mandag den 20. januar 2014

MasterChef - that's me...

Lige en lille hurtig hilsen fra ferien. Det er bare noget jeg bliver nødt til at dele: i går blev vandt jeg nemlig titlen som Masterchef (for anden gang, men hvem tæller?)...  
Foto: Henrik Engel
Argh, og så holder jeg trofæet spejlvendt??? Denne gang var jeg inviteret af Henrik Engel fra En Himmelsk Mundfuld - og han har skrevet om dagen lige her. Han havde vundet pladserne i en konkurrence hos Samsung. Jeg sagde straks ja tak til invitationen - for det er bare sådan en god og sjov udfordring. 
Foto: Henrik Engel
Vores vinderret: bagt torsk med sprød topping af nødder, parmesan, timian og citronskal - sat på puré af blomkål og selleri, smagt til med citronskal - og serveret med en knasende sprød salat i asiatisk marinade med bla sesamolie og chili. Den fik så meget ros med på vejen og ordenen "i mindre størrelse kunne den være på kortet på de bedste restauranter". Wow! Når jeg kommer hjem fra ferie vil jeg lave retten og lægge den her på bloggen - for selv om det var en ret vi lige rystede ud af ærmet af de ingredienser der var i vores mystery box, så fortjener den virkelig at blive skrevet ned og gentaget.


Der blev desuden optaget en lille film i studiet som kommer online inden længe. Ud over den fede oplevelse, forklæde med navn og det fine trofæ, fulgte der et fornemt gavekort med til Blok 18

Og så tilbage til ferien....


16 kommentarer:

 1. Sejt - tillykke med titlen! Lyder så lækkert :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - og heldige dig, Blok18 har virkelig nogle lækre delikatesser.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke! Sejt gået :-) lyder som en superlækker ret.

  SvarSlet
 4. Grunden til at netop i vandt, fremgår da tydeligt ud fra det billede Henrik Engel har lagt på sin blok, dommerne har da ikke turdet andet, se blot på den skrappe madamme ;-) hende siger man vist ikke imod, næ det er ganske tydeligt, at kogekonen ved hvad hun har med at gøre.
  Tillykke Malou

  SvarSlet
 5. Det er da helt vildt sejt :) Tillykke med det.

  SvarSlet
 6. Hold da op, det lyder fantastisk...den opskrift glæder vi os til at afprøve :-)

  SvarSlet
 7. Det lyder lækkert - og tillykke med sejren - godt gået!

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig blev du det! Du er nemlig sk*desej :-)

  SvarSlet
 9. Hjertelig tillykke. Jeg er sikker på, at sejren er ganske velfortjent - for du er altså super dygtig. Jeg glæder mig til opskriften :-)
  Mvh Kathe

  SvarSlet
 10. Tillykke!
  Lyder som en spændende ret, den vil jeg gerne høre mere om.

  Lena

  SvarSlet
 11. Stort Tillykke. Selvfølgelig skulle du vinde, for vi synes jo at du gør det helt rigtige, med god gedigen mad, med masser af smag og ikke en masse madsnopperi og hokus pokus, men noget vi andre kan bruge til noget.
  Så fortjent ;0)
  Tina

  SvarSlet
 12. Stort tillykke! Super godt gået.
  Jeg glæder mig til at se den lille film fra studiet :-)
  Fortsat god ferie

  SvarSlet
 13. Tillykke med titlen og tak for god inspiration.

  SvarSlet
 14. Venter utålmodigt på opskriften :) Det ser vildt godt ud.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...