onsdag den 8. januar 2014

Indstil dine favoritter til Mad+Medier-Prisen 2014...

Så er det atter tid til at fare til tasterne og indstille dine favoritter i de mange kategorier.

Nu skal der nemlig falde hæder til dem der gør det ekstra godt med at kommunikere om mad. Hvilken er den bedste madblog? Hvem har begået den bedste kogebog? Og hvem har gjort noget helt særligt i år? Der er hele 16 forskellige kategorier at indstille dine favoritter i.

Du kan indstille dine favoritter inden d. 17/1 lige her.

Jeg ved godt hvem jeg gerne vil indstille, for listen af gode madkommunikatører er lang i år. Ved du hvem du vil indstille?

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige indstillet min absolutte yndlingsblog, som altid er den første, jeg leder efter i Bloglovin, som jeg altid søger på, når der er noget, jeg gerne vil lave, og som altid inspirerer helt vildt; klidmoster.dk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Rødme* Aj, tusind tak - hvor er det sødt af dig. Jeg er meget glad for at du kan lide det jeg laver her på bloggen :-)

   Slet
  2. Kan kun tilslutte mig ovenstående :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...