onsdag den 26. september 2012

Forfra, endnu engang...

Der er nu gået over 14 dage hvor jeg ikke har blogget. Det er det længste hul i hele bloggens 3½ årige levetid. Det har bestemt ikke været min intention at være så længe væk - det hele gik bare pludselig galt. Der havde været for mange oplevelser på programmet og pludselig var der en fysisk pris der skulle betales.

Lidt mad får jeg da, selv om jeg ligger brak: her hotdogs. Gode pølser fra Hanegal, fuldkornspølsebrød og hjemmelavet relish.

Food Festivallen og alle de arrangementer der var i forbindelse med den, turen til København og alt hvad jeg skulle der (selv om det var ene dejlige og hyggelige ting) + et efterslæb at ting jeg burde/skulle = fysisk nedbrud og en alt for velkendt handlingslammende følelse: stress. Jeg ved mange ryster på hovedet af at man kan få stress som førtidspensionist - for man 'laver jo ikke noget'. Men faktum er at når man først har været gået ned med stress vil det altid ligge latent i systemet. Og specielt med fibromyalgi er stress en ting der let støder til. Jeg er SÅ stresset over ting som jeg føler jeg 'skylder'. Svar på alle de mange søde kommentarer. Blogindlæg om produkter der skal testes, kogebøger der er blevet tilsendt og forventes anmeldt, vareprøver der er modtaget og spist - og som nu skal vurderes på skrift. Og der bliver hele tiden rykket for det - hvilket kun stresser endnu mere. Men fejlen er min - jeg har sagt ja til for meget. Og jeg ved at man ofte kun får den ene chance - og nu sidder der folk derude som jeg har skuffet og som derfor ikke vil samarbejde med mig mere og endda kan opfordre andre til heller ikke at gøre det. Samtidig er der et stigende pres om at levere gratis materiale til andre - som blogger kan man nemt blive en billig reklamesøjle for producenter der tror at man mod et par links glædeligt bruger tid på at arbejde gratis. Og igen: min egen fejl, for jeg fik ikke sagt fra i tide.  

Flere hotdogs. Det er nemt og hurtigt. Når kræfterne er små og man ikke har lyst til at bruge penge på dyr take-out må man sno sig.

Jeg kom hjem sidste onsdag. Togturen hjem var sammen med Sif i en stillekupe. Det var SÅ dejligt bare at sidde og slappe af sammen med en man har savnet. Og gumle hendes hjemmebagte kanelsnegle i sig. Men det var en udfordring at sidde ned så længe, for mit skrog af en krop var allerede der ved at lukke helt ned. Vel ankommet til Århus fik jeg skiftet tøj og indfundet mig på Klassisk 65 sammen med hele 28 læsere og venner. Det var en magisk aften. Stemningen var helt fantastisk og maden ligeså. Vi var blevet stillet muslinger og et enkelt glas i udsigt - men super gavmilde Søren forkælede igennem med muslinger, snegle, tatar og ost + maser af dejlig vin. Ved midnat blev jeg kørt hjem og kravlede op af trappen. Og så kom den: den store syndflod af tårer. Tristheden over at igen skulle skilles fra min søster, taknemmeligheden over alle de gavmilde mennesker der er med til at gøre rare ting for mig, bevægelsen over alt den kærlighed og respekt jeg havde mødt, antiklimakset over igen at være hjemme i mit 'fængsel' på 3. sal og ikke mindst de hvidglødende smerter der ikke længere kunne ignoreres. Det hele væltede bare ud i en stor pærevælling. Og pludselig følte jeg mig meget alene og meget ynkelig.  

På et tidspunkt slap hotdogbrødet op - og så gik jeg over til boller.

Det var nu heller ikke så tosset. Og den kunne rumme meget mere snask.

 En fin hybrid mellem en burger og en hotter.

Jeg har tilbragt det meste af ugen der er gået i sengen. Kroppen har nægtet at samarbejde. Prisen for mit hårde program har været den frygtede fibro-influenza som mest af alt føles som en blanding af alm influenza med høj feber, slemme tømmermænd og 'kørt over af en damptromle'. Heldigvis havde jeg en masse serier jeg kunne ligge og se. 

