tirsdag den 13. april 2010

Happy ending...

Hold da fast for en dag. Den startede noget træls, men endte helt fantastisk. Endelig er den lange ventetid og usikkerhed ovre: Max har fået drømmejobbet i hus!  

Tusind tak for alle de venlige ord, støtte og opmuntring fra alle jer her i blogland. Det har vi begge sat stor pris på i de svære måneder der er gået! Endnu engang må vi glædes og forundres over alle de dejlige mennesker der har villet os det bedste. 

Jeg håber at der nu falder ro over det lille hjem. Det har været en kæmpe stressfaktor og har kostet mange søvnløse nætter ikke at vide hvordan det skulle komme til at gå. Forhåbentlig vil der nu komme overskud og flere skeer at gøre godt med. På torsdag kommer min kære søster. Vi tilbringer først et par dage her inden vi kører hjem til hende på Sjælland. På fredag har Max inviteret søsterboblen med på Restaurant Fureby for at fejre den gode nyhed. Oh la la......

11 kommentarer:

 1. Stort til lykke til Max med jobbet - sikke en dejlig nyhed :-)
  Håber du snart får flere skeer i overskud!

  SvarSlet
 2. Kære Malou og Max
  Tillykke med jobbet, det glæder mig virkelig, at der atter er glæde i det lille hjem:)
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til Max med jobbet. Jeg håber der falder ro på nu :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt - it rooooocks! Stort tillykke :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt, tillykke !!!

  Lyder som nogle gode dage du har i vente.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke til Mr. Max. Det var den dejlig nyhed

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke og atter tillykke!!! :O) Dejligt at det går fremad for jer nu!! Jeg tror snart at der kommer flere vampyr anmeldelser..Søren læser nemlig TrueBlood..og det gør jeg også. De er bestemt underholdende. Hvis du skal have hygge med "bid" i :O)
  Rigtig god weekend til jer!!
  Vi er i sommerhus, og jeg vil prøve din lakse-crem til frokost. Herligt
  :O) Stinne (Gyselige Sørens kone)

  SvarSlet
 8. Hvor ER det godt at læse! Stort tillykke til Max! Det giver noget ro i sjælen...

  SvarSlet
 9. Kære alle samme - tusind tak for alle de søde kommentarer og opbakning. Hvor er det bare dejligt at det hele faldt på plads. Nu er der kun en uge til Max starter på sit nye arbejde og han glæder sig rigtig meget :-)

  Mange kram
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...