torsdag den 19. marts 2020

Spis ude hjemme...

Den danske restaurationsbranche bløder faretruende lige nu - og støtter vi ikke op om den, mister vi utrolig mange dejlige spisesteder. Mange restauranter tilbyder nu, helt ekstraordinært take-away, for at overleve tvangslukningerne uden gæster. Og her kan du få et overblik over, hvor du kan få mad fra, i dit område. Klik her ➤➤ #SPISUDEHJEMMERedigeret d. 20/3 kl 9:00. Memphis Roadhouse har nu valgt at lukke helt ned, at hensyn til deres skattede medarbejdere og deres familier. En god og respektfuld beslutning, som dog alligevel er hjerteknusende. Vi glæder og til de kommer stærkt igen.

Og til jer lokale, her i Århus - jeg har en særlig bøn til jer: Støt vores kære Memphis Roadhouse i denne helt umulige tid. 

Foto: Annes Køkken
Bestil - og hent selv. Med hver ordre kommer med en ekstra lille treat, nemlig labre cookies du kan bage derhjemme

Foto: Annes Køkken
Onsdag er det f.eks Wings Night - hvor du kan få 19 stk af Verdens Bedste Hotwings for 150 kr. Det tilbud benyttede Annes og hendes husbond Tom sig af i går. Den Høje Mand og jeg har bestemt os for at hoppe med på den, på næste onsdag. Vingerne skal bestilles via telefon, på dagen: 87 300 400 (begrænset udvalg).

Og her kan du bestille fra menuen online ➤➤  Memphis Roadhouse Take-away


Det er meget svært at navigere i alt der her kaos - og meget er forandret. Men en ting er sikkert: vi skal stadig spise, hver dag. Og jo mere vi spiser ude hjemme - jo flere spisesteder kommer helskindet igennem krisen, så vi igen kan besøge dem bagefter. Pas godt på jer selv og hinanden. Tak.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...