Der har også været tid til at tænke......alt for meget tid. Jeg er blevet klar over at jeg bliver nødt til at ændre nogle ting i mit liv nu. Det dur ikke at fortsætte som jeg har gjort hidtil - for jeg er bange for at det gør endnu mere skade på mit i forvejen næsten ikke eksisterende helbred. Det betyder at jeg har måtte træffe nogle ret hårde valg - mere om det på et andet tidspunkt.

Men jeg er sgu ikke alt for god til forandringer. Det skal helst gå langsomt så jeg kan nå at følge med. Det er bla også derfor jeg ikke har kunnet blogge - for Blogger har ændret editoren og jeg har været for stresset til at kunne lære noget som helts nyt. Det her er mit første forsøg - og jeg har allerede tudet af frustration 2 gange. Det hele er bare forkert

Ih, jeg har sørme også spist en hel bøtte kartoffelsalat. Den er dog ikke så slem når den bliver pimpet lidt.

Fuldkornssennep kan gøre meget. Et forsøg på at lave en pæn anretning gik dog i vasken - mine latterlige fingre kunne ikke holde på kniven så jeg kunne lave en fin spiral ud af en pølse. Men det blev da spiseligt - hvilket jo er det vigtigste.

Men se så lige den her åndssvage landskinke. Den gad overhovedet ikke lege med mig. Den gik helt fra hinanden da jeg pillede nettet af.

Jeg havde mest af alt lyst til at kyle den hen af gulvet. Jeg fik mig dog besindet og fik plukket det meste af nettet som så blev proppet i 3 meget heldige katte.

Og så gik der et par dage med at spise skinke på brød. Virkelig inspirerende mad.

Toppet med kartoffelsalat og sennep - ren svir.

Og den her kreation er da helt fab: brød med skinke druknet i bakes beans.

Der er sket meget i min blogpause. Jeg har modtaget mange mails, både søde og dumme. Tilkendegivelser om at jeg både var meget savnet - og det modsatte. Twitter og bloggens Facebookside har været min livline og der har virkelig været meget at hente. Det hjælper virkelig med lidt elektronisk kontakt når man er 'fanget' herhjemme. Og så har jeg haft nogle virkelig gode telefonsamtaler med den søde Marie som ringede flere dage i træk og trøstede. 

Århus Kommune og jeg er ikke de bedste venner i tiden. De har igen syltet min ansøgning om tilskud til el-cyklen og det kan ikke nås af behandle sagen inden betalingsfristen - og i går fik jeg så meddelelsen: "Du skal levere den tilbage og bestille dine madvarer over nettet til udbringning". Så fra selvhjulpen til afhængig af andre igen? Jeg ligger i forhandling med banken - og har nu 4 meget hårde år foran mig hvis jeg skal beholde cyklen. Og desuden har Kommunen 'glemt' at jeg skulle ha' nogle hjælpemidler som jeg fik lovning på - besøget af visitatoren her var ikke engang skrevet ind i min sag??? Det er meget svært at være en taknemmelig førtidspensionist i disse dage.

I går fik jeg så endelig lavet en rigtig ret. Den var dog 2 dage undervejs. Det er 'Duck au vin' som er braiseret and i kirsebærvin fra Frederiksdal. Jeg er meget glad for lige netop den her ret - for den gav mig mulighed for at udøve mit elskede håndværk. Det er DET der gør mig ægte glad. Da jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig at udvikle en opskrift eller 2 med de fremragende danske kirsebærvine sagde jeg straks ja tak. For det er jo den slags udfordringer jeg elsker. Det at kunne kombinere kvalitetsprodukter med mine evner er noget at det bedste jeg ved. Og selv om det kostede mig mange kræfter at få den her tallerken på bordet, og 3 lignende portioner i fryseren, så var jeg så pavestolt bagefter. Og nu vil jeg virkelig ha' lov til at lyde så selvfed som aldrig før: det er den bedste sauce jeg nogensinde har lavet! Den er kælet for til den næsten spandt af velsmag. Den har ikke fået en eneste dråbe kulør og er jævnet med en roux lavet på det afskummede andefedt. Opskriften kommer på inden længe - den bliver mit bud på årets utraditionelle Mortens-and.

