mandag den 11. oktober 2010

MASH...

Lørdag aften fik jeg mit livs bedste bøf. Det er sandt! Selv om det var meningen at jeg ikke vil blogge om det nu, kan jeg alligevel ikke dy mig. Det var for godt til ikke at fortælle om. Så det bliver til lidt billeder, men ikke så meget tekst. Der er nemlig en regulær anmeldelse af restauranten på trapperne. Jeg er begyndt at skrive for MadMagasinet.dk og der vil anmeldelsen være at finde når online-magasinet officielt går i luften d. 15/10. Der ligger dog allerede lidt forskellige ting derinde. Min første artikel handler om rodfrugter og den kan læses her.

Nå, men det var den der bøf iggå?

Man kommer ind og ser det her som det første. Slam, så er der BØF. En stor kølemontre fyldt med krogmørnede lækkerier.

Der ligger de forskellige bøffer stedet kan byde på. Så kan man komme op og få forklaret hvad der er hvad. Det gør en forskel at se hvor stor ens bøf er på forhånd - så kan man vælge meget eller lidt tilbehør alt efter appetit.

Til forret fik jeg ½ grillet canadisk hummer. Nam nam.

Se lige de sveller! De var SÅ sprøde og gode. Tilbehøret var i det hele taget fremragende.

Jeg fik en amerikansk ribeye på 300g og påstår stadig hårdnakket at jeg sagtens kunne ha' spist en på 400g.

Jeg fik, udover de sprøde sveller, grønne bønner og champignons med bacon til. Og rødvinssauce ikke at forglemme.

Vi sad ved siden af en flok fyre som virkelig kunne køre noget kød indenbords. De blev ved med at bestille den ene bøf efter den anden. Her trancherer manageren Martin Lemvig en af de kæmpe bøffer til dem.

For pokker hvor var det en god aften. Tag trygt på MASH. Det er alle pengene værd. Jeg glæder mig til at anmelde stedet officielt. De fortjener hvert et rosende ord jeg har i ærmet.

5 kommentarer:

 1. Godt at det var en succes - meeen det ville også have undret mig, hvis det ikke var, for vi var også ret tilfredse, da vi oplevede restauranten i Kbh :-)

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Åh, åhhh ... jeg tror da nok lige, at det der kunne lokke Gustav til Århus ;D
  Knus Hanne

  SvarSlet
 3. Åhhr hvor ser det godt ud!
  Jeg bliver simpelthen nødt til at spise der, næste gang jeg skal til Århus!!
  Kærligst Lea

  SvarSlet
 4. Wauw, det lyder fantastisk, Malou - sikke et måltid :-)
  Og tillykke med at du nu skriver for MadMagasinet. Det er da lige dig. Jeg skal ind og se, hvad du skriver om rodfrugter ...

  Klem og en dejlig aften til dig :)

  SvarSlet
 5. @Piskehaps - Det var alle pengene værd :-)

  @Kære Hanne - Kom frisk, så tager vi til parmiddag på MASH ;-) Knus

  @Lea - Uhm, det var SÅ godt. Jeg kan kun varmt anbefale det :-)

  @Madame - Åh, det var så godt så godt :-) Tak, jeg er også glad for at skrive lidt igen. Varme klem

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...