lørdag den 31. januar 2009

Pukka

Jeg har forberedt mig på at starte denne blog i over et år. Der ligger over 300 billeder klar. Så der kommer nok en del indlæg her i starten, så jeg kan komme af med noget af det jeg har sparet sammen. Det kræver en kande te, Pukka er favoritten lige for tiden. Det er en skøn te, som min kære søster har introduceret mig for. Hun er min halvsøster fra min fars 2. ægteskab. Men vi har aldrig gået op i brøker, så en søster er en søster. Basta! Hun bor på Sjælland og jeg besøger hende et par gange om året. På et besøg, hev hun Pukka ud af skabet og så var jeg solgt.


Det er en øko te bestående af: anisfrø (40%), fennikel (20%), lakridsrod (10%), kardemomme, koriander og sellerifrø. Jeg er totalt koffein intolerant, bare et glas cola indenbords, så ryger nattesøvnen. Jeg drikker den med lidt honning eller pepper den lidt op ned 1/2 tsk lakridspulver som søder lidt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...