Og nu vil jeg kravle i bad. Om 2 timer kommer Fenja nemlig og henter mig. Vi skal til Gourmet Girafferne i aften - og hun har tilbudt at køre mig frem og tilbage. Pighvar farseret med jomfruhummer, fugl med kantarelsauce og pæredessert. Jeg havde ellers besluttet mig for at aflyse - men fristen er udløbet så jeg skal betale for råvarerne alligevel. Det bliver sikkert rigtig dejligt at skulle hygge med rare mennesker og nyde god mad - også selv om jeg nok ikke skal være med til at lave noget i aften.   

Tak hvis du læste med helt her ned til enden af det her lange rablende indlæg. Det var rart af få sat ord på noget af alt det der har rumlet rundt i mit hoved. Og nu har jeg da fået hul på skriveriet igen... 


76 kommentarer:

 1. Dejligt du er tilbage - håber du kommer på toppen snart, så tilværelsen igen bliver til at holde ud :-) Ked af at høre du skal af med din Ladybug - bureaukrati når det er bedst!!!

  God bedring Malou!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er også dejligt at være tilbage - omend i sølle forfatning :-)

   Uh, jeg skal bestemt ikke af med Ladybug - jeg kan slet ikke gå tilbage til det liv jeg levede før. Nu må jeg betale det hele selv og så er det banken der bliver den eneste 'vinder' i det her. Der bliver nok postet en del flere billeder af havregrød de næste par år ;-)

   Tusind tak <3

   Slet
 2. Lav en indsamling! Alvorligt talt; som glad (men hidtil ikke-kommenterende) læser af bloggen vil jeg gerne kunne give et bidrag som tak for al den viden, du deler med os.
  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der bliver ingen indsamling af nogen art. Jeg må ikke tage i mod penge fra nogen uden at det skal beskattes som indtægt. Smukt system, ikke?

   Og dog: jeg har i dag besluttet at tage imod hvis der er nogen der vil kaste en lille skilling i min retning. Du kan læse om det her

   Tusind tak, det glæder mig at du kan bruge den viden jeg deler her på bloggen <3

   Slet
 3. Godt du er tilbage! Har savnet dig :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at du siger <3

   Slet
 4. Sikke en masse der er sket - men godt at have dig tilbage, indlæggene er savnet (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er helt rundtosset af alle de ting.

   Tusind tak, det er meget dejligt at vide at jeg har været savnet <3

   Slet
 5. Åh, hvor har jeg ondt af dig! :( Det må være ubeskriveligt hårdt, at gå de ting igennem, som du gør i øjeblikket... Den eneste trøst er, at det går over igen - der er altid op- og nedture, og selvom man godt ved at 'sådan er livet', så er det bare aldrig sjovt når det hele ramler for en... så rigtig mange trøstende kram herfra!
  Det er så dejligt, at du er tilbage igen - nyder jo virkelig dine indlæg! Men stres nu ikke dig selv yderligere - du har gjort det helt rigtige, at tage en pause, og det kan du jo gøre så tit du har lyst.. du er jo selv boss'en ;)
  Igen, mange kram fra en læser, der elsker dit univers og som ønsker dig god bedring!

  Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaha - This too shall pass.....

   Tusind tak for de søde ord <3

   Slet
 6. Hej Malou.

  Jeg havde gået og undret mig over, hvor du pludselig var blevet af, så rigtigt dejligt at se dig tilbage ;-D

  Føler med dig... over du har så meget at kæmpe med.

  - Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er sørme også dejligt at være tilbage :-)

   Aww, tak <3

   Slet
 7. Dejligt at du er tilbage!

  "Den bedste sauce" - Det er noget af en cliffhanger, og jeg glæder mig meget til opfølgningen:)
  Vh. LK

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er også dejligt at være tilbage :-)

   Oh yes, i alt beskedenhed den BEDSTE. Den skal nok ramme bloggen inden Mortensaften ;-)

   Slet
 8. Velkommen tilbage <3 Dejligt at "se" dig igen :0) Du har været savnet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tak - det er dejligt at være tilbage <3

   Slet
 9. Kære Klidmoster
  rigtig god fornøjelse i aften ..... du har brug for lidt sjov og glæde .... håber ikke du får det værre igen... glæder mig til din dejlige og inspirerende blog... mit daglige klidmoster fix. knus og god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg havde en rigtig god aften - men det var hårdt. Nu ligger jeg brak igen :-)

   Tak, jeg er SÅ glad for at du kan lide min bette blog. Knus

   Slet
 10. Jeg har selv været langt væk fra blog land, både i mental og fysisk forstand, så jeg har slet ikke opdaget at du var væk. Du har jo været på facebook!

