mandag den 1. september 2014

Competitive eating på Memphis Roadhouse på lørdag...

På lørdag d. 6/9 sker der noget vildt på Memphis Roadhouse. Ikke mindre en 2 spisekonkurrencer og 1 seminar om hot sauce:

Du kan være med til at teste hvor mange hotdogs man kan spise på 20 minutter. Læs mere om de specifikke regler lige her.

Er du med på den helt hotte udfordring kan du melde dig til at spise hotwings. På 20 minutter får du serveret 5 wings af gangen i stigende styrke - hvor mange kan du spise og hvor længe kan du holde til at være med? Læs mere lige her. De hotte saucer bliver præsenteret på et hot sauce seminar først så du ved hvad du går ind til....eller måske tør du slet ikke?

Løjerne styres med hård hånd at Lasse The Hotdogjudge Görlitz. Og det kommer ikke til at gå stille af sig. Selv tør jeg ikke deltage, men vil være at finde på tilskuerrækkerne. Men hvis du er modig nok kan du melde dig under fanerne ved at skrive til info@memphisroadhouse.dk

Her i festugen sker der også lidt ud over det sædvanlige på Memphis Roadhouse. Fra onsdag til lørdag grilles der de lækreste krydrede pølser som kan købes som hotdogs. De kan fås med gul sennep, ketchup og pickles (40 kr) eller i luksus udgaven med + sauerkraut og flæskesvær (50 kr). Desuden kan du få 4 Budweiser til at skylle dem ned med for kun 100 kr.

Musikken leveres af Streetbillies - du kan høre en lille smagsprøve lige her.

Ses vi?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...