For mig er lykken at kunne spise sig mæt hver dag i skønne råvarer der er gavnlige for helbredet og gør maven (og munden) glad. Det at kunne åbne døren her på 3. sal, hver fredag morgen, og hive de skønne sager direkte ind i køkkenet gør mig både glad og lykkelig. Den labre
Eva nede i Tyrkiet har lavet en
give-away hvor man kan deltage med sit bud på hvad lykken er. Præmien er en hemmelighed indtil videre, men det bliver noget spændende fra Istanbul. Lav dit eget indlæg og link til det
her.

I går da jeg åbnede døren så det sådan ud i gangen. Nederst 'Vegetarkassen' som er grønt og tørvarer i en trækasse og kølevarer på is i en flamingokasse. I midten står det en kasse med en kylling fra
Sødam og øverst en kasse med stenbiderrogn.

Se lige den basse her: 2,5 kg skønherlig økologisk kylling. Den glæder jeg mig til at skulle forvandle til en KÆMPE karryret på tirsdag.

Man siger at penge ikke kan købe lykke. Men de kan købe stenbiderrogn - og det er næsten det samme. I aftes svælgede vi i de rosa perler så det var en fryd. Det blev til mange forskellige anretninger, men der er sgu ikke noget der slår klassikeren: blinis med cremefraiche, hakket rødløg, en generøs portion rogn og et nip dild. (i morgen kommer der et indlæg med både bagning af de gærhævede fuldkornsblinis, rensning og saltning af rognen samt alle de forskellige anretninger).
Hvad er lykke for dig?