  Der er vist noget om at man ikke skal acceptere et nej fra Kommunen, men anke og klage. Men jeg er glad for at du beholder Ladybug, frihedsfølelsen kan snildt opveje havregrøden, som nu altså smager udemærket!

  Jeg tænker at det ikke kun er dig der har fejlet, eller måske slet ikke dig. For produkt producenter og sælgere og andre der gerne vil have dig og din mening til at markedsføre et produkt, burde fra starten af have været klar over at netop du, med din sygdom ikke kan aftvinges deadlines efter deres eget hoved. Men må affinde sig med at tingene bliver bedømt i det tempo der er plads til i din fibro-kalender. Så ja, du har ikke sagt fra, men de har vist heller ikke helt stukket fingeren i jorden i din køkkenkasse vel? :D

  Dernæst velkommen tilbage og jeg synes din bolle hotter var hysterisk morsom! Kærlig hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Facebook er et godt sted at være når man ikke har kræfter til at blogge ;-)

   Århus Kommune er ligeglade med 'livskvalitet' og de er vist desværre i deres gode ret til at afvise min ansøgning. Jeg magter ikke at anke. I går og i dag er der nogle meget generøse mennesker der har givet mig bidrag så jeg kan beholde cyklen. Når skatten er betalt er der en pæn sjat at kaste efter banken som så til gengæld er til at snakke med. Jeg er dybt taknemmelig <3

   Halvdelen af dem der henvender sig eller vil sende mig noget aner ikke en pind om mig. De skriver meget tit 'Kære blogger' og gider ikke engang undersøge hvad jeg hedder. Jeg vil fremover ikke tage i mod noget som helst uden at gøre opmærksom på at jeg ikke leverer på kommando. Det er vest bedst med en klar udmelding :-)

   Tusind tak. Ha ha, tak :-D

   Slet
 11. Velkommen tilbage - dejligt du er på igen. Hvis du absolut SKAL af med din cykel igen, og rigtig gerne vil have en elcykel, så kig på coop.dk i denne uge, hvor de har 25% rabat på alle deres cykler, også el. Jeg har selv købt den der normalt koster 8000,- og fik den for 6000,- og den kører rigtig godt. En lås til 99,- og 1 uges leveringstid, så kunne du være flyvende igen:-)
  Faktisk var det dig, der inspirerede mig til at købe en elcykel, og mange tak for det *ss*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er sørme dejligt at være tilbage :-)

   Uh, jeg har skam haft kik på alle de cykler der var af få i div supermarkeder - og jeg kan desværre ikke bruge nogen af dem. Det er derfor jeg endte op med en cykel fra Fantombike. Jeg er afhængig af at cyklen skal ha' 'starthjælp' indbygget - for jeg kan nemlig ikke selv træde den i gang selv pga min slidgigt + jeg skal ha' en ret robust cykel da jeg skal køre med max batteriudnyttelse hele tiden.

   Men tak for tippet - det kan være der er andre der læser med her som kan bruge det ;-)

   Orv, det er jeg glad for at høre. Er glad for at du fik anskaffet dig en. Den er fed at køre på ikke?

   Slet
 12. Kære Malou,
  Hvor er det skønt at du er tilbage, selvom der jo har været livstegn fra dig på FB - hvilket jeg har levet højt på ;)

  Hvis jeg havde de fornødne midler (aka penge) så ville jeg hellere end gerne forære dig din ladybug, så du ikke skal leve af havregrød (det er jo mest af egoistiske grunde, da jeg ikke er den største fan af havregrød ;D)!

  Håber at du snart er helt på toppen igen, og ryst al din dårlig samvittighed af dig, det gavner dig ikke! Vi loyale læsere bliver, selv når du holder en (velfortjent) blogpause...

