfterne er lidt små i tiden, så jeg svarer lige lidt hurtigt.

  @Vita - hvem har ikke lavet det trick? *lærte meget den dag*

  @Carina - Ja, det er den lille Q100 baby vi har. Den er stor nok til 2-3 personer. Men når den engang ikke kan mere, så vil vi ha' en der er større så vi kan stege en hel kylling med tilbehør i den.

  Glad forårshilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...