fredag den 13. august 2010

Hallo og farvel...

Åh, sikke en god uge alene ude ved Sif som kattepasser og hussitter. Jeg har haft tid til at tænke og reflektere over en masse ting. Jeg kan nu se at jeg har gået rundt med en evig dårlig samvittighed og stress over alle de ting jeg ikke får gjort herhjemme - det forsvandt nemlig pist væk så snart jeg kom derud. Nu skal jeg se at finde ud af hvordan jeg kan komme til at leve med det herhjemme igen, dog på en helt anden måde.

Se lige denne smukke middelalder vin-kande som Sif havde med hjem til mig fra Tallinn. Den glæder jeg mig til at indvie snart. Iske var dog mere interesseret i papiret den kom i og gjorde straks krav på det.

Nu vil jeg tage til udflytterfest hos Ibber, der flytter til "Hadeslev" med sin kæreste om 14 dage. Århus bliver en Kagedåse fattigere! Der kommer både Kagedåser, Bloggere og Twittere, så det skal nok blive god sjov. Jeg trænger også til at tale efter en hel uge alene. Har en flod af ord klar :-)

13 kommentarer:

 1. Ha' en dejlig fest - det lyder vel nok hyggeligt med Kagedåser, Bloggere og Twittere :-) Og sikke en skøn kande du har fået!

  Solskinsklem :)

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Det lyder som balsam for sjælen med sådan nogle dage.
  God fest ... her må man jo nøjes med lidt sushi;)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 3. Vi ses i aften, søde. Jeg er klar på din flod af ord :-)

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Håber du får en dejlig aften!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Malou..

  Lyder som om, at det at være hus og kattepasser, har været lige det du havde brug for..
  Håber du får en hyggelig aften til udflytningsfest..

  Kærligst Lea

  SvarSlet
 6. Godt du har fået fred og plads til tanker ;o)
  Smuk, smuk kande du har fået!
  Hils Ibse, håber det blir hyggeligt! :o)

  SvarSlet
 7. Rigtig god aften kære Malou. Uhh jeg kender det der med at have dårlig samvittighed.. ;)

  Papiret ville også have været et hit hos vores marsvin. De elsker at lege og spise det knitrende papir hihi.

  Håber at vi snart kan mødes
  Kh Henriette

  SvarSlet
 8. Haderslev? Jeg siger bare.. en fantastisk bager, en vidunderlig slagter (af den gamle slags) og en XOCOLATL butik! Haderslev er såååå undervurderet. Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 9. @Madame - Tak, det var SÅ hyggeligt og vi festede til den lyse morgen. Men hvem ved hvornår vi ser hinanden igen. Ja, er den ikke fin - jeg er så glad for den :-) Regnvejrsklem :0)

  @Kære Hanne - Oh yes, jeg har fået ladet batterierne godt op. Tak, det var en dejlig fest. Sushi? Nu igen? Spiser du overhovedet andet ;-) Knus

  @Signe - Hvor var det hyggeligt at dele en ordflom og en flaske rødvin (læs: mange) med dig :-D

  @Kære Vibeke - Tak, det var virkelig en skøn aften :-) Knus

  @Heidi - Tak, det var meget godt :-)

  SvarSlet
 10. @Lea - Uh, det var bare lige hvad jeg trængte til. Føler mig ladet rigtig godt op. Tak, det var meget hyggeligt. Kram

  @Bibbi - Det var SÅ fedt at have tid og rum til tanker og refleksion. Tak, jeg elsker den allerede. Jeg skulle hilse igen :-)

  @Henriette - Tak du kære, det var simpelthen sådan en hyggelig aften. Hvad skal vi dos stille op med den dårlige samvittighed? *suk* Ha ha, marsvin er altså og nogle små sjove størrelser. Ja, det ville være dejligt snart at mødes. Jeg kommer jo efterhånden ofte på dine kanter, så måske engang sidst i september? Knus

  @Anonym - Well, godt for Haderslev - vi er bare gale på byen fordi den stjæler vores Ibber :-D

  SvarSlet
 11. Nogen gange skal man altså væk hjemmefra for at få øje på sin egen adfærd dér! Håber du finder på nogle trick til at være mindre pligtopfyldende ;-)

  SvarSlet
 12. Hej Bente

  Tak, jeg prøver at finde en balancegang der virker for mig. Det var virkelig en øjeåbner med lidt alenetid på den måde :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...