søndag den 24. oktober 2010

Hjælp Nadia Foodfanatic med at opfylde en drøm...

Har du nogensinde haft et brændende ønske som nærmest virkede uopnåeligt? Prøv så lige at forestille dig at du får mulighed for at vinde det ønskede i en konkurrence på nettet! Det er lige den situation Nadia, fra den indbydende og mundvandsfrembringende madblog Foodfanatic, befinder sig i lige nu. Hun har jo for nyligt forladt os og bosat sig hos sin kæreste i Irland, hvor hun nok skal blive noget stort i de kulinariske kredse. Hun har længe snakket om hvor fantastisk det ville være at gå på en bestemt kokkeskole derovre, men at det kostede både en arm, et ben og hendes førstefødte. Og her kommer der så hendes store mulighed dalende ned fra himmelen:

Cully & Sully udlodder lige nu et 12 ugers ophold på Ballymaloe kokkeskole med alt betalt (værdi €12,000) - og Nadia deltager i konkurrencen om at blive den heldige.

Du stemmer på Nadia ved at klikke på billedet af hende herover og trykke på 'Like' knappen (du kan også twitte om konkurrencen der). Der kan stemmes fra i morgen, mandag d 25/10 kl 12 til og med torsdag d 25/11. De 2 deltagere der får flest stemmer ryger direkte i finalen - Cully & Sully håndplukker den 3. Finalen finder sted d 2/12.

Jeg har selv i de seneste dage mærket hvor meget hjælp og støtte der er strømmet ind fra alle hjørner af blogland. Det er jeg meget glad og taknemmelig for - det har givet mig et kæmpe boost
på flere fronter. Og det vil jeg gerne 'pay forward' - så hjælp mig med at give Nadia et puf i den rigtige retning ved at stemme på hende. Tak.

9 kommentarer:

 1. Søde Malou

  Tusind tak fordi du hjælper med at forsøge at opfylde min drøm. Jeg sætter utroligt meget pris på det! Har lige opdaget, at der mindst er én irsk madblogger med i konkurrencen, så jeg krydser fingre for, at jeg som dansker har en chance for at komme videre.
  Det er så utroligt fedt med den opbakning, som du har vist med dette indlæg, og jeg tror virkelig, at jeg med støtte fra den danske bloggerverden rent faktisk har en chance.
  Tak igen. Det betyder meget for mig.

  Kh Nadia

  SvarSlet
 2. Ps. Det ser ud til, at man først kan stemme fra klokken 13 dansk tid :)

  SvarSlet
 3. Så har jeg LIKE´T....

  Pøj pøj

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Så har jeg også stemt, måske kan jeg på den måde "betale" lidt for den store fornøjelse jeg har har af denne blog, men bestemt også Nadias.
  Og så bare lige et lille tak for at du faktisk gider at dele med os. Jeg finder meget inspiration herinde, og jeg er imponeret over din alsidighed og "hittepåsomhed".
  Og med hensyn til de sidste dages debat, så har jeg den holdning at når du invitere os ind i dit liv så må vi sige enten pænt ja tak eller nej tak. Jeg mener bestemt ikke jeg på nogen har nogen som helst ret til at bestemme hvad du skriver om. Jeg nyder din blog, derfor læser jeg med.
  Mvh Maj

  SvarSlet
 5. Skønt billede af søde Nadia :-)

  Her kunne jeg for en gangs skyld se meningen ved at have en Facebookprofil - grrr... hm.. jeg må i gang med at manipulere min omgangskreds til at stemme :-D

  SvarSlet
 6. Så er der stemt..
  Og der bliver krydset fingre herfra.. Hun fortjener det, selvom jeg næsten synes hun har rigeligt ved at være så heldig, at bo i Irland.. :-)
  Kærligst Lea

  SvarSlet
 7. Jeg har trykket på knappen og krydser alle fingrene for Nadia :-)

  SvarSlet
 8. @Sif - Lige mine ord :-D

  @Nadia - Søde ven, det var da det mindste jeg kunne gøre. Jeg håber at der er mange flere bloggere der vil hjælpe dig! Alle jeg kender har klikket 'Like' og krydser fingre for dig. Åh, jeg håber at du kommer i finalen :-) Kh

  @Marianne - Tak, du er en skat :-)

  @Maj - Tusind tak for din søde kommentar :-) Jeg er SÅ glad og taknemmelig for den slags feedback. Herligt at du kan finde inspiration hos os. Tak :-)

  @Piskehaps - Ja, det er et super godt billede af den fagre Nadia :-) Åh ja, der var endelig noget en FB-konto kunne bruges til ;-)

  @Lea - Tusind tak, det er sødt af dig :-)

  @Madame - Tusind tak skal du ha' :-) Varme klem

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...