  - Maj :D
  P.s hvis du er i tvivl, så har du været umådelig savnet!!! Og du er ret så fantastisk - selvom du måske ikke føler det lige pt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - hvor er du sød <3

   Tanken tæller også kan du tro. Og ved du hvad: Ladybug er reddet! Jeg er SÅ glad :-)

   Åh, jeg bliver simpelthen så rørt over dine ord og ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Det er simpelthen så dejligt at få feedback på den måde <3

   Slet
 13. Jeg vil starte med at sige velkommen tilbage! Du har været savnet, og jeg har personligt ventet med længsel, men også med tålmodighed. Vi "kender" dig jo søde Moster Klid, og vi har en forestilling om, hvilke odds det er, du arbejder under. Dem har jeg personligt ikke et problem med at forstå og acceptere, selvom jeg udemærket godt ved at det ikke er så nemt at gøre, når man som du selv står i det.

  Og så vil jeg lige indskyde, at jeg ikke kommenterer, med en forventning, endsige et krav, om at du svarer tilbage. Jeg kommenterer, fordi jeg har noget at sige og/eller for at glæde dig. For at anerkende dit arbejde, og lade dig min påskønnelse vide.

  Og til sidst mit evige refrain: Du er så Mokka-Sej!

  MASSER af cyber kram til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - det er virkelig skønt at være tilbage. Dejligt at ha' været savnet :-)

   Du ser og forstår mig bedre end de fleste - det er guld værd!

   Også MASSER af cyber kram retur til dig <3

   Slet
 14. Velkommen tilbage - du har været savnet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er jeg meget glad for :-)

   Slet
 15. Du har da klaret det "nye" blogger fint !!! Er sikker på det nok skal gå :-)

  Dejligt at du blogger igen !

  Håber du får en skøn aften med dejlig mad... Godt nok er du kreativ med pølser ... Men... NU er det go mad tid :-D

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, har allerede fået meget mere styr på det. Kan faktisk godt lide den nye meget bedre end jeg frygtede :-)

   Aww, tak - det er virkelig også dejligt at blogge igen.

   *Fnis* Tak, det blev ganske godt.

   Og Marianne - du har simpelthen gjort mig så glad i dag. Tusind tusind tak <3

   Kram fra Malou

   Slet
 16. Hvor er det godt at se at du er tilbage. Du har været meget savnet. Jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser og din leg med mad og ingredienser.

  Trist at jeg ikke kunne være med på Klassisk 65, men dejligt at I hyggede jer

  Knus Pernille fra Haderslev

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er jeg meget glad for :-)

   Nu skal jeg nok få fingeren ud og få lavet nogle nye lækre ting til bloggen. Ideerne er mange, men kræfterne små - men det skal nok komme.

   Ja, det var trist. Håber dog vi ses en anden gang :-)

   Knus

   Slet
 17. Velkommen tilbage til din blog! Jeg læser den med stor fornøjelse og du har bestemt været savnet.

  Jeg tænkte dog nok, at grunden til fraværet var i den retning, da jeg synes dit program har virket lidt som at få en mavepuster og jeg har ikke engang fibromyalgi! ;)

  Jeg håber du bliver bedre til at prioritere din energi og får skåret ned, så du kan eksistere i din hverdag, men stadig lave det du elsker! Det ser ud til, at du desværre kommer ud i noget "kill your darlings", men du kan jo bedst selv mærke, hvad du elsker mest og hvad du kan blive nødt til at undvære.
  Jeg er ked af du har været så langt nede, men glad for at høre, at det virker som om, at du er på vej den anden vej igen.

  Jeg synes for øvrigt at det er SÅ for dårligt med de hjælpemidler!! Hvad sker der for, at besøget ikke engang er noteret!? Som ergoterapeut gør det desuden helt ondt i hjertet at høre om det manglende tilskud til elcyklen, for er der noget der giver dig mulighed for at lave meningsfulde aktiviteter i din hverdag, så er det da den!

  Til sidst vil jeg sige, at hvis man har fulgt bare en smule med på din blog, så burde man ikke forvente svar på det ene og det andet. Det er ok at du ikke har overskud til det og hvis man ikke kan leve med det, så kan man holde sig væk!! Jeg glæder mig i stedet bare til det næste indlæg med dejlig og inspirerende mad, også super dejligt med en masse reste-ideer!

