onsdag den 10. februar 2010

Og vinderne er:...

Så fik jeg mig endelig skrabet sammen til at finde 3 vindere til min give-away. Først printede jeg alle kommentarene ud og skrev numre på efter folks ønsker. Jeg lavede 12 lapper med røde numre og 25 med grønne. Jeg ligger inde med 2 stk sushibøger og 1 tapasbog. Hmm, det skulle da vist ha' været det omvendte jeg skulle ha' købt.

Lykkens gudinde (well, Max) trak 2 røde og 1 grøn lap før han gik til køjs. Rød nr 6, som var det første nr, får 1 sushibog + lakrids. Rød nr 11 får en sushibog og grøn nr 19 får den eftertragtede tapasbog.

Tillykke til Nonisotrop!

Tillykke til Tellerup!

Tillykke til Uden Relevans!

Send mig en mail så jeg kan sende præmierne til jer. Tak til alle der har deltaget. Tak for alle de søde ord og den dejlige feedback. Jeg blev utrolig glad for at læse det hele!

Puha, jeg er godt stemt hjem i tiden. Den søsterboble-københavnertur + weekend har kostet godt med skeer. Hver gang jeg tror jeg er ved at lave ovenpå og f.eks. tømmer opvaskemaskinen eller laver lidt mad - vupti, så kan jeg lige kravle rystende sammen på sofaen i fosterstilling bagefter. I går fik jeg skrevet min ressourceprofil under. Det var godt nok hårdt alt læse det hele sort på hvidt og at jeg faktisk ikke rigtigt havde nogle ressourcer tilbage. Pensionssagen er nu afleveret i pensionsafdelingen. Der kan gå op til 12 uger før jeg får svar. Der er en nagende tvivl og frygt for at sagen bliver afvist. Angsten for at min sygdom ikke bliver taget alvorligt. Min sagsbehandler har forsøgt at berolige mig. Hun siger at hun i de 8 år hun hat siddet med pensionssager aldrig har fået en klient afvist. Og jeg er jo blevet indstillet til pension efter nogen kamp og har ikke selv søgt det. Så jeg krydser fingre og håber på det bedste. Well, næstbedste. Det bedste ville være et fleksjob på 16 timer med rigtig løn, ferier og social kontakt. Så drømmen lever stadig. Og hvem ved - måske kan den drøm indfries om et par år. Men for nu hedder det pause fra arbejdsmarkedet men ikke en pause fra livet. Nu gælder det om at finde noget godt at fylde tiden med - dog uden at overfylde den. Jeg skal passe på med ikke at stresse, selv over rare ting. Mon man kan komme på et kursus for at lære at blive førtidspensionist?   

7 kommentarer:

 1. Føl kontaktfladen mellem førtidspension og ro i hverdagen.

  It's so soooft.

  SvarSlet
 2. Åh, Sif - somme tider kan du redde dagen før den er begyndt! Tak :-)

  SvarSlet
 3. Øv....havde sådan håbet på, at det var mig der skulle vinde.

  SvarSlet
 4. Det er godt at få et pusterum når fysikken ændrer sig så drastisk og man skal lære at navigere påny. Når nu du får din pension her lige om lidt, kan du jo kigge på dette kursus, som kan være udemærket: http://www.patientuddannelse.info/

  Giv nu skuffen med skeer en chance for at blive fyldt igen, inden du hiver dem frem i bundter ;)

  SvarSlet
 5. Husker godt hvordan det var at læse det hele på tryk første gang, gyyys. Men ved du hvad nu har du læst det, - stop det i en mappe og glem alt om det. Det stykke papir beskriver en del af dit liv, ikke alt du er. Tænk også på det, som om det er sådan det er lige nu, ikke nødvendigvis sådan det skal være altid. Der er jo kun nu NU :)

  Førtidpension kan betyde flere vidunderlige skeer !

  Knus,
  Helle :)

  SvarSlet
 6. TUsind tak for en overlegen sejr! :o)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarene!

  Tak for linket Ea - det skal jeg lige kigge meget nærmere på :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...