onsdag den 2. februar 2011

Olivado: opskrift nr 2 - vandmelonsalat med feta, rejer & avocadoolie...

Da jeg legede i køkkenet at lave de 3 opskrifter til konkurrencen med Olivado avocadoolie, fik jeg den idé at lave en salat hvor avocadosmagen ville passe ind, men hvor hele stykker avocado ville være malplacerede. Det blev til denne lette sommerlige salat hvor rejer og avocadoolien spiller godt sammen med melon og feta.

[Olivenolie til venstre, Olivado avocadoolie til højre]

Det var var vigtigt her var at det skulle være 'rene' smage. Råvarerne skulle smage kunne smages hver for sig og sammen uden at det blev en rodet smagsprofil.

Salaten består af:

Vandmelon i mundrette tern (uden kerner),

God feta, ligeledes i tern

Agurk (flækket og uden kerner)

Store grønlandske rejer

Olivado avocadoolie

Citronsaft

Dild

Salt/peber


Salaten anrettes i et fad og dryppes med avocadoolie og citronsaft. Der sluttes af med et drys flagesalt og et skud friskkværnet peber.

Olien er altså valgt her primært for sin grønne farve og smag som komplimenterer salatens øvrige elementer godt.Du kan vinde præmier for op til 11.000 kr og hjælpe mig til at vinde ved at stemme på en af mine opskrifter senest 27. marts. Jeg har udviklet tre opskrifter med Olivado Ekstra Jomfru Avocadoolie som inspiration til frokost, et mellemmåltid eller til aftensmad. Stem på din favoritopskrift og hjælp mig til at vinde.

Er det her din foretrukne opskrift af de 3, må du meget gerne hjælpe mig videre i konkurrencen ved at stemme på den her.

Opskrift nr 1: Mayonnaise med avocadoolie
Opskrift nr 2: Vandmelonsalat med feta, rejer & avocadoolie
Opskrift nr 3: Grøn bønnepostej med basilikum og avocadoolie

4 kommentarer:

 1. Så røg min stemme afsted godt nok på majo`en men øj mand jeg får lyst til alle madderne og salaten mums. Lad det blive sommer nu :-) Held og lykke med konkurrencen. Hilsen Bente

  SvarSlet
 2. Hej Bente

  Tusind tak skal du ha' - jeg er glad for din stemme :-)

  Jaaaa, jeg længes også sådan efter sommer.

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 3. Det var godt nok svært at beslutte sig til om man skulle stemme på majo'en eller salaten. Det blev majo'en. Fik faktisk en flaske foræret i weekenden, så nu vil jeg også forsøge mig selv. Tak iøvrigt for en super-inspirerende blog, som jeg altid læser med stor fornøjelse - både det om maden og det øvrige som du vælger at dele med os.
  Mvh.
  Marianne

  SvarSlet
 4. Hej Marianne.

  Tak for din stemme! Mayonnaisen er blevet målt og vejet i blogland og fundet for let. Jeg er meget glad for at du trods alt kan lide den :-)

  Awwwww, hvor er jeg glad for at høre at du kan lide min blog.

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...