  Cyber knus og kram fra Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er så dejligt at være tilbage - og dejligt at ha' været savnet <3

   Det var et sindssygt program og jeg vidste det ville få konsekvenser. Men jeg kunne altså ikke vælge noget af det fra - for det var lutter dejlige ting. Men jeg skal nok bliver bedre til ikke at fylde kalenderen sådan i fremtiden, det er for hårdt.

   Ja, jeg syntes virkelig også at det er for dårligt. Det gør mig rigtig ked af det at de ikke har bedre styr på tingene. Jeg venter med længsel på en specialstol der skal kunne aflaste mi i køkkener så jeg ikke skal ind og ligge hele tiden.

   Jeg kan med glæde fortælle dig at cykel er reddet. Mange meget gavmilde læsere har givet tilskud og resten kan jeg låne rentefrit af en bekendt. Det er et mirakel!

   Tak <3

   Kram

   Slet
 18. Som ergoterapeut og trofast læser får jeg da helt ondt i maven over at læse dit indlæg. Hvis du ikke har fået en skriftlig afgørrelse, synes jeg du skal bede om det. I mellemtiden kan det være du kan få firmaet til at leje din ladybug til dig, så er den ikke din og dermed kan kommunen ikke give afslag fordi du har anskaffet den inden bevilling foreligger. Mange firmaer tilbyder denne service i forhold til el-køretøjer og oftest med en tilsvarende afskrivning i prisen, hvis man ender med et afslag og selv skal købe.

  Sender en masse god vind i din retning:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fået en skriftelig afgørelse endnu - for de har ikke kunne nå at træffe beslutningen. Der kan gå mange måneder endnu. Og det kan stadig ende med et afslag.

   Takket være mange generøse mennesker er det nu lykkedes at få så mange penge ind at cyklen er reddet. Det er et mirakel!

   Tusind tak :-)

   Slet
 19. Har også savnet dig! Og bliver helt varm over det ondlæg, som er postet 18.01 - at en anonym ergoterapeut måske kan hjælpe lidt? Det er blog-land, når det er bedst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tak <3

   Ja, blogland har virkelig vist sig fra den mest fantastiske siden i denne uge. Jeg har fået så mange generøse bidrag at jeg nu kan beholde cykelen. Det er et mirakel :-)

   Slet
 20. Er glad for at læse et indlæg fra din hånd, men er ked af indholdet. Hvorfor skal de kommuner være så rædsomme at slås med? Som en, der har arbejdet på den anden side, ved jeg at de fleste medarbejdere H-A-D-E-R at de skal have den kasket på - specielt her, hvor det ikke lader til der er lovhjemmel for det.

  Trøstekrammer fra København til dig - og pas nu på dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Ja, det er op af bakke med dem hele tiden. Jeg har før fået mundtlig tilsagn om hjælp til andre ting som de så pludselig trækker tilbage. Det er meget frustrerende.

   Jeg skal prøve. Kram

   Slet
 21. Jeg sender varme klem og ønsker om rigtig god bedring. Dejligt at du er tilbage!
  Håber du får en skøn aften med dejlig mad ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - det er lige hvad jeg har brug for. Det er så dejligt at være tilbage :-)

   Tak, det blev en super aften <3

   Slet
 22. Hej Malou !

  Har savnet dine dejlige og inspirende indlæg, så det er dejligt, at du er i "live" igen her i blog-land. Og tusind tak for en fantastisk flot aften på Klassisk 65 til både Søren og dig.

  Mange køkken-hilsner Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er dejligt at vide at jeg har været savnet :-)

   Tak ikke mig, tak Søren for den fine aften. Den var magisk! Tak fordi du kom og var med til at gøren den det <3

   Slet
 23. Kære Moster Klid.
  En lille ode til dig;
  Igennem skærmen skinner du, og dine øjne lyser.
  Mad og mums og kattemjevs - dit liv med os du deler.

  TAK for at du er til og TAK for al din ærlighed, kærlighed og krasse sarkasme.

