tirsdag den 15. september 2015

Se den lille kattekilling, nej, hvor er den sød!...

Her har været lidt stille på bloggen de sidste par uger. Programmet har været alt for stramt og planerne for mange - så derfor har jeg, for helbredets skyld, måtte træde et par skridt tilbage. Og midt i det hele, fik jeg så mulighed for at få den dejligste lille kattekilling:

Lille Iskelil på ca 14 uger. Hun flyttede ind søndag eftermiddag og faldt til på et par timer.

Foto. Line Lazarus
Iskelil er hitte-mis og har været i pleje hos Lines kat Trille og hendes kuld. Det er Iskelil der ligger øverst i bunken. Hun blev fundet i en busk, moderløs og sulten, som ganske lillebitte. Hjemme hos Line, tog Trille hende dog straks til sig og indlemmede hende i kuldet. Jeg har fuldt med i hendes liv på de sociale medier og tit ønsket at hun kunne blive min.

Foto: Line Lazarus
I onsdags postede Line så det her billede (beskåret) og skrev "Adoptivkatten. Har du et godt og blivende hjem til hende?". Jeg sad på Memphis Roadhouse og spiste hotwings sammen med Max og viste ham billedet. Han udbrød straks: "Hun skal da bo hos dig!". Jeg var lige ved at tude - for det føltes bare SÅ rigtigt. Jeg skrev straks at hun kunne bo hos mig, hvis hun kunne blive leveret. Og det blev hun så søndag over middag.

Når man er sløj under dynen er der ikke noget bedre end en spindende kattekilling på maven. Hun er så sød, kærlig og nem. Man kan på ingen måde mærke at hun har haft en hård start på livet. Dejligt at hun har haft sådan en god plejefamilie.

Max har også været på besøg så han kunne lære hende at kende. Ham overgav hun sig også øjeblikkeligt til. Man kan jo også nemt blive gode venner over en lur.

Nu har hun boet her i 2 døgn - og nærmer sig langsomt de andre katte også. De er nysgerrige, men hun er lidt bange. Jeg er dog fuldkommen fortrøstningsfuld - for de skal nok komme godt ud af det med hinanden. Myren er dog noget forundret over at hendes vask nu er optaget. 

Det er nu 4 mdr siden at gamle Iske måtte lade livet pga sygdom. Min første tanke var at få en ny killing så snart jeg kom hjem fra New York, men besluttede mig alligevel for at droppe det. Jeg er SÅ glad for at jeg ventede på at der var en lille kat der trængte til et hjem.

Sådan en lille fis skal ha' ro og tid til at findes sig helt på plads. Og det passer mig fremragende. Det giver mig en perfekt mulighed for at trække stikket ud og holde 'kattebarsel' i det meste af september.  Hvem ved, måske kan jeg så endda nå at blive lidt friskere selv også.

Der er et par gastronomiske ideer på tegnebrættet, som jeg vil forsøge at føre ud i livet i den kommende tid - for jeg skal jo stadig spise. Det hele skal jo ikke gå op i hat kat og briller!


9 kommentarer:

 1. Okay, jeg sidder lige og tuder... over en kat..!
  For pokker hvor er det fedt at hun ikke viser umiddelbare tegn på svigt og er blevet taget godt i mod af plejemissemor (og nøj nogle skønne pelsklumper Lines kat har produceret).

  SvarSlet
 2. Tillykke med den. - Hvor er den kær. Har selv katte og elsker bare når de vil "putte" med i min middagslur.

  SvarSlet
 3. tillykke med den lille fis. Hun er skøn. Gud hvor jeg dog savner og have kat ind i
  mellem.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bedårende - tillykke med hende!

  SvarSlet
 5. Tillykke med den smukke kat, hvor er hun da bare kær.

  SvarSlet
 6. Hun ser aldeles dejlig ud! I skal nok få det godt sammen ♥

  SvarSlet
 7. Hun er dejlig og KLOG, hun mailede til mig "ka´ du ik´ bare sige til min menneskemor, at nu er det nok med, at hun forfølger mig med det kamera, jeg har fået at vide fra mine nye venner,( se foto fra håndvask), at hun har noget hun kalder et køkken, hvor hun steger bøffer, og laver kyllingeretter......hvornår bliver det til noget??? Jeg lader som om at ham der Max er sød, men skal han ikke snart hjem, såe vi ka´ komme ud i det der køkken??

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med den sødeste lille mis og god bedring også :-)
  Hvor er den bare kær og det var godt du slog til og fik hende hjem til jer :-)
  Jeg har netop lavet et minde indlæg om min ene smukke Maincoon kat, som døde af kræft og nu er blevet begravet i haven ved slægtstræet.
  Savner min kat, når jeg ser billeder så fine og kære som dine :-)
  God dag og pas godt på den lille pus.

  SvarSlet
 9. Hvor ser hun dejlig ud :) Det lyder til at være det helt rette sted, hun er kommet hen. Også med de nye kattevenner. De skal nok blive gode venner med tiden. Det er oftest ret nemt at indlemme en killing i en katteflok, heldigvis.God "barsel" til dig og lillemissen :)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...