  Du har været savnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, du godeste - hvor er det bare sødt. Jeg er vild med det <3

   Tusind tak - du har sørme løftet stemningen. Dejligt at være savnet - og tilbage igen :-)

   Slet
 24. Det er dejligt, du er tilbage igen :) Jeg sad den anden dag og spekulerede over to madrelaterede ting: 1) hvad skal jeg bruge den pose tørrede kirsebær til, som jeg ikke kan lide i 'rå' tilstand og 2) skal jeg invitere nogen på Mortens and i år, og i så fald, hvordan skal den så laves. Og kom så i tanker om, at du da vist engang havde lavet en kirsebær-and. Og nu også en kirsebær-andesovs! Hurra!

  Selvom du skal betale skat af pengene fra en evt. indsamling, er det så ikke alligevel en mulighed?

  Kærlige kram, en af dine trofaste læsere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er dejligt at være tilbage :-)

   Hmm, du kunne jo udbløde dem i æblejuice og komme dem i en kage? Eller komme dem i en gryderet som det 'søde'? Eller hvad med at lave en rå blomkålssalat med en marinade af appelsinjuice, eddike og olivenolie - og så drysse men sort peber, hakkede pistacienødder og ditto tørrede kirsebær?

   Ja, selvfølgelig skal du invitere nogen på Mortens and. Jeg kan varmt anbefale kirsebær-anden ;-)

   Uha, du kan tro det er en mulighed. Takket være de generøse bidrag der er kommet ind, er der stadig en god slat til cyklen efter skatten er betalt.

   Kram

   Slet
 25. Jeg hepper på dig! Og synes du er sej :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - hvor er det sødt af dig <3

   Slet
 26. Hey kukært - dejligt at du er tilbage! Håber du snart er på toppen igen. Skal hilse fra de sorte slyngler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey Piskehaps - det er sørme også dejligt at være tilbage. Hmm, der er vist langt tilbage i god form - men nu kan jeg se at det går bare lidt i den rigtige retning.

   Wee, du må endelig hilse de 2 kattelakridser <3

   Slet
 27. Godt du er tilbage på bloggen på trods af din situation. Men måske nu du netop er førtidspensionist at du ikke skulle foretage dig alle disse ting når de gør dig syg eller måske endda sygere. Man kan vel sige at det vel netop er fordi du ikke har kræfterne til så meget som et mindre deltidsskånejob at du er tilkendt din førtidspension?
  Any ways - få noget god mad oven på det pølle feast - you are what you eat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er rigtig dejligt at være tilbage :-)

   Ak ja, der rammer du et ømt punkt. Jeg bruger mange dage at året fanget i min lejlighed - og når muligheden byder sig for at jeg kan komme lidt ud slår jeg til. Hvis jeg hele tiden skulle nøjes med det jeg kan holde til kan jeg sige så godt sidde mig over i et hjørne og vente på at dø. Men denne gang har jeg taget munden for fuld - og det er så det jeg har betalt prisen for nu. Håber snart jeg lærer balancegangen :-)

   Jaha, og er tilbage i køkkenet og lave gode sunde ting igen ;-)

   Slet
 28. Du er vel ikke forpligtet til at skrive på din egen blog ?
  Fair nok at du gerne vil, men vi andre er jo bare på besøg, så der skal da ikke ligge noget pres fra den side af.

  Når det så er sagt, så mangler jeg stadig at læse indslag fra de første to år, så skulle der komme flere lange pauser, så er der stadig masser af inspiration at hente.

  Og så synes jeg du skal tage patent på din 'botter'... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I teorien ikke - men når jeg nu har forpligtet mig til at skrive boganmeldelser og den slags så føler jeg at jeg 'skylder'. Og jeg får tit at vide at jeg er uhøflig fordi jeg ikke svarer på alle kommentarene :-(

   Wow, fedt at du gider læse så langt tilbage :-)

   Næ, 'botteren' var sjov nok - men meget upraktisk at spise. De pokkers pølser forsøgte hele tiden at stikke af :-D

   Slet
 29. Velkommen tilbage Malou..
  Helt personligt, så synes jeg, at du er virkelig inspirerende. Du er en sand fighter og jeg er imponeret over din ærlighed!
  Du har virkelig været savnet..
  Kærligst Lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lea :-)

   Aww, hvor er det sødt sagt af dig <3

   Hvor er det overvældende at ha' være savnet. Det er meget dejligt at være tilbage.

   Kram

   Slet
 30. Kære Malou!

  Hvor har jeg savnet dine indlæg, velkommen tilbage! Alt respekt for dig, du er en sej kvinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er meget dejligt at være tilbage <3

   Slet
 31. Kære Klidmalou

  Ja, det hedder du af uvisse grunde i mit hoved. Tror jeg læste forkert en af de første gange jeg kom herind så nu hedder du bare det :)
  Hos mig har du været savnet. Jeg elsker din blog og elsker hver evig eneste gang der kommer et indlæg.
  Og så husk lige at du er mega sej! Kronisk sygdom er ulideligt men du klarer det alt for sejt!

  Mange hilsner
  Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det er da meget sødt - og jeg er blevet kaldt alt muligt med 'klid' :-D

   Aww, tusind tak - det er sødt af dig <3

   Orv, tak - det er jeg meget glad for at du syntes. Føler mig nemlig ikke alt for sej der.

   Slet
 32. Godt at have dig tilbage kære Malou. Stor krammer sendt hele vejen fra Irland :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kære Nadia. Du får straks en krammer retur her fra Viby :-)

   Slet
 33. Velkommen tilbage Malou.
  Øv øv og atter øv kommunen er da bare lige ti, at lukke op s...e i, altså.. Håber du snart kommer ovenpå igen, og hvor er det godt at du beholder ladybug også selvom de ikke vil hjælpe! Keep on fighting, du sku for sej.
  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er dejligt at være tilbage :-)

   Ja, det er meget skuffende at de ikke har fået gjort noget ved sagen. Jeg er SÅ glad og taknemmelig for alt den hjælp jeg har fået så jeg an beholde Ladybug - det er så overvældende <3

   Kram

   Slet
 34. Hej Malou
  Dejligt med livstegn fra dig igen😄. Det gør dog ondt at høre, at dine projekter koster så dyrt på helbredskontoen.
  Tusinde tak for en rigtig dejlig aften på Klassisk 65. Det var virkelig generøst af Søren og totalt lækker mad. Jeg kommer helt sikkert igen. Og selskabet..... det var da bare for hyggeligt! Jeg kendte ikke et øje og fik alligevel en rigtig hyggelig aften med mange gode emner på bordet; ikke kun mad😄.
  Jeg håber at du kan få kommune, krop, cyberliv, socialt liv IRL og passion til at gå op i en højere enhed. Masser af god energi herfra til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er skam i live endnu ;-)

   Ak ja, sådan er det jo desværre. Det er mig der takker, det var fedt du kom og var med. Er glad for at høre at du havde en hyggelig aften. Nøj, det var noget godt mad.

   Tak <3

   Slet
 35. Hej Malou
  det er skønt du er tilbage igen, om end på lavt blus. Det er virkelig trist at nogen mennesker skal rammes hele tiden, på den ene eller den anden måde. Det hjælper sikkert ikke. Men jeg sender alligevel kærlige venlige tanker og håber at du kommer ordentlig ovenpå igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, tak - det er så dejligt at være tilbage :-)

   Ak ja, men sådan er det - og det er med at acceptere det ellers bliver man bitter. Min livsstrategi er at få det bedste ud af resten, så det prøver jeg virkelig på.

   Tusind tak <3

   Slet
 36. Ih jeg har savnet din blog. Jeg har så så heldig at have dig i røret istedet for og fået skraldgrinet, smilet og - må jeg tilstå - raset og fældet tårer undervejs. Der sker meget i sådan et menneskeliv, som kan bevæge os andre, der følger med mere eller mindre fra sidelinjen. Og så vil jeg bare endnu engang rose dig for, at du viser, hvad du også får spist. At det ikke er rosenrødt og superlækkert hele tiden, men også kan være overlevelse at få noget i skrudten indimellem. Vi, dine læsere, forsvinder jo ikke af den grund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Awww, tusind tak søde. Jeg må indrømme at vores telefonsamtaler har hjulpet utrolig meget på humøret. Det er virkelig dejligt at tale med en hvor man ikke behøver at forklare alting - for du kender det <3

   Hæ, tak. Tror lige der skal gå en rum tid før jeg spiser så mange kulhydrater igen :-D

   Good to know ;-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...